- Konu Sahibi elektroforez
- #34.401
Tatvan’ı daha gezemedik .Van’a gittim en son .Kısmet olursa bebişle oraları da gezeceğiz inşallahSiirt merkez canım ,yakınız![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tatvan’ı daha gezemedik .Van’a gittim en son .Kısmet olursa bebişle oraları da gezeceğiz inşallahSiirt merkez canım ,yakınız![]()
Ayy 5 dk içinde kaç defa yanına gittim, beşiğinde kesinlikle uyumadı, anahtarlık gibi gezdirdim kucağımda, bir uyudu bir uyudu şıpa, mutfağı topladım, sofrayı topladım kucağımda, salondaki döküntüleri topladım kucağımda.. tamam artık uykuya daldı dedim beşiğine bıraktım 3 dk sonra yine kucağımdaydı.. süt sağmam lazım yine yatağını yine istemedi, şu an yatakta bir yandan süt sağıyorum bir yandan ayağımda sallıyorumEvet benimki baya direniyor bu aralar, gözler gidiyor ama bir türlü uyumuyor tekrar açıyor ağlıyor eli kolu rahat durmuyor
Ayyy aynı beennnKızlar bu arada ben kocamdan nefret ediyorum kırk çıkana kadar da sevmeyi düşünmüyorumağzıyla kuş tutsa neden başka bi şey tutmadın havasındayım isteyerek te olmuyor . Bide napsa direk ağlıyorum geçen gün lokanta da herkes oruçlu bana nasıl yemek ye dersin diye hüngür hüngür ağladım
bide öncesinde istediğin herşeyi alabilirsin biraz alışveriş iyi gelir sana dediği için kendimi çok kötü hissettim mağazada kıyafetlerin içinde ağladım
benim duygu durum bozukluğunun betbatlıgı
![]()
Nabdjsbjdbdjndnd bizi timaehaneye kapatacaklar en sonKızlar bu arada ben kocamdan nefret ediyorum kırk çıkana kadar da sevmeyi düşünmüyorumağzıyla kuş tutsa neden başka bi şey tutmadın havasındayım isteyerek te olmuyor . Bide napsa direk ağlıyorum geçen gün lokanta da herkes oruçlu bana nasıl yemek ye dersin diye hüngür hüngür ağladım
bide öncesinde istediğin herşeyi alabilirsin biraz alışveriş iyi gelir sana dediği için kendimi çok kötü hissettim mağazada kıyafetlerin içinde ağladım
benim duygu durum bozukluğunun betbatlıgı
![]()
Şuan aynısı jdbxhwjdkjddjjd kafayı yemek üzereyimAyy 5 dk içinde kaç defa yanına gittim, beşiğinde kesinlikle uyumadı, anahtarlık gibi gezdirdim kucağımda, bir uyudu bir uyudu şıpa, mutfağı topladım, sofrayı topladım kucağımda, salondaki döküntüleri topladım kucağımda.. tamam artık uykuya daldı dedim beşiğine bıraktım 3 dk sonra yine kucağımdaydı.. süt sağmam lazım yine yatağını yine istemedi, şu an yatakta bir yandan süt sağıyorum bir yandan ayağımda sallıyorum![]()
Canım meme ucundan mı kaynaklı acaba, tutamıyor mu? Ben silikonla denedim tuttu, silikon milikon hiç olmazsa emiyorKızlar benim bebeğim asla memeyi tutmak istemiyor. Memeye gelince ağzını sımsıkı yapıyor ağlıyor ağlıyor ağlıyor.. Mecburen sağıp biber onlar veriyorum yoksa aç kalacak. Bir kaç defa biraz beklesin acıkınca mecbur alacak memeyi dedim ama yok asla almıyor. Kendimi o kadar kötü hissediyorum ki. Sütüm olmasa sütüm yok derim biyolojik olatak yapacak bir şey yok derim ama böylesi çok kötü. Resmen sütüm var ve emziremiyorum bebeğim beni istemiyor. Ne yaparsam yapayım başaramıyorum.
Al benden de o kadar. Allahım yokluklarını göstermesin ama çok zorlanıyorum. Büyükle yeteri kadar ilgilenemiyorum diye yaşadığım vicdan azabı da ayrı bir konu. Neyime güvendim diye çok sorguluyorum çünkü kimsemiz yok gibi. 2 tencere yemek yapabilince seviniyorum. Ev işi yapamıyorum zaten. Çünkü bütün günüm bebeği emzir, gaz çıkar, alt değiştir, kusmuk temizle, uyutmaya çalış şeklinde. Geçecek biliyorum ama çok yorgun ve uykusuzum. Yalnız değilsin duygularında...Kızlar ben hiç iyi hissetmiyorum
Bebeğimi çok seviyorum ama sanki hiç büyütemeyeceğim gibi geliyor .Eski hayatımı özledim ,çok yorgunum.Ara ara diyorum rahata ermişken bu sorumluluğu tekrar niye aldım yapamıyorum sanırım diyorum .Yalnızlık ayrı zor ,evde başka bir çocuğa yetememek ayrı zor ,fiziksel zorluğu psikolojisi…Siz de kusura bakmayın yazmak istemezdim ama rahatlamam lazım .Bu ara başa çıkamıyorum![]()
Yaaaa..Ben aldim canim icerik temiz gorubuyor az once surdum bayagi alttan gaz cikisi oldubakalim nasil gelicek
Yaaa ben artık takılmıyorum valla, mama da veriyorum, süt de sağıyorum, memeyi de emiyor.. ben artık kasmıyorum gerçekten… karnı doyuyor mu, anne sütü alıyor mu, kilo artışı iyi mi bunlar daha önemli… gerçekten çok yoruldum artık hangi metodu takip edeceğim diye.. saldım artıkAynı durumdayım. 20-30cc verip sonra memeyi teklif edin ara ara şeklinde videolar izledim. Bu süreçte biberon emzik olmayacakmış. Ben bunu yapamadığım için uğraşmıyorum pek maalesef sağarak vermete devam ediyorum arada bir de silikon uçla emziriyorum.
Birkaç kere tuttu emdi mememi silikonsuz ama neye göre yaptı hiç anlamadım sonrasında hep ağladı almadı bi daha
Aaaa eveeettSiirt merkez canım ,yakınız![]()
Gelin gelin buralar çok güzelTatvan’ı daha gezemedik .Van’a gittim en son .Kısmet olursa bebişle oraları da gezeceğiz inşallah![]()
Tabii ne güzel olur ,ben de beklerim her zamanAaaa eveeettbir gün bu tarafa yolun düşerse beklerim mutlaka
![]()
Ne demek canim yeter ki iyi olsunlar ben gelismelerden haberdar ederim ona gore alirsin ilk deneme guzeldiYaaaa..o zaman ben de bir bakayım olmazsa.. sağolasın canım benim
Ne diyebilirim ki canımAl benden de o kadar. Allahım yokluklarını göstermesin ama çok zorlanıyorum. Büyükle yeteri kadar ilgilenemiyorum diye yaşadığım vicdan azabı da ayrı bir konu. Neyime güvendim diye çok sorguluyorum çünkü kimsemiz yok gibi. 2 tencere yemek yapabilince seviniyorum. Ev işi yapamıyorum zaten. Çünkü bütün günüm bebeği emzir, gaz çıkar, alt değiştir, kusmuk temizle, uyutmaya çalış şeklinde. Geçecek biliyorum ama çok yorgun ve uykusuzum. Yalnız değilsin duygularında...
Canim aynisi bana da oldu gazi olunca emmek istemiyor bir de cok ac olunca ben o yuzden once sagiyorum sutumu veriyorum biberonla daha sonra mama veriyorum en son yine emziriyorum o zaman emiyor tutmamakta inat ederse yine ben de inat ediyorumKızlar benim bebeğim asla memeyi tutmak istemiyor. Memeye gelince ağzını sımsıkı yapıyor ağlıyor ağlıyor ağlıyor.. Mecburen sağıp biber onlar veriyorum yoksa aç kalacak. Bir kaç defa biraz beklesin acıkınca mecbur alacak memeyi dedim ama yok asla almıyor. Kendimi o kadar kötü hissediyorum ki. Sütüm olmasa sütüm yok derim biyolojik olatak yapacak bir şey yok derim ama böylesi çok kötü. Resmen sütüm var ve emziremiyorum bebeğim beni istemiyor. Ne yaparsam yapayım başaramıyorum.
Benim bebe bozulmuş galiba gazı varken çok fena aranıyor çığlık atarcasinaCanim aynisi bana da oldu gazi olunca emmek istemiyor bir de cok ac olunca ben o yuzden once sagiyorum sutumu veriyorum biberonla daha sonra mama veriyorum en son yine emziriyorum o zaman emiyor tutmamakta inat ederse yine ben de inat ediyorum![]()
Benimki de ayni canimBenim bebe bozulmuş galiba gazı varken çok fena aranıyor çığlık atarcasinaniye böyle yapar ki
![]()
Kucağımda şuan emzik verdim alt pijamasini cikarttim battNiyeye sardım daha dahat etsin diye bana misj demedi uyku akiyo gozunden tam dalıyor birden gaz mi vuruyorsa artık bir yerini ezmişim gibi aglamaya başlıyorBenimki de ayni canimaraniyor agliyor surekli
Amin canımNe diyebilirim ki canımİnan çok çaresiz hissediyorum çoğu zaman ,bazen hiç umudum kalmıyor .Sen kimsin de bir çocuk daha istedin de şimdi tüm hayatımızı zora soktun,ne güzel her şeyi yoluna ancak koymustun diyorum .Aklımdan neler neler geçiyor
bazen diyorum asla başaramayacağım.Önemli olan bir evladı istediğimiz gibi yetiştirmekmiş şimdi sanki ikisini de yapmayacağım gibi
Allah güç versin su gibi kolayca geçsin zaman
![]()