2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Aynen canim asla hazirda bulamayacagimiz kaliteli ve cok tatli desenli kumaslar var :) hadi bakalim güle güle kullansin minnoşun:))

KIZLAAAAAR GÜNAYDIN BİRİLERİ BANA YARDIM EDER Mİİİİ
BEN DÜN BŞİ DUYDUM İNŞALLAH DOĞRU DEĞİLDİR.
BEN KENDİ SOY İSMİMİ DE KULLANIYORUM.
BEBEK OLUNCA HEM BENM ESKİ SOY İSMİMİ HEMDE BABASINDAN ALDIĞIMIMI KULLANACAK

Yoo bende iki soy isim kullanıyorum. Ama oğlum sadece babasınınkini.

Merhabalar rahîm kasılmaları maalesef benim de korkulu rüyam sizin en azından ultrasonda gözükmüş ben ultrasonda çıkmadığı için inandiramamistim doktorları.. bu kadar erken olması şanssızlık maalesef mutlaka günde 2 kez magnezyum kullanmalisiniz ve mutlak suretle dinlenmelisiniz hic iş yapmadan yatın. 20li haftalara gelince de nidilat ya da adalat kullanmanız gerekebilir aslında birer tansiyon ilacı bunlar ama aynı zamanda rahîm kasılmalarını yavaşlatıyor bir de 3 günde bir proluton depot iğnesi olmalısınız. Evet zor bir süreç ama dikkat ederseniz sıkıntısız geçecektir sağlıklı doğumlar olsun

Benim doktorum ultrasonda kendi gördüğü halde sadece bol su icmemı istedi. Normalde haftada 1 proluton depot vuruluyorum. 3 iğnem kaldı devam etmek istedim gerek yok dedi ve magnezyum vs de vermedi sadece multivitamin verdi. Başka doktora daha gorunmeli miyim sizce? İyice korkmaya başladım.

İlaveten sürekli yatma şansım da yok çünkü çalışıyorum. Doktor da rapor verme gereği duymadı hatta seyahat vs sorduğumda da gidebilirsin dedi ama ben yine de korktuğum için gitmekten vazgeçtim. Ne yapmam lazım kafam çok karışık.

N Nilufer__ D dondurma00 nasil bisey hissediyorsunuz? Nasil anladiniz kasilmalari?
Bence her riskli konuda en az 2 doktor gormeli.

1\117 evet canım. ya cok kısı boyle seyler yasamıs ama sapasaglam doğmuş. bende ptesı 4lü test yaptırcam bakalım ınsllah ıyı sonuc cıkarda oh cekerız ben tekırdagdayım ki oraya gıtmem cok ugraslı olur ustelık calısıyorum zar zor ızın verıyo zaten hastaneye gıtmeme

günaydın kızlar bugün akşam kontrol var bizimki bacaklarını açarsa göreceğiz kuku mu pipi mi :)
ne yiyim hareketlensin diye önerileriniz var mı?

hayır canım baba soyadını alacak baba yazdırıyor çünkü kütüğe

canım özelden parayla almaya çalışşsan yatman gerekiyorsa yatmalısın riske atma

Canim benim de arada sırada oluyor seninki gibi sık değil ama doktor bana da Parol icebilirsin dedi ama ben daha 1 tane içmiş değilim ne zaman geçer hiç bilmiyorum çok zor inşallah tez zaman da geçer ne diyelim susuzlukta baş ağrısı yapıyor canım bol bol su iç ben az içiyorum ama kendimizi zorlamamiz lazım

benimde son zamanlarda ciddi baş ağrılarım oluyordu ilaç içsemde fayda etmemişti. tansiyonum çok düşüyormuş. baş ağrısı varken bir tansiyonunu ölçtür düşük çıkarsa tuzlu ayrana aban :)

N Nilufer__ D dondurma00 nasil bisey hissediyorsunuz? Nasil anladiniz kasilmalari?

Ben ağrı sizi hissetmiyorum ama karnım sürekli sert. Doktor da az su içiyorsun rahim kasilmasi görüyorum diyince bağlantı olduğunu internet araştırması neticesinde düşünmeye başladım. Zaten içime çok dert olduğu için hemen yarına farklı bi doktordan randevu aldım umarım kötü birşey demez sıkıntı çıkmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…