- 25 Ekim 2007
- 482
- 257
- 38
-
- Konu Sahibi Homely_angel
canım hamiş olduğunu nasıl öğrendin test ile mi imzan göre benim ki sat 7 mayıs yakınız test alayım mı bekleyim mi bilemiyorumBende hamileyiiiiimm3+0 çok yeni daha bugün öğrendim
Ne kadar erken öğrenmişsin ne güzel. Hayırlı olsun sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allahım.Bende hamileyiiiiimm3+0 çok yeni daha bugün öğrendim
canım yorumunun altta sağda çoklu altını tıkla ve en altta cevapla varya #alıntıları tıkla tamam tıkla böyle devam eder daha yeni öğrendim şimdiçok saol.biriyle konuşmak iyi geliyor.benim gibi çenesi düşkün birinin konuşamaması baya zorbir de bi konuda yardım eder misin mesaj alıntısı yapamıyorum.nasıl yapılıyor?
Sanırım olmadı.iş bilgisayarı bazı şeylere kapalı. arık evde denerim.canım yorumunun altta sağda çoklu altını tıkla ve en altta cevapla varya #alıntıları tıkla tamam tıkla böyle devam eder daha yeni öğrendim şimdi
Hanımlar selam hepinize
Herkes için hayırlısı olsun
Bende şuralarda yerimi alayım
Dün evde test yaptım pozitif
Bugünde kan verdim ptesi alıcam
Daha doktora gitmedik
Kese ve kalp atışı ne zaman duyulur
Biraz daha bekleyip mi gitmek gerek
Çok şaşkınım daha
Hayırlı olsun bende dün öğrendimherkese merhaba. aranıza yeni katıldım ve sanırım ben de hamileyim.Hamilelikle ilgili herhangi bir planım yoktu.Sadece dün sabah hamile olduğumu gördüğüm bir rüya beni uyandırdı.normalde dün ya da bu gün adet olmam gerekiyordu Bir anda kendimi evde fi tarihinden kalma gebelik testini yaparken buldum.Gebelik testinde 2. çizgi silik çıktı.(TABİ BEN ŞOK)sonra akşama doğru işyerinde hafif lekelenme oldu hasta oluyorum herhalde dedim.Hamile olmayı beklemiyordum ama gene de üzüldüm.İş çıkışı bebekli insanları görünce gözlerim hafifçe doldu. Sonra uzun süreler uğraşıp çocuk sahibi olamayanları düşündüm ve kendime kızdım.(Allah hepsinin yardımcısı olsun isteyen herkese hayırlı evlat nasip etsin.)Bu sabah saat 6 da bi anda uyandım.Eşime predictor aldırmıştım.baktım adet olmuyorum.bir test daha yaptım 2. çizgi çok az silik.Sabah kan tahlili yaptırdım ve değer 161.Seviniyorum korkuyorum endişeleniyorum.ve tabi kimseyle paylaşamıyorum.çok yazdım kızlar kusura bakmayın ama duygularım çok karışık...
Ayy çok sevinirim7 hafta üstünde kalp atışı alınır:) hayırlı olsun :) 2017 annesi olarak sorularınızı zevkle cevaplarım
Ayy çok sevinirim
Bende anneyim ama ilki 12 yaşında
Herşeyi unutmuşum çok acemice davranıyorum
Kese göremezsem kalp atışını duyamazsam diye muayeneye gitmeyi geciktiriyorum
Yanlış bişeymi acaba
Folik asit aldım bugün
Kafama göre başlasam olur mu dimi
hayırlı olsun doktora gidip güzel haberi alırsın inşallah ilk oğlum 7 haftalıkken kalbi duydukHanımlar selam hepinize
Herkes için hayırlısı olsun
Bende şuralarda yerimi alayım
Dün evde test yaptım pozitif
Bugünde kan verdim ptesi alıcam
Daha doktora gitmedik
Kese ve kalp atışı ne zaman duyulur
Biraz daha bekleyip mi gitmek gerek
Çok şaşkınım daha
Ben soğan kürü yaptım ama sadece 1 hafta dayanabildim midem iflas ettiBen de sanırım hamile değilim bu 3. deneme oldu ilki kimyasal 2. hamilelik yoktu. bu ayda hamile değilsem eğer bir de soğan kürü deneyeceğim.
4 haftalığız şuan kese görünür mü en azındangidin bence zaten kalp atışı için tekrar 1 haftaya çağırır coğu hastanede (özel:) 10 günde içinde zaten kontrol ücretsiz.
folik asite başlayın ben planlı olduğu için 3 ay önceden başlamıştım:)
4 haftalığız şuan kese görünür mü en azından
Son adet 28 nisançok çok iyi hatırlıyorum 30 nisan son adetti mayısın 25inde yani daha günüm geçmeden gebe olduğumu öğrendim 2 haziranda yani 5 haftalıkken felan gittiğimde kese görünmüştü:)
son adetiniz nedir
pazartesi gidin yumurtlama muhtemelen erkendir 25günde bir adet oluyorsanız görecektir keseyi ultrasonla görmesede alttan bakıyorlarSon adet 28 nisan
25 günde bir adet gördüğüm için 23 mayısta bekliyordum hatta 20 mayıs akşamı hafif leke geldi başladı sandım sonra kesildi
Son adet 28 nisan
25 günde bir adet gördüğüm için 23 mayısta bekliyordum hatta 20 mayıs akşamı hafif leke geldi başladı sandım sonra kesildi