Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    48
tebrikler sağlıkla kucagina alirsin insallah💙. erkek bebekler cogaldi sanki grupta masallah 😁 7 yasinda erkek annesi olarak bol enerjiler diliyorum 🤣 bir o kadar da bol bol ask yasayacaksin benim ki her an sarilalimmi diyip duruyor benden baskada kimseye sarilmaz ama
ayyy inşallah öyle olur🩵🩵 kız ben çok uykucuyum eşim de sakin enerjisi bize benzesin yatsın bütün gün😁

O zaman görmek isteriz 🥰
Kargodalar bekliyorum🥹🩵 yeni dogan bodyleri aldim, bir tane de dayanamayip yazlik bir takim aldim sapkali💙🤣 cok seker tipi komik hir sey sjdjf. Bir de cinsiyeti ogrendigimizin ertedi gunu gidip yenidogan seti ve emzik almistik temsili esyalari olsun diye✨
Gelsin hepsini atarim 🙏🏼

Evt yapmıştım burayada atmıştım herkez artış guzel demıstı bılmıyorum kafam karışık ne yapacağımı şaşırmış durumdayım
Beta düzenli arttıysa çoğunlukla sağlıklı oluyor aslında. Progesteron değeri de önemli, 15 ve üzeriyse coğunlukla sağlıklı oluyor o gebelik

ayy çok azkalmış ya😍çilek ya tansiyon hapı kullanan sen miydin ben doktora sormayı unuttum şimdi 139/88 çıktı moralim bozuldu
Evet kuzum ben ve deryaderya2 deryaderya2 tansiyon hastasıyız. Ama bana bile doktorum tansiyonun 14/9u geçmeden ilaç içme dedi. Hemen bozma moralini arada dalgalanmalar olabilir cok düzenli takip edip doktoruna sor en başından takip et korkma bisey olmaz

Back
X