Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    6
Kızlar benim bulantım yok ama duyduğuma göre zencefil çayı bulantılara çok iyi geliyormuş. Sabah aç karnına bir fincan deneyebilirsiniz 🫶🏻
Evet bunu ben de duydum ama eğer kan sulandırıcı kullanıyorsanız dikkatli tüketin çünkü zencefil iyi bir kan sulandırıyor ben bu sebeple kullanamıyorum yoksa zencefili çok severim

Ben bugün bir iştahla 2 tane armut yedim. Sanki hayatımda ilk defa armutla tanışmışım gibi. Şimdi gaz sancısı çekiyorum. Bu arada prilam içmemek için boşuna direnmişim. Hem bulantı gitti hem de geceleri misss gibi uyuyorum. 😊
Kaç tane içiyorsunuz ben bir tane içtim ilk defa

Ya bir sey diyecegim size, ben ne zaman sokaga ciksam gezsem hamile oldugumu unutuyorum ne basim agriyor ne karnim, ne midem bulaniyor 🤣 evdeyken ali riza beye donusuyorum, elde kumanda yanda su sisem, ustumde battaniye ah uh diye yatiyorum ahahahha. Bugun prilam bile bulantimi kesmedi 🥲 sanki yine kasiklarim agriyor. Hastalik psikolojisi misali bi acayip oluyorum evdeyken ya 🤣🤣 her gun de nereye cikayim anacim ben
Abi evet ya söylesem kimse inanmaz tatildeyken göğüslerim bile ağrımıyodu eve bi geldim derbeder oldum yine kusmalar ağrılar 😂😂😂😂 Neden yani nedeeen sebep ne😂😂

Benimde yarın 7+1 haftalık olacak umarım kalp atışını duyacağız , 6+1 haftada tam duymamıştık...
Ben 6+1 de değil bebeği yolk kesesini bile görememiştim. Çok üzülmüştüm. Şimdi tam 1 hafta sonrası ve gümbür gümbür kalp atışı duydum.Artik tadını çıkardığımız dönem başlasın😍

Bugun benim de ilaca ragmen gecmedi gece iki mi icsem yarini kurtarmak icin dedim 🥲 ne guzel bir yetiyordu gunde
Benim uzun süre olmuyor mesela ama bir anda bir vuruyor of 3 tane cips yedim az önce bulantım başladı hemen :(

Huzursuz bacak oldum galiba ben özellikle aksam olunca surekli kıpırdatmam gerekiyo gibi oluyor. Boyle bi sey yaşayan var mı?
Benim hamilelikle alakasiz yıllardır yaşadığım bir rahatsızlık. Çok zor bir hastalık. Beni yedi bitirdi. Henüz bir derman bulamadım. Çok geçmiş olsun canım 🙏

Bacim su an soylemesi ayip kaynanamin actigi bayram baklavasindan ve sekerpareden tirtikliyorum prilam icicegime guvenerek🤣🤣 yani sana diyorum da ben de ayniyim ajdjdj
Kanka bak canımın çekeceği şeyleri söyleme günün mü bugün senin ahajjs sipariş vereceğim şeyler söylesene ben sana böyle mi yapıyorum 🤣

Back
X