- 14 Aralık 2024
- 1.740
- En iyi cevaplar
- 1
- 1.441
- 48
- 31
Ahahahahaha ay cok sorry vallaKanka bak canımın çekeceği şeyleri söyleme günün mü bugün senin ahajjs sipariş vereceğim şeyler söylesene ben sana böyle mi yapıyorum![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ahahahahaha ay cok sorry vallaKanka bak canımın çekeceği şeyleri söyleme günün mü bugün senin ahajjs sipariş vereceğim şeyler söylesene ben sana böyle mi yapıyorum![]()
He ya kime çekmişler acabaaaEv sevmiyor bizim bebeler istiyolar hep gezsinler hazir yiyip icsinler![]()
Bir doktordan duydum bulantılar için çubuk krakeri öneriyor, bulantıları azaltıyor diyor, sabah uyanır uyanmaz krakerlerden biraz atıştırmak lazımmış sonra yavaş yavaş ayağa kalkmak gerek, öyle oldukta bulantı olmuyormuşŞimdi prilam içmeye gidiyorum bulantım başladı benim de aniden geliyor ve şiddetli
Ahhajajwjs engel engel engelAhahahahaha ay cok sorry vallahaklisin bak bunu ha deyince bulamayiz ama armut kolaydi kabul et
mango da diyebilirdim coconut ya da
Benim hergün olmuyor kuzum baharatlı cips yedim o tetikledi benceBir doktordan duydum bulantılar için çubuk krakeri öneriyor, bulantıları azaltıyor diyor, sabah uyanır uyanmaz krakerlerden biraz atıştırmak lazımmış sonra yavaş yavaş ayağa kalkmak gerek, öyle oldukta bulantı olmuyormuş![]()
Bi ara yine cigkofte mi yesek ne dersinAhhajajwjs engel engel engel
Yarın yiyelim mi boş yer bırakalım öyle doluyum ki bugün ajsnsnBi ara yine cigkofte mi yesek ne dersin![]()
Esim de yarin pizza mi yesek diyorduYarın yiyelim mi boş yer bırakalım öyle doluyum ki bugün ajsnsn
Benimki hiç tartmıyor ya odasında tartı bile yokEsim de yarin pizza mi yesek diyordudusunulebilir… ben artik yarin bir tartiya cikiyim ya, doktorum kg alma dediginden beri yiyorum surekli ahdjdjd
Beni de kendi tartmadi henuz ama ultrason odasinda var tartisi, giderken uyardi kg almak yok diye o yuzden cok tedirginimBenimki hiç tartmıyor ya odasında tartı bile yok![]()
Kaç kg oldum acabaBeni de kendi tartmadi henuz ama ultrason odasinda var tartisi, giderken uyardi kg almak yok diye o yuzden cok tedirginimen son 3-4 hafta once yeni ogrendigimde esim zorla tartmisti ahdjdj
En son 60 dim ben ofKaç kg oldum acaba![]()
Ben de ama 60 falan kalmadı bende eminim öyle çok yiyorum ki sanki kıtlık çıkacak şuan bile pişi yiyorum iflah olmam benEn son 60 dim ben of![]()
Benim de bazi gunler ekstrem aciliyor istahim malesef yaBen de ama 60 falan kalmadı bende eminim öyle çok yiyorum ki sanki kıtlık çıkacak şuan bile pişi yiyorum iflah olmam ben
Bende 7. Haftada gitmiştim doktoruma yolk sac sordum görünüyor mu falan diye bu haftalardan sonra gözükmez dedi ilk oluşum aşamasında gözükür dediKızlar aklıma bir şey geldi biz hiç yolk kesesini görmedik doktor da bir şey demedi bununla alakalı son ultrason fotosunu atıyorum meraklandım telaşlandım şimdi
Neye telaşlandın kuzum yolk artık belli olmaz çok fazlaKızlar aklıma bir şey geldi biz hiç yolk kesesini görmedik doktor da bir şey demedi bununla alakalı son ultrason fotosunu atıyorum meraklandım telaşlandım şimdi