2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    232
Kizlar kayinvalidem bebeğe "Aman anneci bu anneci, aglama hemen, tmm anladık annen var."....veya "oyyy cnm bnm bak öyle hep anne anne diye aglamiycksin,babaanne icin de ağla tamam mi ?" Gibilerinden şaka yaptığinda gulumsuyorum ama sinirim de bozuluyo🤭normal mi sizce??
Çok sinir bozucu. Ben de sinir olurdum. Geçen gün kaynanam eşime gereksiz bi şekilde e tamam artık bebeğin de büyüdü azıcık benle ilgilen dedi güya şakasına. Valla senin çocuğun da benim çocuğum da artık benim. Kendine başka çocuk yap istersen dedim ben de güya şakasına😂 direkt önünü kesiyorum ben böyle şeylerin. Katlanamıyorum çünkü😂

Güzelmiş mama sandalyesi yarın bi gidip bakayım. Cam rende ve buharda pişirme aparatım var. Dediğin kaşığın ne özelliği var? Suyu biberonla vermiyormuşuz bugün öğrendim bunu da 🤣 nedenini bilmesem de. Neyseki teyzem alıştırma suluğu mu ne almış mamajoo. Onla veririm artık.
Kaşığın öyle aman aman özelliği yok sanırım besin sıcak olunca renk değiştiriyormuş bebişlerin ağzı yanmasın siye fiyatını bilmiyorum pahalı değilse alırım bazı şeyler aşırı gereksiz ve pahalı çünkü

Kizlar kayinvalidem bebeğe "Aman anneci bu anneci, aglama hemen, tmm anladık annen var."....veya "oyyy cnm bnm bak öyle hep anne anne diye aglamiycksin,babaanne icin de ağla tamam mi ?" Gibilerinden şaka yaptığinda gulumsuyorum ama sinirim de bozuluyo🤭normal mi sizce??
Gereksiz bir konuşma olmuş bebek tabiki anneci olacak kendi evlatları anneci olsun diye can atarlar torun anneci olunca sorun😂

Gereksiz bir konuşma olmuş bebek tabiki anneci olacak kendi evlatları anneci olsun diye can atarlar torun anneci olunca sorun😂
Aynen cok guzel tespit valla. Gecen de bebek agliyo kayinvalidemin kucagindaydi mizirdanmisti bana getirdi al bu seni istiyo diye. Bn de aldim kucağıma annecimm niye agliyosunn diye sevdim sakinlestirdim falan.. "hosuna gidiyo dimi sende sakinleşmesi"diyo. Allaalla bi garip geldi yahu tabiki gidecek annesiyim ben onun.

Aynen cok guzel tespit valla. Gecen de bebek agliyo kayinvalidemin kucagindaydi mizirdanmisti bana getirdi al bu seni istiyo diye. Bn de aldim kucağıma annecimm niye agliyosunn diye sevdim sakinlestirdim falan.. "hosuna gidiyo dimi sende sakinleşmesi"diyo. Allaalla bi garip geldi yahu tabiki gidecek annesiyim ben onun.
Bn de hatta dedim ee esim bebekken annesini aramiyomuydu sizinkiler de boyle anneci degilmiydi ki?tabi tabi onlar da boyleydi dio da. Kabul edio yani.. Ama bn cok kibar dile getiriyorum herseyi yaaa.. Cirkefce soylemedigim icin laf soktuğum belli olmuyo icimde patliyo sonra😃

Canım alttan alttan kıskanıyor aranızdaki ilişkiyi. Bazı kadınların elinde olmuyor sanırım ama dilini de tutamiyor. ANNE vasfı artık sadece onda değil aynı zamanda sende de var bunu kaldıramıyor. Kaynanamin lohusayken bana küsüp gelmemesi de aynı şekilde. Herkesin seninle ilgilenmesi el üstünde tutması görmek istemiyorlar. Ayrıca tabi anne diye aglicam babaanne diye ağlayan çocuk görmedim 😁 üzgünüm bu ülkede babaannelee pek sevilmez istisna melek babaanneler haric

Bn de hatta dedim ee esim bebekken annesini aramiyomuydu sizinkiler de boyle anneci degilmiydi ki?tabi tabi onlar da boyleydi dio da. Kabul edio yani.. Ama bn cok kibar dile getiriyorum herseyi yaaa.. Cirkefce soylemedigim icin laf soktuğum belli olmuyo icimde patliyo sonra😃
Benim kayınvalidem demez öyle bişey hep anne kuzusu kızım o sen nereye gitsen seni arar kokunu özler falan diyor hoş benim kayınvalidem ayda bir görüyor çocukları belki ondandır😂😂 saçma geliyor bu konuşmalar bana bende kayınvalide olacağım ama ne bileyim torunum tabiki annesi ile bağ kuracak hatta en büyük bağı annesi ile kuracak bunda saçma olan yada garip gelen durum yok eskiler pek çocuk büyütmemiş kendi kendimize büyümüşüz bence çalışmaktan yokluktan çocuklarla bizler kadar büyük bağ geliştirememişler garip geliyor onlara benim annem hiç emzirmemiş mesela çocuk azıcık ağlasa mama ver aç bu çocuk falan derdi hep emzirme duygusunu tatmadığı için anlayamıyordu benim emzirme için çabalamamı

Canım alttan alttan kıskanıyor aranızdaki ilişkiyi. Bazı kadınların elinde olmuyor sanırım ama dilini de tutamiyor. ANNE vasfı artık sadece onda değil aynı zamanda sende de var bunu kaldıramıyor. Kaynanamin lohusayken bana küsüp gelmemesi de aynı şekilde. Herkesin seninle ilgilenmesi el üstünde tutması görmek istemiyorlar. Ayrıca tabi anne diye aglicam babaanne diye ağlayan çocuk görmedim 😁 üzgünüm bu ülkede babaannelee pek sevilmez istisna melek babaanneler haric
3 oğlu olan ben😂😂😂 valla benim evlatlarıma can kurban torunlarıma da öyle olurum inşallah

Ya kızlar bugün çatlama günüm sabah çatladı ama benim ilişki dün sabah ve önceki akşamı oldu bugün olamayacak :( evet 3 gün sperm yaşıyor ama ne bileyim ihtimal düşüyor ya

Canım benim de kayınpederim geldi Tunayı görür görmez sizin tarafa benziyor dedi, oysaki Tuna Süleyman Demirel'e benziyor 😅 severken sürekli seni götüreyim babannen sana bakar diyor. Bende annemden iyi kimse bakamaz de diyorum 🤣 halan sana çok iyi bakar diyor sanki ben bakamıyorum 🤦🏼‍♀️ emzirip getiriyorum salona ağlıyor, huysuzlanıyor aç bu çocuk diyor. Kendi babama baya kızıyorum aç deyince sen emzir diyorum ama kp'e denmiyor 🤣

3 oğlu olan ben😂😂😂 valla benim evlatlarıma can kurban torunlarıma da öyle olurum inşallah
Ay benimde bı oğlum var biz öyle olmayız muhtemelen bizim kayananalik zamninda bambaşka olaylar olur😁😁 cidden ama eskiden kalabalık çocuklar kendi kendine buyurmuş şimdi biz gurbette orda burda büyütüyoruz. Eskiden evleri oluverirmis hemen biz bı ev almak için yıllarca çalışıyoruz devirler çok farklı çok

Kızlar menenjit aşısıyla birlikte menectra diye bi aşı olduk. Normalde menectra 9. Aydaydı ama yeni bi salgın başlamış o yüzden öne çekti doktorumuz. Menenjit aşısı olanlar neler yaptınız, neler yaşadınız? Bana gene geldi panik ataklar
Bir de 6 kg olmuşuz doktor biraz fazla dedi. Ona da kafam takıldı

Kızlar menenjit aşısıyla birlikte menectra diye bi aşı olduk. Normalde menectra 9. Aydaydı ama yeni bi salgın başlamış o yüzden öne çekti doktorumuz. Menenjit aşısı olanlar neler yaptınız, neler yaşadınız? Bana gene geldi panik ataklar
Kaç günlük bugün 6kg fazla dedi?

Normal değil😄Hadi bir cümle kurdu şakasına ama sürekli aynı şey mi söylenir.Bazıları kıskanç oluyor daha minnacık bebe anne kuzusu o.Sanki kendi anne olmamış.Böyle durumlarda ben gülerek lafımı söylüyorum şakaysa ben de şakalaşıyorum.
91 günlükken kıyafetleriyle 6.900 çıktı hadi 6.700 olsun dedi.Persentile göre ortalamanın üstünde dedi ama olumsuz bir şey demedi.

Normal değil😄Hadi bir cümle kurdu şakasına ama sürekli aynı şey mi söylenir.Bazıları kıskanç oluyor daha minnacık bebe anne kuzusu o.Sanki kendi anne olmamış.Böyle durumlarda ben gülerek lafımı söylüyorum şakaysa ben de şakalaşıyorum.

91 günlükken kıyafetleriyle 6.900 çıktı hadi 6.700 olsun dedi.Persentile göre ortalamanın üstünde dedi ama olumsuz bir şey demedi.

Persentile baksana. Tuna perşembe günü 100 günlükken 7.2 kg çıktı. Sizin kilonuz fazlaysa biz şişko patates oluyoruz 🤣
Ahahaha yerim o patatesi.

Boyuna veya doğduğu kiloya göre demiş olabilir. 49 doğmuştuk şu an 59uz. 3460 doğmuştu bir de. Valla anlamadım ben de.

Back
X