2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Homely_angel iyiyim cnm. Nirvanaya erme aşamasındayım. Oğlumda hamile olduğumu bilmiyordum şüphelensem de yok yaaa adet olacakmış ggibi sancılarvar mümkün değil diyordum ve 6 haftalıkken 5 km koşmuştum. Herbişeyimi kendim taşıdım valiz maliz ev taşııdım. Düşmedi yavrum çok şükür. O yyüzden endişe etmiyorum nasibi varsa doğacak. Ctz randevum var. Hayırlısı

Kizlar benim sirtim cok agriyor, geceleri donerken uyaniyorum. Bugun de tutulmus gibi kramplar falan giriyor. Bel agrisi cok duyuyorum da sirt agrisi yasayan var mi?

Sagol canim sizede gecmis olsun ins cikartir cocuk parayi ufakmiydi buyukmuydu

Hadi bakalim kolay gelsin canim insallah guzel olur :)) ben kararsizim yapıp yapmama konusunda kullanışlı olur mu bilmiyorum. Ben bebisime pazen kumaşlardan battaniyeler falan yapicam Insallah susleyecem:))
Tsk ederim cnm valla kullanisini bilemem ama şirin oldu mevlutunde falan içine yatiririm diye düşünmüştüm sık durur diye :) pazen battaniye gelenektir her bebenin hakkı :) sanada kolay gelsin şimdiden cnm bende dusunuyorum bakalim çok güzel kumaslar var valla :)

Kizlar dun sirt agrim vardi cok, boyle bicak girmesi gibi. Sabah uyandim sanki karnimin sisligi inmis duzlesmis. Cok korkuyorum. Aslindan dun 7 den sonra da hicbisey yemedim belki ondandir. Evham yapmak istemiyorum ama korkuyorum

Kizlar dun sirt agrim vardi cok, boyle bicak girmesi gibi. Sabah uyandim sanki karnimin sisligi inmis duzlesmis. Cok korkuyorum. Aslindan dun 7 den sonra da hicbisey yemedim belki ondandir. Evham yapmak istemiyorum ama korkuyorum
Agrılar için doktoruna tanış kramp vs magnezyum yetersizliği olabilir vitamin verir belki.. karnın inmesi bazen bende de oluyor hatta geçen oldu sabah kalktım farklıydı baya bi an tedirgin oldum acaba mı dedim ama endişe edecek bişey Yok canim

Sevindim iyi olmanıza, gelmeyince bir kaç gün merak etmiştim. Ben de hep böyle düşünmeye çalışıyorum, Allah korusun ama olacağı varsa son hafta hiç bir şeye elini sürmeden otururken bile olabilir. Cumartesi güzel haberlerini bekliyoruz.

Arkadaşlar günaydın. Yaklaşık 1 aydır az ya da çok sürekli başım ağrıyor. Tam bir ağrı olmadığı zaman da hep bi sızı şeklinde kendini hatırlatıyor. Doktorum günde 4 taneye kadar parol içebilirsin zararı yok dedi. Buna rağmen ben 1 ay içinde toplam 3 tane içtim ama çok sıkıldım bu muhabbetten. Normalde migreni olan biri değilim. Bu süreçte hormonlar ve kan hacminin genişlemesiyle olabileceğini de biliyorum ama daral geldi gerçekten. Özellikle en az ikinci gebeliği olan tecrübeli arkadaşlarıma soruyorum. Ne zaman geçecek bu yahu?? Bugün 14+6. 10. haftadan beri var yaklaşık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…