2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Dün bana 21-22 arası en ideali dedi. Hepsi başka bişi diyor cidden ya :)

Canım sanırım esasen 17-23 arası detaylı yapılabiliyor. Bir yerde okuduğum kadarıyla daha erken tercih edilmesinin nedeni ilk detaylıda bir sıkıntı görülürse 1-2 hafta daha gelişim ilerledikçe bir tane daha ayrıntılı ultrason yapılması imiş. Belki de daha önce tercih eden doktorların nedeni bu olabilir

Kizlar dun sirt agrim vardi cok, boyle bicak girmesi gibi. Sabah uyandim sanki karnimin sisligi inmis duzlesmis. Cok korkuyorum. Aslindan dun 7 den sonra da hicbisey yemedim belki ondandir. Evham yapmak istemiyorum ama korkuyorum

Canım bu saatten sonra bebekle ilgili karnımınız inmesinin sebebi su gelmesi olur ( Allah korusun) biliyorsun deneyimliyim maalesef bu konuda. Öyle bir şeyi de anlamaman mümkün değil. Şu an acıktığın için böyledir ve susuz kalmış olabilirsin. Artık gaz da eskisi gibi olmuyor sanki. O yüzden boşuna endişelenme, güzelce kahvaltını yap, bol suyunu iç

Hımmmm mantıklı, benim doktorlar İlkini 12.haftada yaptı zaten. Artık ikisiyle birlikte oluşumlarına bakmayı daha doğru buluyoruz dediler.

Alanya da yasiyorum. Hamilelikten once 17 kiloya yakin kilo verdim. Biraz da bu yuzden hizli kilo aliyorum sanirim. Ama bir kez verdiysem yine veririm diye icimi rahatlatiyorum sen bu gebeligine kac kilo ile basladin? Ben 74 tum

Cok sagol magnezyumu sorucam ondsn olabilir gercekten. Bitamin elevit verdi onu aliyorum.

Evet aynen doktor aynisini soylefi. Ilk 12de detayli bakti. Arada yine gel istersen bakariz ama benim icin onemli olan 22. Hafta dedi. Biz onceki sıkıntıdan dolayi kalp ve akciger odakliyiz onlari 22. Den once goremeyiz dedi. Homely_angel

Herhalde 22.haftayı da sağlıkla atlatırsak sonra yok stresli testler. Ondan sonra tam hız Doğum hazırlıkları Allah ın izniyle :)

Cok sagol hep rahatlatiyorsun. Sanirim yemek yememekten oldu.

Merhaba arkadaşlar geçtiğimiz günlerde sormuştum karnında sertlik hisseden var mı diye. Doktor muayenesinde rahimde kasilma görüldü bol su icmem gerekiyormuş. Ama endişeliyim dr başka birsey önermedi ama benzer şeyler duyan yaşayan bilen var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…