Ay bu kocalar snndjsndj üf geçen gece tam bayilmak uzereyken gelmiş sırtıma masaj yapiyordu oram buran ağrıyor demistim gün içinde diye sanirim. Doğumdan sonra konuşma enerjim gitti cümlelerim daha kısa sade net. Bu da dışardan ters yapiyorum gibi anlaşılıyor jsbjsndjd ben de ona dönüp uyu dedim sadece o da yorgundu sonra yaparsin anlaminda ajnshshshsjs alınmış sabah olunca söyledi bidaha yaparsam şuyum buyum demiş icinden. Ben de üzüldüm artık böyle cümleler mi kurmaya başladık diye

o da onu o gece için dedim genel değil dedi ajshjsndjsjd çevir kazi yanmasin..... Kocalar daha cok lohusa o kesin malesef....
Ev istedigi yere gidebilir valla keyfime gelirse zaman bulursam yaparım, gelmezse de kalsın öyle çöp kalmadığı sürece mutfakta gerisi önemsiz sjdbdjjd çamaşır kalmadı diye onu es geçmiyorum düzenli makine çalışıyor malesef skxbhshjshs
He biz peş peşe dogurduk dimi ajsvshdjd ben bekleyebilirdim aslında yine ama dogurasim geldi herhalde

benim epizyo tarafi yine arada kaşıntı gibi rahatsız ediyo başka bir şeyi kalmadi. Tüm gün oturup ayakta kalınca ağrıyor normal olarak onun dışında geçti şükür

hiç geçmez saniyodum gerçekten.... Benim de kanama ikinci haftada baya kayboldu lekeleniyodu sarı kahve arası işte şimdi yine capcanlı ama miktar yine fazla fazla değil smbdjsjd bitsin artık üfffff. Sen de ağlama anam biliyorum diyince gecmiyo ama olsun ağlama. Bebeğe yansıyor valla bak ben üzgün kızgın mutsuz böyle stresli vs olunca bebek o gün canımı çıkarıyor o da ayrı sıkıntı ağız tadıyla ağlayamiyoruz ajshhshisjdjhs kafayı yicem bakma böyle pozitif konuştuguma hunilerimle geziyorum her güne farkli renk hunim var
Hormonlarimizin da etkisi büyük bu duygular konusunda. Bunu da aklimizda tutup bir şekilde cikicaz bu kuyudan