2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
İlk yaptığın teste göre bu daha belirgin canım.. Bundaki çizgiyi daha rahat gördüm ben insallah Rabbim yüzümüzü güldürür müjdeli haberlerimizi paylaşırız

Kanamada kesildi kafayı yiycem
Kanaması olmasına rağmen gebeliği güzel şekilde devam edenleri duydum inşallah öyledir ama ben de öyle olmadı canım. ilk etapta perşembe günü kanamam oldu. tüh dedim düşüyor bebek ama sonra kesildi hatta cuma tahlil verdim değer artmış çıktı ama cumartesi 2 kanamayla bebeğim düştü

Merhabalar
Oncelikle su an hamile olan bekleyen rkesi allah hayirla tamamlasin inss. Ben bikac test yaptim ama 2.cizgiler hep yarim saat 1 saat sonra cikti.bulundugum yerde kan testi de yok.int te bu sekilde hamile olanlar da var olmayanlar da var.son 5 gun hayirla ☺☺

sağlık ocağı kan verebilirsin inşallah hamilesin cümlemizle AMİN

herkese merhaba. aranıza yeni katıldım ve sanırım ben de hamileyim.Hamilelikle ilgili herhangi bir planım yoktu.Sadece dün sabah hamile olduğumu gördüğüm bir rüya beni uyandırdı.normalde dün ya da bu gün adet olmam gerekiyordu Bir anda kendimi evde fi tarihinden kalma gebelik testini yaparken buldum.Gebelik testinde 2. çizgi silik çıktı.(TABİ BEN ŞOK)sonra akşama doğru işyerinde hafif lekelenme oldu hasta oluyorum herhalde dedim.Hamile olmayı beklemiyordum ama gene de üzüldüm.İş çıkışı bebekli insanları görünce gözlerim hafifçe doldu. Sonra uzun süreler uğraşıp çocuk sahibi olamayanları düşündüm ve kendime kızdım.(Allah hepsinin yardımcısı olsun isteyen herkese hayırlı evlat nasip etsin.)Bu sabah saat 6 da bi anda uyandım.Eşime predictor aldırmıştım.baktım adet olmuyorum.bir test daha yaptım 2. çizgi çok az silik.Sabah kan tahlili yaptırdım ve değer 161.Seviniyorum korkuyorum endişeleniyorum.ve tabi kimseyle paylaşamıyorum.çok yazdım kızlar kusura bakmayın ama duygularım çok karışık...

hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah fi tarihi nedir merak ediyorum birde hamilelik hormon değişikliği ondan ruhsal etkiliyor daha duygusal olabiliyor hatta ağlama oluyor :) kan verip net sonucu alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…