- 5 Haziran 2014
- 3.114
- 6.048
-
- Konu Sahibi Homely_angel
Evet, tahmini 2 şubat görünüyor ama ocak sonu geçiyo içimden :)bu arada ocak annesi olma ihtimaliniz yüksek:)
Hayırlı olsun canım...Evet, tahmini 2 şubat görünüyor ama ocak sonu geçiyo içimden :)
AminHayırlı olsun canım...
Benim durumum henüz belli değil canım. Test pozitif gibi ikinci çizgi belirdi sonrada test dağıldı gitti. Güvenemedim. Bakalım yarın bat günü adet olacak gibi arada ağrılar yokluyor korkuyorum. Inşallah pozitifi görmeyi nasip etsin Rabbim. Duâ edersen sevinirim canım..Amin
Seninde hayırlı olsun İnşallah
O ağrılar bebek yerleşirken de oluyor.Benim durumum henüz belli değil canım. Test pozitif gibi ikinci çizgi belirdi sonrada test dağıldı gitti. Güvenemedim. Bakalım yarın bat günü adet olacak gibi arada ağrılar yokluyor korkuyorum. Inşallah pozitifi görmeyi nasip etsin Rabbim. Duâ edersen sevinirim canım..
Son adet 28 nisan
25 günde bir adet gördüğüm için 23 mayısta bekliyordum hatta 20 mayıs akşamı hafif leke geldi başladı sandım sonra kesildi[/QUOTE
Benim de son adet 27 veya 28 nisandı.galiba aynı zamanda hamileyiz.sabah kan tahlilini yaptırdım.kadın doğum uzmanımla sonucu paylaşınca(161),Haftaya cumartesi gününe randevu verdi.istersen sen de ona göre bi planlama yap.Gerçi insan hemen görmek istiyor
Cnm Allah şu mübarek günlerde tüm dualarını kabul etsin .hayırlı haberlerini alırız inşallahBenim durumum henüz belli değil canım. Test pozitif gibi ikinci çizgi belirdi sonrada test dağıldı gitti. Güvenemedim. Bakalım yarın bat günü adet olacak gibi arada ağrılar yokluyor korkuyorum. Inşallah pozitifi görmeyi nasip etsin Rabbim. Duâ edersen sevinirim canım..
Ben çenemi tutamayıp anneme söyledim.Kimseye söylemez o.Zaten bir de olmazsa herkese söylemiş olmak istemem.Kızlar oruç tutamaz mıyız biz acaba ?
Birde ben daha kimseye söylemedim
Tek eşim biliyor
Çok isterdim 3 ay çenemi tutayım kimseler bilmesin
Anneme söylesem daha duymayan kalmaz :) söylemesem olmaz ... ikilemde kaldım
Ahh nerde öyle anne :)Ben çenemi tutamayıp anneme söyledim.Kimseye söylemez o.Zaten bir de olmazsa herkese söylemiş olmak istemem.
Test yapmıştım dün orda silik görünce diğer testlerim de belli belirsizdi bi cesaret kan ile öğrendim daha 21.7 degerimcanım hamiş olduğunu nasıl öğrendin test ile mi imzan göre benim ki sat 7 mayıs yakınız test alayım mı bekleyim mi bilemiyorum
İnşallah canım sağolNe kadar erken öğrenmişsin ne güzel. Hayırlı olsun sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allahım.
Allah razı olsun gülüm güzel dualarınada yürekten aminnnn diyorum canım benim.. Rabbim cümlemizin yüzünü güldürsün inşallah.Cnm Allah şu mübarek günlerde tüm dualarını kabul etsin .hayırlı haberlerini alırız inşallah
Allah razı olsun gülüm güzel dualarınada yürekten aminnnn diyorum canım benim.. Rabbim cümlemizin yüzünü güldürsün inşallah.Cnm Allah şu mübarek günlerde tüm dualarını kabul etsin .hayırlı haberlerini alırız inşallah
Ne güzel ben de bugün öğrendim hcg değerin kaçtı ?Bende hamileyiiiiimm3+0 çok yeni daha bugün öğrendim
Ay ne değişik birşey dimi bende dün test yaptım bugün ultrason ve kan testiyle hamile olduğumu öğrendim Hale'n inAnamıyorum hcg değerin kaç çıktıHanımlar selam hepinize
Herkes için hayırlısı olsun
Bende şuralarda yerimi alayım
Dün evde test yaptım pozitif
Bugünde kan verdim ptesi alıcam
Daha doktora gitmedik
Kese ve kalp atışı ne zaman duyulur
Biraz daha bekleyip mi gitmek gerek
Çok şaşkınım daha
Benimde bu senenin 30 Nisa'nı sat tı bat 27 mayıs yani yarın bugün gebe olduğumu öğrendim yani Haziran'ın ilk haftası görünür mü kese :)çok çok iyi hatırlıyorum 30 nisan son adetti mayısın 25inde yani daha günüm geçmeden gebe olduğumu öğrendim 2 haziranda yani 5 haftalıkken felan gittiğimde kese görünmüştü:)
son adetiniz nedir
Ay ne değişik birşey dimi bende dün test yaptım bugün ultrason ve kan testiyle hamile olduğumu öğrendim Hale'n inAnamıyorum hcg değerin kaç çıktı