2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Ben ne zmn o belirtileri dinlesem kendimi gereksiz strese soktuğumu farkettim
Çoğunlukla da regl başlayana kadar da düşünmedim
O belirtilerin hepsi regl öncesi de olan şeyler
Benim ctesi hafif çok açık leke geldi regl oldum sandım arkası gelmeyince 5 gün sonra test yaptım belki yerleşme kanaması olabilir diye ( onu da burdan öğrendim hiç başıma gelmemişti)
Test yaparken bile regli nasıl getiririm diye düşünüyordum

Yine de Allah hepimize hayırlısını versin
Sağlıksız bebek düşer zaten , çok üzücü anne için ama var onda da bi hayr

Verdiğinde de vermediğinde de vardır bi hayr diycez

aynn oyle cnm eşimde yanımda olmayınca ben bıraz agır atlattım bırde cook ıstıyordum ama rabbim böyle uygun gordu.. inan belirti aramıom gögsume kolum degse bıle acıyor hele ucları bıber surmus gıbı yanıo adet desem daha 9 gun var vucudum agır gelıyor ilk hamılelıgımde bu kdr acımamıstı gogsum allahım bu sefer hayırlı saglıklı evlat nasıp etsın bana da bu mubarek gun ısteyen herkesede

kızlar dün kan tahlili sonucunda değerim 161 çıktı.doktor haftaya cmts ye randevu verdi.herhalde 5 hafta dolsun da ultrasonda kese gözüksün diye.nasıl sabredeceğim bilemiyorum.bütün gece rüyalar rüyalar ya değer düşerse korkusu da cabası

Bende haftaya gidicem
5 hafta oluyo benimde

Bende çok yoğun rüya görüyorum
Rüya görmekten yoruluyorum resmen :)
Annelerin hep bebeğinin sağlığıyla ilgili kaygıları olur , ister karnında olsun ister yanında...

Kızlar , oruç tutuyor musunuz ?

Ben tutmadım ama az yiyorum zaten
Sadece suyu bol içmeye çalışıyorum
Kuru kayısı kefir fındık vs yedim çoğunlukla

Subat ayinda yokum cunku kimyasal gebelik yasadim yaptigim iki ayri test gunumden once silik cikti ve daha kan veremeden gunume 4gun kala once duzensiz sonra duzenli gelen kanamayla belirsiz olan gebelige veda ettim hayirlisi diyorum onumuzde ki maclara bakacagiz artik :) herkese hayirli saglikli gebelik ve dogumlar diliyorum

Aynı korku bende de var yarın bat günüm ve 2. Testime bakılacak çıkmayacak diye ödüm kopuyor 21.7 bide benim çok düşüktü hergün test yapıyorum hala zor görüyorum 2. Çizgiyi yükselmiyormu diye içim içimi yiyiyor niye koyulasmiyor çizgi diye

Sıkma canını benim değerim 243 çıktığı gün bile çok net değildi idrar çizgim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…