Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    152
Cokmu kotu kızlar yaa acımıyodur demı hala:(o kadar uzuldum ki cok uzgunum
Canım ben bunu yeni gördüm geçmiş olsun. Yeni doğan bebekleri narkoz vermeden sünnet ediyorlsr ağrı çekmedikleri için 🤷‍♀️ o mantıkla gidersek acımıyordur.
Ben törpü makinası aldım ve çok memnunum. Uyurken iki dkda hallediyorum 0-6 ay başlığıyla. Bas bırak şeklinde(çabuk törpülüyor) ve kontrollü olarak yapmak gerekiyor sadece.

Kucağımda şuan emzik verdim alt pijamasini cikarttim battNiyeye sardım daha dahat etsin diye bana misj demedi uyku akiyo gozunden tam dalıyor birden gaz mi vuruyorsa artık bir yerini ezmişim gibi aglamaya başlıyor:(
Evet ben de su an mama verdim 60 cc oncesinde emzirmistim hala doymadi surekli birseyler yemek istiyor sanirim gazi var diye ac saniyor kendini sinirleniyor surekli ık mık ediyor

Evet ben de su an mama verdim 60 cc oncesinde emzirmistim hala doymadi surekli birseyler yemek istiyor sanirim gazi var diye ac saniyor kendini sinirleniyor surekli ık mık ediyor
Uykum var bu ik miklamaya başladığı an beşiği ayagimla salliyorum uyanmadan geri dalsin diye... Son çarem bu oldu eşim 2 ye doğru anca gelecek.... ve işin kötüsü dk başı ik mik başlıyor biliyorum ama sabaha karşı dolduracak o bezini.... Ama keşke hep bu krizler ben tekken gelmese ya vallahi daha emziremem zaten emzikle uykuya daldırdım sjjdjd

Kızlar bu arada ben kocamdan nefret ediyorum kırk çıkana kadar da sevmeyi düşünmüyorum 🤣🤣 ağzıyla kuş tutsa neden başka bi şey tutmadın havasındayım isteyerek te olmuyor . Bide napsa direk ağlıyorum geçen gün lokanta da herkes oruçlu bana nasıl yemek ye dersin diye hüngür hüngür ağladım 🤣🤣 bide öncesinde istediğin herşeyi alabilirsin biraz alışveriş iyi gelir sana dediği için kendimi çok kötü hissettim mağazada kıyafetlerin içinde ağladım 🤣🤣🤣 benim duygu durum bozukluğunun betbatlıgı 🤣🤣
40im cikti, aynen devam 😂
Denedim onu da ama yok öyle de olmuyor. Ağlıyor sesi değişiyor vs. Ne olacak böyle bilmiyorum. Cuma gibi doktora gideyim diyorum. Her emzirme de memeyi mutlaka deniyorum bazen tutuyor bazen tutmuyor
Emzirme danismani da dusunebilirsiniz belki, benimki bana iyi geldi biraz, belki bebisin baska bir derdi vardir, sizi rahatlatir.
Yaaa ben artık takılmıyorum valla, mama da veriyorum, süt de sağıyorum, memeyi de emiyor.. ben artık kasmıyorum gerçekten… karnı doyuyor mu, anne sütü alıyor mu, kilo artışı iyi mi bunlar daha önemli… gerçekten çok yoruldum artık hangi metodu takip edeceğim diye.. saldım artık 🤣🤣
Ben de oyle ya, eskiden mama yiyince cocuk yetemiyorum diye nasil sinirlerim bozuluyordu, simdi bi 30 daha yer mi diye esime ben soruyorum😅 bir de 2 ml sagilmis sutu bile yemese sinir krizi gecirip kavga cikartiyordum, bir kere benim 60 ml sutumu mama sanip cope atmislar iki gun evde teror estirdim😂 az once iki uc sagimla birlestirdigim sutu yemedi canim oglum, onun yerine ac kalmayi tercih etti. Kendi tercihidir dedim saygi duydum😅

Benim annem zamanında spiralle hamile kaldı:( yani kaydığı için olmuştur diye düşünüyorum zaten ama ilerisi için düşünsem spiral dusunmezdim galiba bilmiyorum ndndjdj
İslemle filan takıldığı için birde bazılarında kanama yapıyormuş korkuyorum ama sağlık ocağında hemşire de doğum kontrol hapını unutma riskin filan var dedi karar veremedim

Mama verirken ya da emzirirken hangi araliklarla bebisin gazini cikartiyorsunuz kizlari ? Memedeyken bir memeden bir memeye gecerken yapmaya calisiyorum da, mamada esim 30 ml de bir cikart diyor, ama cocuk avazi ciktigi kadar bagiriyor benim icim elvermiyor🥲 sonra da gazdan kivraniyor, kipkirmizi

Mama verirken ya da emzirirken hangi araliklarla bebisin gazini cikartiyorsunuz kizlari ? Memedeyken bir memeden bir memeye gecerken yapmaya calisiyorum da, mamada esim 30 ml de bir cikart diyor, ama cocuk avazi ciktigi kadar bagiriyor benim icim elvermiyor🥲 sonra da gazdan kivraniyor, kipkirmizi
Ben genelde bitirince çıkarıyorum ya da kendi ara verdiyse ağzından biberonu çıkarıyorsa. yüz üstü tutunca hemen susuyor zaten benimki ama emiyorsa kendim durdurmuyorum yani

Canım meme ucundan mı kaynaklı acaba, tutamıyor mu? Ben silikonla denedim tuttu, silikon milikon hiç olmazsa emiyor 🤣🤣bir de eds diye bir sistem var, onu da bir denesen mi acabaaa
Silikonla başladık aslında kendisi istemedi ama silikonu meme ucu da ben ağzına götürürken sıkıyorum çıkıyor rahat tutuyor aslında ama zaten daha gelmeden ağlıyor maalesef. Eds de denemiştim sarılık olduğunda mama takviyesi ile ama meme zaten tutmadığı için o da fayda etmiyor. 😞
Canim aynisi bana da oldu gazi olunca emmek istemiyor bir de cok ac olunca ben o yuzden once sagiyorum sutumu veriyorum biberonla daha sonra mama veriyorum en son yine emziriyorum o zaman emiyor tutmamakta inat ederse yine ben de inat ediyorum 😀
Ben de hep inat etcem diyorum ama o kadar ağlıyor ki sonra diyorum çocuk karnını doyuracak diye bu kadar ağlatmaya gerek var mı. Öyle böyle biberonla devam mı etse acaba 😞

40im cikti, aynen devam 😂

Emzirme danismani da dusunebilirsiniz belki, benimki bana iyi geldi biraz, belki bebisin baska bir derdi vardir, sizi rahatlatir.

Ben de oyle ya, eskiden mama yiyince cocuk yetemiyorum diye nasil sinirlerim bozuluyordu, simdi bi 30 daha yer mi diye esime ben soruyorum😅 bir de 2 ml sagilmis sutu bile yemese sinir krizi gecirip kavga cikartiyordum, bir kere benim 60 ml sutumu mama sanip cope atmislar iki gun evde teror estirdim😂 az once iki uc sagimla birlestirdigim sutu yemedi canim oglum, onun yerine ac kalmayi tercih etti. Kendi tercihidir dedim saygi duydum😅
Derdi tembellik aslında çenesini yormak istemiyor miniğim 😊 ama evet danışman düşünüyorum gerçi önerilen her şeyi denedim ama 😊 herkes biberonla içtiği için meme istemiyor biberona alıştı diyorlar ama zaten çocuk emmediği için biberon verdim. Ve birçok kişi mama verirken biberon kullanmıyor mu zaten hemen meme reddi mi oluyor anlamadım cidden

Kızlar benim bebeğim asla memeyi tutmak istemiyor. Memeye gelince ağzını sımsıkı yapıyor ağlıyor ağlıyor ağlıyor.. Mecburen sağıp biber onlar veriyorum yoksa aç kalacak. Bir kaç defa biraz beklesin acıkınca mecbur alacak memeyi dedim ama yok asla almıyor. Kendimi o kadar kötü hissediyorum ki. Sütüm olmasa sütüm yok derim biyolojik olatak yapacak bir şey yok derim ama böylesi çok kötü. Resmen sütüm var ve emziremiyorum bebeğim beni istemiyor. Ne yaparsam yapayım başaramıyorum.
Bende ayni durumdayım maalesef ve sagip vermek de çok yıpratıcı oluyor silikon göğüs ucunun bir dene benimki onu takınca tutuyor göğsümü en azından sürekli sagmak zorunda kalmıyorum

Silikonla başladık aslında kendisi istemedi ama silikonu meme ucu da ben ağzına götürürken sıkıyorum çıkıyor rahat tutuyor aslında ama zaten daha gelmeden ağlıyor maalesef. Eds de denemiştim sarılık olduğunda mama takviyesi ile ama meme zaten tutmadığı için o da fayda etmiyor. 😞

Ben de hep inat etcem diyorum ama o kadar ağlıyor ki sonra diyorum çocuk karnını doyuracak diye bu kadar ağlatmaya gerek var mı. Öyle böyle biberonla devam mı etse acaba 😞

Derdi tembellik aslında çenesini yormak istemiyor miniğim 😊 ama evet danışman düşünüyorum gerçi önerilen her şeyi denedim ama 😊 herkes biberonla içtiği için meme istemiyor biberona alıştı diyorlar ama zaten çocuk emmediği için biberon verdim. Ve birçok kişi mama verirken biberon kullanmıyor mu zaten hemen meme reddi mi oluyor anlamadım cidden
Ay valla ben de anlamadım milletin bebesi hem biberon hem meme olarak gidiyor gayet. Sağmak çok zaman alıyoe yoksa ben biveronla beslemekten de memnunum sürekli mememe yapışık değil işlerimi hallediyorum biberonj sabitleyip. Ya da gece babası besleyebilylr bana ihtiyaç duynadan mesela ama keşke az da olsa emseydi sağmaya bu kadar vakit harcamazdım belki.

Bu arada kızlar ben sezeryan oldum, birkaç gündür dikiş yerim ve üstü (alt karın) ağrımaya başladı. Sizin de ağrılarınız devam ediyor mu? Oturup kalkarken ve dokununca ağrı hissediyorum. Fazla mı yordum kendimi acaba
Ayy bende ayni durumdayım çok korkuyorum bir anda başladı ağrı, öksürüp hapsururken oturup kalkarken çok ağrıyor dediğin gibi alt karnım

Ayy bende ayni durumdayım çok korkuyorum bir anda başladı ağrı, öksürüp hapsururken oturup kalkarken çok ağrıyor dediğin gibi alt karnım
Dayanamadım ağrı kesici içtim. Puset ağır geldi onu taşırken mi zarar verdim kendime dedim ama normal o zaman rahim toparlanıyor demekki. İlk haftalarda gibiyim rssmen doğrulamıyorum uzanınca

Dayanamadım ağrı kesici içtim. Puset ağır geldi onu taşırken mi zarar verdim kendime dedim ama normal o zaman rahim toparlanıyor demekki. İlk haftalarda gibiyim rssmen doğrulamıyorum uzanınca
Ayyyy bende bendeee çok korktum hatta iç dikislerime zarar mı verdim diye ağrı kesici içmek istedim korktum bebeğe zarar verir diye, aynen ilk günlerime döndüm sanki çok zor 😔 bende 12 kg lik bir çocuğu kaldırdım unuttum dikişleri ondan sonra oldu, insaAllah zarar vermemisizdir, doktora gitmeye de korkuyorum

Bende ayni durumdayım maalesef ve sagip vermek de çok yıpratıcı oluyor silikon göğüs ucunun bir dene benimki onu takınca tutuyor göğsümü en azından sürekli sagmak zorunda kalmıyorum
Evet çok zaman alıyor, bende normal elektrikli var eller serbest mi alsam diyorum acaba başka türlü zor sürekli sağmak

Ay valla ben de anlamadım milletin bebesi hem biberon hem meme olarak gidiyor gayet. Sağmak çok zaman alıyoe yoksa ben biveronla beslemekten de memnunum sürekli mememe yapışık değil işlerimi hallediyorum biberonj sabitleyip. Ya da gece babası besleyebilylr bana ihtiyaç duynadan mesela ama keşke az da olsa emseydi sağmaya bu kadar vakit harcamazdım belki.
Ben nasıl karnını doyurduğuna takılmıyorum aslında ama zamanla sağmak tam süt azalacak diyorlar korkum o. Bir de sanki bağ kuram atacak benimle gibi emmedikçe 😞

Evet çok zaman alıyor, bende normal elektrikli var eller serbest mi alsam diyorum acaba başka türlü zor sürekli sağmak

Ben nasıl karnını doyurduğuna takılmıyorum aslında ama zamanla sağmak tam süt azalacak diyorlar korkum o. Bir de sanki bağ kuram atacak benimle gibi emmedikçe 😞
Düzenli sağarsan 2-3 saatte bir emzirir gibi azalmaz şeklinde gördüm ben de. Ama arayı açarsan az sağım yaparsan azalırmış. Eller servest aldım ben de sonradan çok memnunum priz başında beklemiyorum.
Canım benim öyle düşünme sakın yine senim kucağında sıcaklığında olacak, tek ilişkiniz emzirme de değil beraber bir sürü vaktiniz olacak başka bakımlarını da üstleniyorsun 🥰

Ayyyy bende bendeee çok korktum hatta iç dikislerime zarar mı verdim diye ağrı kesici içmek istedim korktum bebeğe zarar verir diye, aynen ilk günlerime döndüm sanki çok zor 😔 bende 12 kg lik bir çocuğu kaldırdım unuttum dikişleri ondan sonra oldu, insaAllah zarar vermemisizdir, doktora gitmeye de korkuyorum
Kız ikimiz de yıpratmışız sanki kendimizi kdksjsjskskk yok yok bir şey olmamıştır içimizi ferah tutalımmm

Düzenli sağarsan 2-3 saatte bir emzirir gibi azalmaz şeklinde gördüm ben de. Ama arayı açarsan az sağım yaparsan azalırmış. Eller servest aldım ben de sonradan çok memnunum priz başında beklemiyorum.
Canım benim öyle düşünme sakın yine senim kucağında sıcaklığında olacak, tek ilişkiniz emzirme de değil beraber bir sürü vaktiniz olacak başka bakımlarını da üstleniyorsun 🥰
En azından 6 ayı çıkarabilsem sağmayla. Annelik gerçekten delilik böyle bir sevgi böyle bir bağlılık böyle bir düşünme dünya üzerinde başka bir canlıya karşı imkansız gerçekten. Herşeyi her açısıyla düşünüyoruz. Daha 15 günlük bebek ağlayınca aklım çıkıyor, nasıl büyüteceğim acaba 😞
Hangi marka aldın bir de memnun musun sağmayı güzel yapiyor mu

Arkadasim 1.5 yasina kadar sagdi, bir de sut annelik yapti ucuzlere. Azalmiyor canim guzel dusun. Ben mama+ meme yapiyorum, biberondayken hep gozumun icine bakiyor, hem de o kadar guzel bakiyor ki🥲

Back
X