• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Tsk ederim cnm valla kullanisini bilemem ama şirin oldu mevlutunde falan içine yatiririm diye düşünmüştüm sık durur diye :) pazen battaniye gelenektir her bebenin hakkı :) sanada kolay gelsin şimdiden cnm bende dusunuyorum bakalim çok güzel kumaslar var valla :)
Aynen canim asla hazirda bulamayacagimiz kaliteli ve cok tatli desenli kumaslar var :) hadi bakalim güle güle kullansin minnoşun:))

:KK200::KK200::KK200::KK200::KK200:KIZLAAAAAR GÜNAYDIN BİRİLERİ BANA YARDIM EDER Mİİİİ
BEN DÜN BŞİ DUYDUM İNŞALLAH DOĞRU DEĞİLDİR.
BEN KENDİ SOY İSMİMİ DE KULLANIYORUM.
BEBEK OLUNCA HEM BENM ESKİ SOY İSMİMİ HEMDE BABASINDAN ALDIĞIMIMI KULLANACAK :hasta::hasta::hasta:

:KK200::KK200::KK200::KK200::KK200:KIZLAAAAAR GÜNAYDIN BİRİLERİ BANA YARDIM EDER Mİİİİ
BEBEK OLUNCA HEM BENM ESKİ SOY İSMİMİ HEMDE BABASINDAN ALDIĞIMIMI KULLANACAK :hasta::hasta::hasta:
Yoo bende iki soy isim kullanıyorum. Ama oğlum sadece babasınınkini.

Merhaba arkadaşlar geçtiğimiz günlerde sormuştum karnında sertlik hisseden var mı diye. Doktor muayenesinde rahimde kasilma görüldü bol su icmem gerekiyormuş. Ama endişeliyim dr başka birsey önermedi ama benzer şeyler duyan yaşayan bilen var mı?

Merhabalar rahîm kasılmaları maalesef benim de korkulu rüyam sizin en azından ultrasonda gözükmüş ben ultrasonda çıkmadığı için inandiramamistim doktorları.. bu kadar erken olması şanssızlık maalesef mutlaka günde 2 kez magnezyum kullanmalisiniz ve mutlak suretle dinlenmelisiniz hic iş yapmadan yatın. 20li haftalara gelince de nidilat ya da adalat kullanmanız gerekebilir aslında birer tansiyon ilacı bunlar ama aynı zamanda rahîm kasılmalarını yavaşlatıyor bir de 3 günde bir proluton depot iğnesi olmalısınız. Evet zor bir süreç ama dikkat ederseniz sıkıntısız geçecektir sağlıklı doğumlar olsun

Merhabalar rahîm kasılmaları maalesef benim de korkulu rüyam sizin en azından ultrasonda gözükmüş ben ultrasonda çıkmadığı için inandiramamistim doktorları.. bu kadar erken olması şanssızlık maalesef mutlaka günde 2 kez magnezyum kullanmalisiniz ve mutlak suretle dinlenmelisiniz hic iş yapmadan yatın. 20li haftalara gelince de nidilat ya da adalat kullanmanız gerekebilir aslında birer tansiyon ilacı bunlar ama aynı zamanda rahîm kasılmalarını yavaşlatıyor bir de 3 günde bir proluton depot iğnesi olmalısınız. Evet zor bir süreç ama dikkat ederseniz sıkıntısız geçecektir sağlıklı doğumlar olsun
Benim doktorum ultrasonda kendi gördüğü halde sadece bol su icmemı istedi. Normalde haftada 1 proluton depot vuruluyorum. 3 iğnem kaldı devam etmek istedim gerek yok dedi ve magnezyum vs de vermedi sadece multivitamin verdi. Başka doktora daha gorunmeli miyim sizce? İyice korkmaya başladım.

İlaveten sürekli yatma şansım da yok çünkü çalışıyorum. Doktor da rapor verme gereği duymadı hatta seyahat vs sorduğumda da gidebilirsin dedi ama ben yine de korktuğum için gitmekten vazgeçtim. Ne yapmam lazım kafam çok karışık.

Bende de 1/226 cikmis bugun ogrendim.Doktorum cok kotu degil ama 250nin altinda oldugu icin 4lu test yapalim dedi.Bende once bir şok oldum sonra istatistik bu ihtimal veriyor kendimi uzmeye degmez dedim.Internettede cok okudum bu kadar ciddiye almamayalim bence 4luyude yaptiririz gerekirse ben baska hastanedede tekrarlaticam[/Q
selam anca girebildim sen yaptırdın mı 4lü testi ? ben ptesi yaptırıcam bakalım sonuc ne cıkıcak :olamaz:

Benim doktorum ultrasonda kendi gördüğü halde sadece bol su icmemı istedi. Normalde haftada 1 proluton depot vuruluyorum. 3 iğnem kaldı devam etmek istedim gerek yok dedi ve magnezyum vs de vermedi sadece multivitamin verdi. Başka doktora daha gorunmeli miyim sizce? İyice korkmaya başladım.
N Nilufer__ D dondurma00 nasil bisey hissediyorsunuz? Nasil anladiniz kasilmalari?
Bence her riskli konuda en az 2 doktor gormeli.

Şu an kendini boşuna üzdüğüne adım gibi eminim. Çünkü çok örneğini gördüm. Binde 117 ise risk yüksek çıkmamış zaten. Ama büyük ihtimal 1/117 dir ki bu bile ikili testte yanılma payından dolayı çok kritik değil. Sabah burada bir arkadaşa daha yazdım, yerinde olsam hiç kendimi üzmem maddi olacağın da varsa beklemeden harmony testi yaptırırım. Sonrasına dörtlüye filan da gerek kalmaz. O kadar zamanda kendini harap etmezsin boşuna. Bu arada artık yurtdışına gitmesine gerek yokmuş. Memorial öyle dedi bana. İstersen arayıp bir sor.
1\117 evet canım. ya cok kısı boyle seyler yasamıs ama sapasaglam doğmuş. bende ptesı 4lü test yaptırcam bakalım ınsllah ıyı sonuc cıkarda oh cekerız ben tekırdagdayım ki oraya gıtmem cok ugraslı olur ustelık calısıyorum zar zor ızın verıyo zaten hastaneye gıtmeme :110:

günaydın kızlar bugün akşam kontrol var bizimki bacaklarını açarsa göreceğiz kuku mu pipi mi :)
ne yiyim hareketlensin diye önerileriniz var mı?

hayır canım baba soyadını alacak baba yazdırıyor çünkü kütüğe

İlaveten sürekli yatma şansım da yok çünkü çalışıyorum. Doktor da rapor verme gereği duymadı hatta seyahat vs sorduğumda da gidebilirsin dedi ama ben yine de korktuğum için gitmekten vazgeçtim. Ne yapmam lazım kafam çok karışık.
canım özelden parayla almaya çalışşsan yatman gerekiyorsa yatmalısın riske atma

Arkadaşlar günaydın. Yaklaşık 1 aydır az ya da çok sürekli başım ağrıyor. Tam bir ağrı olmadığı zaman da hep bi sızı şeklinde kendini hatırlatıyor. Doktorum günde 4 taneye kadar parol içebilirsin zararı yok dedi. Buna rağmen ben 1 ay içinde toplam 3 tane içtim ama çok sıkıldım bu muhabbetten. Normalde migreni olan biri değilim. Bu süreçte hormonlar ve kan hacminin genişlemesiyle olabileceğini de biliyorum ama daral geldi gerçekten. Özellikle en az ikinci gebeliği olan tecrübeli arkadaşlarıma soruyorum. Ne zaman geçecek bu yahu?? Bugün 14+6. 10. haftadan beri var yaklaşık :KK43:
Canim benim de arada sırada oluyor seninki gibi sık değil ama doktor bana da Parol icebilirsin dedi ama ben daha 1 tane içmiş değilim ne zaman geçer hiç bilmiyorum çok zor inşallah tez zaman da geçer ne diyelim susuzlukta baş ağrısı yapıyor canım bol bol su iç ben az içiyorum ama kendimizi zorlamamiz lazım

Arkadaşlar günaydın. Yaklaşık 1 aydır az ya da çok sürekli başım ağrıyor. Tam bir ağrı olmadığı zaman da hep bi sızı şeklinde kendini hatırlatıyor. Doktorum günde 4 taneye kadar parol içebilirsin zararı yok dedi. Buna rağmen ben 1 ay içinde toplam 3 tane içtim ama çok sıkıldım bu muhabbetten. Normalde migreni olan biri değilim. Bu süreçte hormonlar ve kan hacminin genişlemesiyle olabileceğini de biliyorum ama daral geldi gerçekten. Özellikle en az ikinci gebeliği olan tecrübeli arkadaşlarıma soruyorum. Ne zaman geçecek bu yahu?? Bugün 14+6. 10. haftadan beri var yaklaşık :KK43:
benimde son zamanlarda ciddi baş ağrılarım oluyordu ilaç içsemde fayda etmemişti. tansiyonum çok düşüyormuş. baş ağrısı varken bir tansiyonunu ölçtür düşük çıkarsa tuzlu ayrana aban :)

N Nilufer__ D dondurma00 nasil bisey hissediyorsunuz? Nasil anladiniz kasilmalari?

Ben ağrı sizi hissetmiyorum ama karnım sürekli sert. Doktor da az su içiyorsun rahim kasilmasi görüyorum diyince bağlantı olduğunu internet araştırması neticesinde düşünmeye başladım. Zaten içime çok dert olduğu için hemen yarına farklı bi doktordan randevu aldım umarım kötü birşey demez sıkıntı çıkmaz.

Back
X