- 27 Şubat 2012
- 15.572
- 26.091
- 798
Şansın varsa belli olurO değilde ben bir sonraki randevumda 11+2 oluyorum acaba cinsiyeti belli olur mu? 10. Haftada gösteren bebişler oluyormuş![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şansın varsa belli olurO değilde ben bir sonraki randevumda 11+2 oluyorum acaba cinsiyeti belli olur mu? 10. Haftada gösteren bebişler oluyormuş![]()
Gece gece kafamın delirmeceleri işte ne bileyimBende 7. Haftada gitmiştim doktoruma yolk sac sordum görünüyor mu falan diye bu haftalardan sonra gözükmez dedi ilk oluşum aşamasında gözükür dedi
İnşallah bir tahmin de olsa söyler ufaktan siftahı seninle açar cinsiyet öğrenmeye başlarız inşallahO değilde ben bir sonraki randevumda 11+2 oluyorum acaba cinsiyeti belli olur mu? 10. Haftada gösteren bebişler oluyormuş![]()
bende 11+6 gideceğim bir sonra ki kontrole bence erken ya soyleselerde ben inanmam subhe ederim onadaAy inşallah öğrenebilirimerko bebekse daha net belli eder
![]()
Ay cinsiyet konuşmalara mı başlıcaz biz artık yaaa duygulanıciiiiimmmmİnşallah bir tahmin de olsa söyler ufaktan siftahı seninle açar cinsiyet öğrenmeye başlarız inşallah![]()
Amin Allah kimsenin elini boş bırakmasınBen 6+1 de değil bebeği yolk kesesini bile görememiştim. Çok üzülmüştüm. Şimdi tam 1 hafta sonrası ve gümbür gümbür kalp atışı duydum.Artik tadını çıkardığımız dönem başlasın![]()
çünkü evde kendimizi dinliyoruz dışarda ortama kapılıyoruz hepsi buAbi evet ya söylesem kimse inanmaz tatildeyken göğüslerim bile ağrımıyodu eve bi geldim derbeder oldum yine kusmalar ağrılarNeden yani nedeeen sebep ne
![]()
vallahi öyle bak herşey psikolojik. kim bilir bebeler nasıl etkileniyordur o stres durumlarından. artık üzmücem beboyu hep pozitifimçünkü evde kendimizi dinliyoruz dışarda ortama kapılıyoruz hepsi bu![]()
2 gün önce de aynı şeyi söylemiştinvallahi öyle bak herşey psikolojik. kim bilir bebeler nasıl etkileniyordur o stres durumlarından. artık üzmücem beboyu hep pozitifim![]()
İnan ponçik ya dünden beri küçük bir neşe baloncuğu gibi geziyorum ortalıkta2 gün önce de aynı şeyi söylemiştinbu defa sana inanıyorum bakkkkk
![]()
Bende bir hafta öncesine kadar ne yolk sac ne bebek vardı. Ikiside görünmedi. Bu hafta bebek ve kalp atışı göründü. Ne güzel bebeğin görünüyor işte. EndişelenmeKızlar aklıma bir şey geldi biz hiç yolk kesesini görmedik doktor da bir şey demedi bununla alakalı son ultrason fotosunu atıyorum meraklandım telaşlandım şimdi
Bu dediğini yapıyorum arkadaşım önerdi banada gerçekten işe yarıyor başucumda kraker eksik olmuyor benim kurtarıcım olduBir doktordan duydum bulantılar için çubuk krakeri öneriyor, bulantıları azaltıyor diyor, sabah uyanır uyanmaz krakerlerden biraz atıştırmak lazımmış sonra yavaş yavaş ayağa kalkmak gerek, öyle oldukta bulantı olmuyormuş![]()
Günaydın canım. Bende senin gibiydim. İnanılmaz bir koku hassasiyeti vardı. Prilam beni çok rahatlattı. Hemen başla bence. Kendine eziyet etme. Geçmiş olsun kuzumGünaydın kızlarrrr. Kuru kuru öğürmekten bende ne boğaz kaldı ne mideGüne gözümü açmamla başlıyor öğürmeler. Prilam istemeli miyim acaba hayat kalitem sanki düşüyor fırına bile giremiyorum kokusudan
Hayırlı olsun canım. Şuan kaç haftalık hamilesin?Merhaba! Arkadaşlar ben tekıyım aranızda benım mide bulantım yok henuz keseyı gormedık erkenmı acaba
Adet tarıhıme göre 6 haftalık ama bana göre 5 dıye dusunuyorum 21 nisana randevum var 3 gün önce degerım 1297.66 dı Kac haftalık bılmıyorumHayırlı olsun canım. Şuan kaç haftalık hamilesin?
çok sağol canikom ya bekledim günlerdir belki hafifler diye ama yok asla geçmiyor bütün gün sanki araba tutmuş gibi bir haldeyim. doktorla konuşayım müsaitlikteGünaydın canım. Bende senin gibiydim. İnanılmaz bir koku hassasiyeti vardı. Prilam beni çok rahatlattı. Hemen başla bence. Kendine eziyet etme. Geçmiş olsun kuzum![]()
Değere gıre Kac haftalık hamıleyım sizceHayırlı olsun canım. Şuan kaç haftalık hamilesin?