2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
çok saol.biriyle konuşmak iyi geliyor.benim gibi çenesi düşkün birinin konuşamaması baya zorbir de bi konuda yardım eder misin mesaj alıntısı yapamıyorum.nasıl yapılıyor?

çok saol.biriyle konuşmak iyi geliyor.benim gibi çenesi düşkün birinin konuşamaması baya zorbir de bi konuda yardım eder misin mesaj alıntısı yapamıyorum.nasıl yapılıyor?

canım yorumunun altta sağda çoklu altını tıkla ve en altta cevapla varya #alıntıları tıkla tamam tıkla böyle devam eder daha yeni öğrendim şimdi

Hanımlar selam hepinize
Herkes için hayırlısı olsun

Bende şuralarda yerimi alayım
Dün evde test yaptım pozitif
Bugünde kan verdim ptesi alıcam
Daha doktora gitmedik
Kese ve kalp atışı ne zaman duyulur
Biraz daha bekleyip mi gitmek gerek
Çok şaşkınım daha

7 hafta üstünde kalp atışı alınır:) hayırlı olsun :) 2017 annesi olarak sorularınızı zevkle cevaplarım

Hayırlı olsun bende dün öğrendim
Aynı sizin gibi güzel bi rüya görüp uyandım
Aslında rüyam bebekle ilgili falanda değildi
Gidip test alıp geldim
Aslında negatifi görüp adaçayı falan içerek regl hızlandırırım diye gitmiştim ama yolda bi kuzu varmış :)

7 hafta üstünde kalp atışı alınır:) hayırlı olsun :) 2017 annesi olarak sorularınızı zevkle cevaplarım
Ayy çok sevinirim
Bende anneyim ama ilki 12 yaşında
Herşeyi unutmuşum çok acemice davranıyorum
Kese göremezsem kalp atışını duyamazsam diye muayeneye gitmeyi geciktiriyorum
Yanlış bişeymi acaba
Folik asit aldım bugün
Kafama göre başlasam olur mu dimi

gidin bence zaten kalp atışı için tekrar 1 haftaya çağırır coğu hastanede (özel:) 10 günde içinde zaten kontrol ücretsiz.
folik asite başlayın ben planlı olduğu için 3 ay önceden başlamıştım:)

hayırlı olsun doktora gidip güzel haberi alırsın inşallah ilk oğlum 7 haftalıkken kalbi duyduk

Ben de sanırım hamile değilim bu 3. deneme oldu ilki kimyasal 2. hamilelik yoktu. bu ayda hamile değilsem eğer bir de soğan kürü deneyeceğim.
Ben soğan kürü yaptım ama sadece 1 hafta dayanabildim midem iflas etti
Kürün üstüne iki regl dönemi geçirdim belki de üç hatırlayamıyorum şuan
Faydası oldu mu bilmiyorum bu ay sürprizle karşılaştık
Öncesinde 1 buçuk yıl sebebsiz infertilite

çok çok iyi hatırlıyorum 30 nisan son adetti mayısın 25inde yani daha günüm geçmeden gebe olduğumu öğrendim 2 haziranda yani 5 haftalıkken felan gittiğimde kese görünmüştü:)
son adetiniz nedir
Son adet 28 nisan
25 günde bir adet gördüğüm için 23 mayısta bekliyordum hatta 20 mayıs akşamı hafif leke geldi başladı sandım sonra kesildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…