- 23 Aralık 2016
- 402
- 684
- 39
-
- Konu Sahibi Homely_angel
Gözün aydın çok sevindim :) Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. DARISI BAŞIMIZA :)Hamileyimmm❤ az once test yaptim ikinci cizgiyi gördüm ❤
Gecmis olsun canim insallah bebegin seninledir bu seferhayırlısıyla haberi alırız bende aynısı psikoloji etkilenmek istemem kafa takmamak lazım ama işte geçen sene kürtaj oldum kalp atış olmadığı için
Ben de oglumda ilk siddetli bas agrisi yasamistim ki oyle bi bas agrisi daha once hic bilmezdim bu ay da ayni agriyi iki sefer yasadim ama iste tesaduf mu migren mi gebelik mi kafam cok karisik reglime tam bi hafta var dun hassas test yaptim ama negatif cikti bakalim ne olacakBen de sürekli kendimi dinliyorum. Vücudumun verdiği en ufak tepkiyi gebeliğe yorumlamaya çalışıyorum:) Benim asıl bekledigim şiddetli migren atakları. Her iki gebeliğimde de 4. hafta başından itibaren şiddetli ataklar yaşadım.3. haftam bitmek üzere ve dün migrenim sabaha kadar yokladı sonra geçti. Bu normalde de olabildiği için çok umutlanamadım. Benim belirti ağrısı 3 gün kesintisiz şiddetli bir ağrı. Ne zaman dayanılmaz bir hal alır ve atak üzerine atak geçiririm o zaman hamile olduğumu anlarım :)
Ben de bi migrenin tutsa diye bekliyorum ama yok hafif ağrıyıp geçiyor. insallah hamileyizdir de o yüzden başımız ağrır:)Ben de oglumda ilk siddetli bas agrisi yasamistim ki oyle bi bas agrisi daha once hic bilmezdim bu ay da ayni agriyi iki sefer yasadim ama iste tesaduf mu migren mi gebelik mi kafam cok karisik reglime tam bi hafta var dun hassas test yaptim ama negatif cikti bakalim ne olacak
Insallah sabaha kadar ruyamda poxitif test cubuklariyla cebellestim Son bi test ve adetime son 6gun kaldiBen de bi migrenin tutsa diye bekliyorum ama yok hafif ağrıyıp geçiyor. insallah hamileyizdir de o yüzden başımız ağrır:)
Gozunuz aydin saglikla alun kucaginiza inssHamileyimmm❤ az once test yaptim ikinci cizgiyi gördüm ❤
Amin insallah canım benimGozunuz aydin saglikla alun kucaginiza inss
Amin inşallah canim Allahim cifter cifter versin hepimizeGözün aydın çok sevindim :) Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. DARISI BAŞIMIZA :)
Hayırlı olsun kan ver inşallah hayırlı sonucu alırsınHamileyimmm❤ az once test yaptim ikinci cizgiyi gördüm ❤
İnşallah ya Rabbim hepimizde oluruzGecmis olsun canim insallah bebegin seninledir bu sefer
Çok hafif silik var sanki inşallah bebek seninledirKizlar dun yaptigim test gunume daha 6gun vargorebildiniz mi cok asiri silik cunku baya erken yaptim
Insallah canim :)Çok hafif silik var sanki inşallah bebek seninledir
Hayırlı olsun kan ver inşallah hayırlı sonucu alırsın
Aşırı şekilde belim ağrıyor hafiftende kasıklarıma vuruyor regl olduğum zamanlarda böyle ağrı çekmiyorum nolur nolmaz diye ped koydum test yapcam bugün yine varsa bu sefer daha net çıkar
Yapcam simdi bakalım reglime 4gün var bakalım varsa daha net çıkar yoksa da yoktur kesinYaptinmi test canim bnmde ikinci testimde daha belirgindi
Kimyasal gebelik geçiriyor olabilirsinTest yapmadan önce yoğun bi kanama oldu adet gibi sonra azaldı şuan işyerindeyim bakamıyorum ama ıslaklık vs hiç bişey yok bide evden cıkmadan test yaptım yine ama çok kararsız kaldım test mi bozuk gözlerim mi bozuk anlamadım buay ümitliudim baya konduramıyorum galiba