2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Test sonucunu ptesi alıcam inşallah

Senin kaç haftalık
Karından ultrasonla görüldü mü
Valla canim dün hcg testi yaptım 2.cizgi silik çıkınca bugün doktora gittik önce ultrasondan baktı bı oluşum var çok Yen'i kesin bişey diyemem dedi kana yönlendirdi öğlen sonucu aldım 243 görünüyor değerim suan p.tesi doktora göstereyim diyorum olmazsa

Çok yeniyse bile değer gayet iyi
Hayırlısı olsun inşallah

kaderimiz benziyor sanırım bende ekımde anne olacaktım ama kimyasal gebelikmiş beta hgc en son 1300 du : ama kese gorunmedı allahım kimseye bu acıyı yasatmasın şimdi bu ay yumurtlama ggunlerımı takıp ettim rabbim hayırlısıyla bu ay hepimize saglıklıo evlatlar nasip etsin insallah

mrb arkadaslar bende inşallah subatta anne olmak ıstıyorum :) subat ayında bır kımyasal dusugum oldu .. yumurtlama zamanımdan beri göguslerım hassaslastı suan cok agrıyor birde karnımda gaz gıbı sıskınlık ve sol tarafımda batma oluyor hamıle arkadaslar sızde nasıl olmustu yumurtlama zamanınızdan sonramı hıssettınız sızde ..

Amin inşallah.. imzan var ama daha kesin değil mi gebeliğin
Canım dün test yaptım ikinci çizgi belirdi biraz ama sonra test dağıldı sanırım bozuktu. Bat yarın 3 haziran da test yapacam inşallah o zamana kadar kendimi tutabilirsem...inşallah benimde yüzüm güler... Geçen sene haziran da yine ramazan ayında hamile kalmıştım bayramda gebe olduğumu öğrenmiştim. 13,haftalıkken kalbi durdu yavrumun kaybettim.. Hala uğraşıyorum.. Dualarınızı bekliyorum gülüm hepinizin...

Hmm bat yarınsa yarın da yapabilirsin test benimde normalde bat yarındı ben dün pozitifi gördüm gebélik varsa cikar zaten artik.. insllah Alláh Seninde yuzunu guldurur canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…