2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Amin
Seninde hayırlı olsun İnşallah
Benim durumum henüz belli değil canım. Test pozitif gibi ikinci çizgi belirdi sonrada test dağıldı gitti. Güvenemedim. Bakalım yarın bat günü adet olacak gibi arada ağrılar yokluyor korkuyorum. Inşallah pozitifi görmeyi nasip etsin Rabbim. Duâ edersen sevinirim canım..

O ağrılar bebek yerleşirken de oluyor.
Ederim etmez miyim
Allah hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı uzun ömürlü bir evlat nasip etsin mübarek günlerin hürmetine
İlk gebelik mi

Kızlar oruç tutamaz mıyız biz acaba ?

Birde ben daha kimseye söylemedim
Tek eşim biliyor
Çok isterdim 3 ay çenemi tutayım kimseler bilmesin
Anneme söylesem daha duymayan kalmaz :) söylemesem olmaz ... ikilemde kaldım

Cnm Allah şu mübarek günlerde tüm dualarını kabul etsin .hayırlı haberlerini alırız inşallah

Ben çenemi tutamayıp anneme söyledim.Kimseye söylemez o.Zaten bir de olmazsa herkese söylemiş olmak istemem.

Erken dönemde alttan muayenede görünüyormuş onu da istemiyorum
Haftaya 5. Hafta dolunca bi gideriz bakalım
İlkinde 5 haftada gittim , dr çok acele etmişsin demişti , tabi 12 yıl oldu ...

Şimdi anneler herşeyi biliyo Maşallah
Benim bildiğim beta hcg kese folik asit bitti :))

Ay ne değişik birşey dimi bende dün test yaptım bugün ultrason ve kan testiyle hamile olduğumu öğrendim Hale'n inAnamıyorum hcg değerin kaç çıktı

çok çok iyi hatırlıyorum 30 nisan son adetti mayısın 25inde yani daha günüm geçmeden gebe olduğumu öğrendim 2 haziranda yani 5 haftalıkken felan gittiğimde kese görünmüştü:)
son adetiniz nedir
Benimde bu senenin 30 Nisa'nı sat tı bat 27 mayıs yani yarın bugün gebe olduğumu öğrendim yani Haziran'ın ilk haftası görünür mü kese :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…