Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    112
Kızlar sanırım 3 gündür falan 12. Hafta atağındayız bebem hiç durmuyor hep göğsümde uyumak istiyor.Ben de uyusun diye bırakıyorum çünkü yatağa koyduğum an uyanıyor ve hiç uyumuyor.Artık belim kolum sırtım çok kötü durumda.Kalsiyum magnezyum tarzı birşey kullanan var mı?

Ya arkadaşlar bunu kimseye itiraf edemiyorum ama emzirmek bana çok zor geldi hatta eziyet geldi,birazda ben istedim sagıp vermeyi o yüzden ama pişmanım Buda zormuş 🤕😭
biberona da alıştı artık memede tutmuyor zaten,artık mecburi sagıcıyım
ben de çok zorlandım ve çok yorucu geliyo bana emzirmek. çok da üzülerek söylüyorum ki pek sevmedim de emzirme işini :(
sağmak asla kolay değil sıralamak gerekirse kolaydan zora: mama emzirme sağma hatta. sağım en zoru. taşınmasından saklamasına.

Kızlar sanırım 3 gündür falan 12. Hafta atağındayız bebem hiç durmuyor hep göğsümde uyumak istiyor.Ben de uyusun diye bırakıyorum çünkü yatağa koyduğum an uyanıyor ve hiç uyumuyor.Artık belim kolum sırtım çok kötü durumda.Kalsiyum magnezyum tarzı birşey kullanan var mı?
ben hiçbişey kullanmıyorum ya kullanmak lazım belki de doğrusu o bilmiyorum. benim hamilelikte sıkıntı olunca demiri damardan verdiler son ay, doğum sonrası da tansiyon olunca magnezyumu verdiler damardan.
dvitaminini hastalığımdan dolayı zaten alıyorum düzenli ama kalsiyum hiç ne bakıldı eksik mi ne verildi içmek lazımsa da kullananlar önerse keşke ne alınabilir

Kızlar kızım kalp ilacı kullanmaya başladı. Kalbinde birden fazla delik ve kompleks kalp yetmezliği var. Dualarınıza çok ihtiyacım var 🙏😔
ah canım ya yavru Allah şifa versin inşallah geçer gider bir daha da unutursunuz bugünleri Rabbim kimseyi evladı ile sınamasın çok zor inşallah hemencik iyileşir hepsi geçer gider🙏🏻

Ah ben aylardır bunu yaşıyorum işte çok zor beşine koyduğum zaman da sadece karın üstü uyuyabiliyor sırtüstü asla uyuyamıyor gaz sancı girdiği için artık mecbur kalıp yüzüstü yatırıyoruz beşiğe ya da bütün gece üstümde göğsümün üstünde uyuyor çok zor her yerim ağrıyor
osteocare takviye kullanıyorum doktor tavsiyesi ile.
1745605775983.webp

Çok geçmiş olsun dualarımız sizinle 🙏🏻

Bizimkinin kilosuda alt sınır değil ama sizinki gibi.Erkek miydi sizin bebiş kız mı?
Bizim erkek ve düşük kilosu size sınır kaç dedler🫠 Hastalıkta geçirdik tabi o da etliledi ama ben o kadar çok dikkatli yiyorumki.Proteini mi alıyorum bestlak kullanıyorum anne çayı içiyorum tahin pekmez helva dut kurusu herşey içiyorum ve yiyorum.Ravla yağını kullanalı 1 hafta oldu şuan sütü yağlandırma konusundanfarkını göremedim belki daha uzun süre kullanmam gerekiyordur.Ama olmayınca olmuyor artık kabullenmem lazım.Doktorumuzda izinde gidemedik.Şehir dışına geldim kurbana kadar da buradayız.Devlete randevu yok.Kendim mamaya başlıcam sanırım.
Öncelikle sınır kilosu doğum kilosu ile alakalı birisinin 3.800 doğan bebekle 2.500 doğan bebeğin sınır kilosu aynı olamaz ayrıca hastalık geçirdiniz kilo vermesi ya da az alması da normal. Ayrıca benim doktorum süt kalitesi diye bir şey yok süt miktarı var dedi. Bence mamaya başlamadan gidip bir kilo konusunda yorum alın. Bizim doktorumuz 15 gün kilo almamasına ve geriye düşmesine rağmen mama başlatmadı. Tabi mama öcü değil ama gereksiz başlamaya gerek yok bence

Ah ben aylardır bunu yaşıyorum işte çok zor beşine koyduğum zaman da sadece karın üstü uyuyabiliyor sırtüstü asla uyuyamıyor gaz sancı girdiği için artık mecbur kalıp yüzüstü yatırıyoruz beşiğe ya da bütün gece üstümde göğsümün üstünde uyuyor çok zor her yerim ağrıyor
osteocare takviye kullanıyorum doktor tavsiyesi ile.
Eki Görüntüle 3582569
bunu hamilelikten önce kullanıyordum iyi gelip gelmediğini hatırlamıyorum ama alıp kullanayım baya kapsamlı.Teşekkür edyorum.Çok zor gerçekten yaşadığınız.Bende 40 ı çıkına kadar öyleydim.Sonra annem dizine koy reflü yatağını salla dedi.Sonra daha da zorlandım bu sfer sallanmayı bırakınca uyanıyordu.Şuanda da sallanan küçük beşiklerden aldık ona alıştı daha iyi en azından bacaklarımız ağrımıyor.Birde daha dengeli salanıyor en azından.Çok acı verici bir iş.Emzirmekten soğudum yani.Zaten sürekli bir süt yetiyor mu mevzusu..
Öncelikle sınır kilosu doğum kilosu ile alakalı birisinin 3.800 doğan bebekle 2.500 doğan bebeğin sınır kilosu aynı olamaz ayrıca hastalık geçirdiniz kilo vermesi ya da az alması da normal. Ayrıca benim doktorum süt kalitesi diye bir şey yok süt miktarı var dedi. Bence mamaya başlamadan gidip bir kilo konusunda yorum alın. Bizim doktorumuz 15 gün kilo almamasına ve geriye düşmesine rağmen mama başlatmadı. Tabi mama öcü değil ama gereksiz başlamaya gerek yok bence
Evet haklısınız.Doktorum 3. Ayda mama için konuşalım demişti ama denk gelemedik.Telefondanda malesef bilgi vermiyor.Sağlık ocağına gidip rica edip tarttıracağım.Duruma göre ilerleriz artık.

ben hiçbişey kullanmıyorum ya kullanmak lazım belki de doğrusu o bilmiyorum. benim hamilelikte sıkıntı olunca demiri damardan verdiler son ay, doğum sonrası da tansiyon olunca magnezyumu verdiler damardan.
dvitaminini hastalığımdan dolayı zaten alıyorum düzenli ama kalsiyum hiç ne bakıldı eksik mi ne verildi içmek lazımsa da kullananlar önerse keşke ne alınabilir
kalsiyum için osteocare kullanabilirsiniz

Arkadaşlar benim kızlarım iki gündür doğdukları günden beri çekmedikleri gaz sancısını çekiyorlar normalde probiyotik kullanıyorduk yetiyordu ama doktorumuz her ihtimale karsı sab simplex vermişti hiç kullanmamıstık kullananlarınız var mı

Arkadaşlar benim kızlarım iki gündür doğdukları günden beri çekmedikleri gaz sancısını çekiyorlar normalde probiyotik kullanıyorduk yetiyordu ama doktorumuz her ihtimale karsı sab simplex vermişti hiç kullanmamıstık kullananlarınız var mı
Evet kullanıyorum günde 4 kez 8 er damla verebilirsin dedi doktor. Biz 3 kez veriyoruz. Ama yinede gaz sancısı oluyor. Umarım hafifletiyordur. Benim oğlum çok gazlı maalesef. Damlayı verdikten sonra bi rahatlayıp uyuyor bazen.

benim oğlum da hiç gaz problemi yoktu ama şu üçüncü ayın sonuna yaklaştığımız sıralarda bir artış oldu sanki belki zirveyi yaşıyoruzdur sonra geçecektir dönemsel olabilir
Kızlar günde kaç kere ve kaç cc mama veriyorsunuz?
Sanırım günlük beslenme planı açısından soruyorsunuz biberonla verenler için ben süt veriyorum mama değil ama biberon ölçüsü 110 mil.
7-8 biberon oluyor duruma göre. gece sadece bir beslenmesi mama ile oluyor. gündüz ayrıca 3-4 kez de emziriyorum ama emerken bu miktarda almıyor çerez niyetine😊

Evet kullanıyorum günde 4 kez 8 er damla verebilirsin dedi doktor. Biz 3 kez veriyoruz. Ama yinede gaz sancısı oluyor. Umarım hafifletiyordur. Benim oğlum çok gazlı maalesef. Damlayı verdikten sonra bi rahatlayıp uyuyor bazen.
Bizde hiç gaz yoktu 3. Ay kontrolünde doktorumuz artık gaz olacak demişti 2 gün sonra tam 3. Ay donümlerinde bsladı ıkınmalar ayak çekmeler uyurken sorun yok ama uyanıklarken bu sebepten aglıyorlar huzursuzlar maalesef bize ilk verdiğinde sizin kullandıgınız gibi önermişti ama kiloları degiştiği için acaba degişmiş midir kullanım şekli diye düşündüm bende

benim oğlum da hiç gaz problemi yoktu ama şu üçüncü ayın sonuna yaklaştığımız sıralarda bir artış oldu sanki belki zirveyi yaşıyoruzdur sonra geçecektir dönemsel olabilir

Sanırım günlük beslenme planı açısından soruyorsunuz biberonla verenler için ben süt veriyorum mama değil ama biberon ölçüsü 110 mil.
7-8 biberon oluyor duruma göre. gece sadece bir beslenmesi mama ile oluyor. gündüz ayrıca 3-4 kez de emziriyorum ama emerken bu miktarda almıyor çerez niyetine😊
İnşallah dönemseldir gerçi okuduğum bi kaç makalede mevsim dönüşleri gaz yapabilir diyordu ama belki de ondandır 🫤

Back
X