2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    159
Benimki elini okdr cok emiyorki yicek zannediom valla. Bide şap şup ses cikio. Zannedersin gunlerdir aç
Minnoş ya 🥹🥹🥹
Kızlar memeleriniz kaç saate doluyor bir de ikisini birden mi veriyorsunuz
Hiç ölçmedim ya :( dolduğunu sertlesince anliyorsak 4 saate sertleşiyor mesela ama Gündüz daha sık emdiği için semsert olmuyo hiç sadece gece o da hep değil bazen semsert
Benimkide öyle denk getirirse ağzına şapur şupur emiyor avucunu ağzına sokmaya çalışıyor girmeyince sinirleniyor. 😄
Seninki erken başlamış kız jsbdjshdj sıpalara bak memeyi em desen bu kadar zevkle emmezler ya 😂😂😂

Hoşgeldı 8.hafta atagı.bugun dıbıne kadar yasıyorum.ayy ben 1 ay ucretsız ızın alacagım bugun karar verdım.annem ıstedıgım gıbı bakamıyor en azından 4 aylık olunca vereyım bıraz daha emsın yavrum anasını anasıyla vakıt gecırsın.ne buyuk haksızlık bit kadar cocugu bırakıp işe gitmek ama işte duzen bunu gerektırıyor malesef😢

Eklentiler

• IMG_7308.webp
    IMG_7308.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 42
  • IMG_7307.webp
    IMG_7307.webp
    46,3 KB · Görüntüleme: 42
Aynen bi kaç gündür ağzı akıyor hatta arada 😂 ellerini emmeye baslayacak bi iki defa ağzına denk getirince emdigini gördüm 🥹🥹🥹

Benimki elini okdr cok emiyorki yicek zannediom valla. Bide şap şup ses cikio. Zannedersin gunlerdir aç

Benimkide öyle denk getirirse ağzına şapur şupur emiyor avucunu ağzına sokmaya çalışıyor girmeyince sinirleniyor. 😄
Benimki de emiyor. Önce elini sokuyordu şimdi parmağı yakalamaya başladı. Uyumak için kendini sakinleştirirken ve çok açsa yine sakinleşmek için emiyor. Çekmeyin diyorlar diye biz de sakince bekliyor çektiği an emzik ya da meme sokuyoruz 🤣

Kızlar bebeğin yüzünde kızarıklıklar var sivilce tarzı birisi resim atmıştı doktora gitti mi acaba kimdi hatırlamıyorum . Doktor bana süt alerjisi olabilir dedi süt ürünleri tüketme dedi de

Deliricem.
En son 20.30 da zorla yalvararak mama verdim. 5,5 saat oldu uyanmiyor . Her yolu denedim ayaklarını kaşıdım, altını degistirdim, yüzünü nemli bezle sildim, yalvardım, evi gezdirdim, uyanmıyor.
TOk mu bu bebek ? Yanlış mı yapıyorum uyandırmaya çalışarak.
Kilo sorunumuz var 1 aylık 3340 Gr . 1 ayda 700 Gr almış .

Deliricem.
En son 20.30 da zorla yalvararak mama verdim. 5,5 saat oldu uyanmiyor . Her yolu denedim ayaklarını kaşıdım, altını degistirdim, yüzünü nemli bezle sildim, yalvardım, evi gezdirdim, uyanmıyor.
TOk mu bu bebek ? Yanlış mı yapıyorum uyandırmaya çalışarak.
Kilo sorunumuz var 1 aylık 3340 Gr . 1 ayda 700 Gr almış .
1 ayda 700 gram alması normal aslında ama kac kilo doğdu doğum kilosuna ne kadar zamanda ulaştı bu önemli. Birde 2 aylık olmadıysa 3 saatte 1 beslenmesi lazım. Uyanmadığını doktora söylediniz mi? Bazen benimkide gece 5 saat oluyor uyanmıyor. Uyandırmaya çalışıyorum. 1 inde randevumuz var sorcam doktoruna. Hastanede yatarkende 3 saatte 1 gelip bebeği doyuruyorlardı. Ama içini rahat tut belkide uykucu şirindir. Uykusunda doyurmaya çalış. Ne kadar içerse kârdır

Tamam teşekkür ederim emzirdikten sonra titreme memelerim doluncada ter yaşıyorum bunu yaşayan var mı ağlıcam dayanamıyorum artık
Doğumun kaçıncı günü memeler rahimle bağlantılı genelde rahim toparlanirken bu bize titreme sıtma olarak yansıyor. Bide emzirirken beni hala ter basıyor vücut süt üretirken de efor harcadığı için terlemek normal bence

Günaydın kızlar nasılsınız bayağıdır giremedim aslında giriyorum ama hep bir şeyler çıkıyor kalıyor b12 iyice terk bende sanırım bir de 23 Nisandı depremdi yoğun ve sarsıcı bir hafta oldu benim için tükenmişlik gibi de bir şeyler yaşıyorum sanırım bu ara çok bunaldım sizler iyisinizdir umarım 🙏🏻

Ne soracaktım yani benim sağ göğsümdeki ağrı geçmek bilmiyor yaralar iyileşmesine rağmen süt incisi midir nedir anlam veremedim gideceğim doktora yarın ama merak ediyorum buna bir çözüm bulan oldu mu sağ göğsüm acayip ağrıyor diğerine göre de büyük can yakıyor uçlardaki yaralar geçti ama ağrı başka bir ağrı emdikçe çocuk çarpılıyormuşum gibi bir acı bir sızı bıhtım artık yahu 🌸🤦🏻‍♀️

Kızlar bebeğin yüzünde kızarıklıklar var sivilce tarzı birisi resim atmıştı doktora gitti mi acaba kimdi hatırlamıyorum . Doktor bana süt alerjisi olabilir dedi süt ürünleri tüketme dedi de
İsilil gibi sivilceleri ben atmıştım canım alerji olabilir dedi süt alerjisi mi dedim onun için bir çok belirti gerekiyor dedi tek başına anlam ifade etmiyor yediğin baharatlı şeylerden de kaynaklanabilir dedi
Süt alerjisi belirtileri kakada yoğun mukus , kan , popoda kızarıklık, ciltle döküntü,huzursuzluk gibi şeyler ama dene yinede süt ürünlerini kesip bir gözlemle bakalım bebe daha huzurlu olacak mı sütten atılması da 3 gün en az 3 gün yememen lazım etkisini görebilmen için inşallah sür alerjisi değildir ilk kızımda çektim zor bir şey bunda olmaz inşallah diye sürekli dua ediyorum 🙏🏻🌸

Back
X