Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    45
Canim ben normalde o bolgeyi hep tuy dokucu veet kremle alirdim, jiletle de desteklerdim. Krem cok kimyasal oldugu icin tebe kalmadan once biraktim tedavi gorurken. Ama doktora sormadim inan belki de zarari yoktur kendi kendime uydurmus olabilirim🥹 jiletle devam ediyorim ama simdiden iki buklum zorlanmaya basladim fiziksel olarak 🤣🤣

bende önce lazer sonra ağdadan devam ediyordum ama ağda yaptıramıyorum hamilelikte. Birde hep alttan muayene çok sık jilet vurdum. Azalmıştı ama hamileleikte artacak gibi tüyler. 🤣 9 ay sonrasını düşünemiyorum.

Selam kızlar ben ve bebişim cinsiyet öğrenen anneleri okuyoruz ve çok kıskanıyoruss haberiniz ola 🧐 🤭

Eklentiler

• IMG_3654.webp
    IMG_3654.webp
    18,5 KB · Görüntüleme: 86
Kizlar biraz tatsiz bir konu acicam ama ben cok tuylendim 🤣 doktora da soyledim yani yapacak bir sey yok dedi tabiki ajdjdjf
Gobek cevrem o kadar tuylendi ki doktora acarken utaniyorum butun gobegim tuy🤣 agdayla alsam gobegimi cok aciyor mudur deneyimi olan var mi 🤣
Bende de çok hızlı uzuyor bide çoğaldı ben göbeğimi de alıyorum doktordan utanıyorum çünkü 🙈 Braun un epilatörü var onunla çok pratik oluyor diğer yerleri de epilatörle alıyorum ama göbek büyüyünce napacağız o sıkıntı işte 😅

Kızlar merhaba, 11 haftalık hamileyim bugün doktora gittim 5 haftalıkken öğrenmiştim hala daha bebeğimin kalp atışını dinletmiyor doktor. İlerleyen zamanda diye diye beni bekletti bugün yine artık dinleriz dimi dedim canım biz dinleyemiyoruz bizim cihazlarda yok o dedi gel de canını sıkma. Madem öyle birşey vardı en başında ne diye söylemiyorsun değil mi yani 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ allahtan bebeğin gelişiminde bir sorun yok ikili tarama testimi verdim yarın başka bir doktora gidicem randevu alıpta. Canım sıkıldı çok. Benim gibi olan olduğunu sanmıyorum ama sormak istedim 🤷🏻‍♀️

Evet kuzum ben ve deryaderya2 deryaderya2 tansiyon hastasıyız. Ama bana bile doktorum tansiyonun 14/9u geçmeden ilaç içme dedi. Hemen bozma moralini arada dalgalanmalar olabilir cok düzenli takip edip doktoruna sor en başından takip et korkma bisey olmaz
benim normalde düşüktür bugünün stresinden mi oldu acaba anlamadım😔 doktorum takip edelim biraz dedi yemekten 1 saat sonra ölçmek lazımmış siz ilaç dışında düşürmek için neler yapıyosunuz kızlar deryaderya2 deryaderya2

12.hafta olmadan ikili test ultrasonda belli olmuyor gibi bi sey okumuştum o nedenle kafam karıştı. Arada 2 gün var aslında ama 2 hafta gibi geliyo bana😅
yok aşkım doktorum yapabileceğimi söyledi burun kemiği ve ense kalınlığını da kontrol etti hatta

Canim ben normalde o bolgeyi hep tuy dokucu veet kremle alirdim, jiletle de desteklerdim. Krem cok kimyasal oldugu icin tebe kalmadan once biraktim tedavi gorurken. Ama doktora sormadim inan belki de zarari yoktur kendi kendime uydurmus olabilirim🥹 jiletle devam ediyorim ama simdiden iki buklum zorlanmaya basladim fiziksel olarak 🤣🤣
jilet yap aşkım damarlar çok hassas oluyo allah korusun karnımız hassas zaten hem de canın çok acır boşver kız nolcak tüylerden

kızlar doktorum %65 erkek demişti ama bizimki %60 kız dedi ultrason fotosuna göre bakalım hangisi kazanıcak şaşırdım 😁😁

Eklentiler

• IMG_3443.webp
    IMG_3443.webp
    59,1 KB · Görüntüleme: 79
Tabi tabi tedavi kisminda da artti daha benim yuzumde filan, bildigin almasam favorilerim var ahahahahaaah of igrenc
Valla yuz icin olan minilerden var en kotu onu vurayim bari usul usul 🥲 agdayi kendim kollarima filan yapiyorum da gobuse cesaret edenedim
Göbüşte ağdayı bilemedim ya çok hassas bölge orası tahriş olursa acısından duramazsın

benim normalde düşüktür bugünün stresinden mi oldu acaba anlamadım😔 doktorum takip edelim biraz dedi yemekten 1 saat sonra ölçmek lazımmış siz ilaç dışında düşürmek için neler yapıyosunuz kızlar deryaderya2 deryaderya2
limonlu su iyi geliyor., sarımsaklı yoğurt, ceviz
ama stresten olmuştur merak etme arada heyecan stres tansiyonu yükseltir
hergün aynı saatlerde, dinlenmiş vaziyetteyken ölç bakalım 1 hafta not al

limonlu su iyi geliyor., sarımsaklı yoğurt, ceviz
ama stresten olmuştur merak etme arada heyecan stres tansiyonu yükseltir
hergün aynı saatlerde, dinlenmiş vaziyetteyken ölç bakalım 1 hafta not al
tamam aşkım bu hafta hep takip edip not alayım bende panik atak var bide o da galiba etkiliyo😔

ben de şuan jiletle destekliyorum daha önce lazer yaptırmıştım ama illaki bişey yapmak gerekiyor ama ileriki haftalarda jilet de yapamayacağız göbekten o zaman sanki ağda mecbur gibi görünüyor ve ben hayatımda 2 defa ağda kullandım onda da canım gitmişti 🤣 ne yapacağım bilemiyorum doğum zamanı ve özellikle de yazın ağda daha konforlu olur sanki
Göbek büyüyünxe cok zor shdjdjfjf görmeden allah me verdiyse 🤣🤣🤣

Çocikin rahatını bozma djjsks bide erkeklerin traş makinası var ya onun bi bölümü var lazere giderken de onu kullanıyordum o daha kolay olur kökten almıyor yüz cihazımız gibi bildin mi neyden bahsettiğimi tam anlatamadım ama fjjdsn
Anladim sanirim evde var kocamin en sifir olan basligi var onla alabilirim bak dogru dedim bunu esevdim🤣🩵

jilet yap aşkım damarlar çok hassas oluyo allah korusun karnımız hassas zaten hem de canın çok acır boşver kız nolcak tüylerden
Ayyy evet ya niyeyse agdayi size sormadan yapamadim iste ahaha akil alma ihtiyaci hissettim buluttan nem kapan biri oldugum icin ..🤣

Kızlar hazır konu açılmışken hamilelikte özel bölge için napıyorsunuz. Lazer olmuyor sanırım, ağdaya cesaret edemiyorum. Krem vs uygun olurmu ki
Ben lazere gidiyordum yarım kaldı canım oradaki kadın da mümkün olduğunca kısaltmaya çalış doğumdan sonra devam edeceğiz dedi ama iki ayda eski haline dondu diyebilirim mecburen agdaya başvuracağım tekrardan

Bende de çok hızlı uzuyor bide çoğaldı ben göbeğimi de alıyorum doktordan utanıyorum çünkü 🙈 Braun un epilatörü var onunla çok pratik oluyor diğer yerleri de epilatörle alıyorum ama göbek büyüyünce napacağız o sıkıntı işte 😅
Yavrum yuzey alani genisliyor cilginca evet sorunumuz o ahahah
Ben de almak istiyorum ya zaten esmerim tuylerim hani cok sari olsa onemsemem belki ama hozukuyor baya ajdjdj

Back
X