-
- Konu Sahibi Homely_angel
Valla canim dün hcg testi yaptım 2.cizgi silik çıkınca bugün doktora gittik önce ultrasondan baktı bı oluşum var çok Yen'i kesin bişey diyemem dedi kana yönlendirdi öğlen sonucu aldım 243 görünüyor değerim suan p.tesi doktora göstereyim diyorum olmazsaTest sonucunu ptesi alıcam inşallah
Senin kaç haftalık
Karından ultrasonla görüldü mü
Valla canim dün hcg testi yaptım 2.cizgi silik çıkınca bugün doktora gittik önce ultrasondan baktı bı oluşum var çok Yen'i kesin bişey diyemem dedi kana yönlendirdi öğlen sonucu aldım 243 görünüyor değerim suan p.tesi doktora göstereyim diyorum olmazsa
Beni de bu düşündürdü yüksek olması iyi birşey mi acaba.. teşekkür ederim senin de hayırlı olsun :)Çok yeniyse bile değer gayet iyi
Hayırlısı olsun inşallah
kaderimiz benziyor sanırımMerhaba anne adayları ben de geldim:) Ben esasında ekim anneliğine adaydım ama kısmet değilmiş kimyasal gebelikle sonlandı. Biraz dinlendikten sonra ocak anneliğine niyetlendim bu kez de tutturamadım. Allah nasip ederse şimdi şubata talibim :) Oğluma kardeş kendime süt kokulu bi kuzu daha istiyorum.. Allah en kısa zamanda hepimizin yüzünü güldürsün inşallah.
hayırlı olsun cnm allah saglıkla kucagına almayı nasip etsinKizlar dun yaptigim test gunume daha 6gun vargorebildiniz mi cok asiri silik cunku baya erken yaptim
21.7 canım sen kaç haftalık hamilesin senin değerin kaçtıNe güzel ben de bugün öğrendim hcg değerin kaçtı ?
Canım benim bat normalde yarındı ve bugünkü hcg değerim 243.821.7 canım sen kaç haftalık hamilesin senin değerin kaçtı
Senin değerin baya iyiymiş erken yumurtladin heralde benim yumurtama dan sonraki 11. Günüm batıma 3 gun var daha 25 günde bir regl oluyorum o yüzden erken ogrendimCanım benim bat normalde yarındı ve bugünkü hcg değerim 243.8
Ben de anlamadım ki normal ovulasyon testıyle 11. Gün pik olmustu ve bugün 26. Günüm sat tan sonraSenin değerin baya iyiymiş erken yumurtladin heralde benim yumurtama dan sonraki 11. Günüm batıma 3 gun var daha 25 günde bir regl oluyorum o yüzden erken ogrendim
cnm birsepy soracam yumurtlama gunun adetının kacıncı gunuydu biliyormusun birde belirtilerin neydıSenin değerin baya iyiymiş erken yumurtladin heralde benim yumurtama dan sonraki 11. Günüm batıma 3 gun var daha 25 günde bir regl oluyorum o yüzden erken ogrendim
Test yapmıştım dün orda silik görünce diğer testlerim de belli belirsizdi bi cesaret kan ile öğrendim daha 21.7 degerim
Kızlar gözünüz aydın olsun. Inşallah bana da aranıza katılmak nasip olur..Ne güzel ben de bugün öğrendim hcg değerin kaçtı ?
10. Gunu akşamı adet sancısı gibi ağrılar olmaya başladı 11. Gün daha yoğundu o gün akintim çoğaldı sürekli bi ıslaklık varcnm birsepy soracam yumurtlama gunun adetının kacıncı gunuydu biliyormusun birde belirtilerin neydı
Amin inşallah.. imzan var ama daha kesin değil mi gebeliğinKızlar gözünüz aydın olsun. Inşallah bana da aranıza katılmak nasip olur..
Benim bugün sattan sonra 22. Günüm ozaman seninki normal 2 kat arttığını dusunursekBen de anlamadım ki normal ovulasyon testıyle 11. Gün pik olmustu ve bugün 26. Günüm sat tan sonra
Canım dün test yaptım ikinci çizgi belirdi biraz ama sonra test dağıldı sanırım bozuktu. Bat yarın 3 haziran da test yapacam inşallah o zamana kadar kendimi tutabilirsem...inşallah benimde yüzüm güler... Geçen sene haziran da yine ramazan ayında hamile kalmıştım bayramda gebe olduğumu öğrenmiştim. 13,haftalıkken kalbi durdu yavrumun kaybettim.. Hala uğraşıyorum.. Dualarınızı bekliyorum gülüm hepinizin...Amin inşallah.. imzan var ama daha kesin değil mi gebeliğin
Hmm tamam O zaman canım içim rahatladıBenim bugün sattan sonra 22. Günüm ozaman seninki normal 2 kat arttığını dusunursek
Hmm bat yarınsa yarın da yapabilirsin test benimde normalde bat yarındı ben dün pozitifi gördüm gebélik varsa cikar zaten artik.. insllah Alláh Seninde yuzunu guldurur canimCanım dün test yaptım ikinci çizgi belirdi biraz ama sonra test dağıldı sanırım bozuktu. Bat yarın 3 haziran da test yapacam inşallah o zamana kadar kendimi tutabilirsem...inşallah benimde yüzüm güler... Geçen sene haziran da yine ramazan ayında hamile kalmıştım bayramda gebe olduğumu öğrenmiştim. 13,haftalıkken kalbi durdu yavrumun kaybettim.. Hala uğraşıyorum.. Dualarınızı bekliyorum gülüm hepinizin...
Amin gülüm sağolasın inşallah. Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallahHmm bat yarınsa yarın da yapabilirsin test benimde normalde bat yarındı ben dün pozitifi gördüm gebélik varsa cikar zaten artik.. insllah Alláh Seninde yuzunu guldurur canim
Her iki günde ikiye katlaması gerekiyormuş değerin doğru anladıysamBeni de bu düşündürdü yüksek olması iyi birşey mi acaba.. teşekkür ederim senin de hayırlı olsun :)