-
- Konu Sahibi Homely_angel
Ben gördüm hayırlı olsun :)
Inşallah canim seninle aramizda iki gün var hemen hemen ayniyiz bende pazartesi gidicem doktora henüz sadece kan testi yaptirdim inşallah bakalım keseyi görürüz bizde sen ne zaman gideceksin tekrar karsilastirma yaparizYakınlaştırdım baya yuvarlak halka var inş yolk sactır ozaman haftaya görürüm bebegimi
bayagi silik ama cizgi var gibi adetine varmiydi daha? belki erken ildugu icin deger dusuklugunden siliktir. hayirlisi olsunKızlar bunu az önce yaptım eşimin telefondan çektim bi bakar mısınız
Sanki hafif bi çizgi var gibi bence pozitif gibi cnmKızlar bunu az önce yaptım eşimin telefondan çektim bi bakar mısınız
Ay cok tatlı maşallah karından mı baktı ufacık kız aynı benimki gibi :)
Kızlar bunu az önce yaptım eşimin telefondan çektim bi bakar mısınız
Hayırlı olsun pozitif bence canimOLDU SANIRIM BU YORUMLARINIZI BEKLİYORUM KIZLAR .. ÇOK ACEMİYİM MAZUR GÖRÜN BENİ
Perşembe gidicem canım ben erken döllenmeyim ama reglden sonra yumurtladım doktor da onayladıInşallah canim seninle aramizda iki gün var hemen hemen ayniyiz bende pazartesi gidicem doktora henüz sadece kan testi yaptirdim inşallah bakalım keseyi görürüz bizde sen ne zaman gideceksin tekrar karsilastirma yapariz
Cnm cok yeni bence 10larda felandır kan ver yada bekle :)Kızlar bunu az önce yaptım eşimin telefondan çektim bi bakar mısınız
Karindan gozukmedi canim. Sonra vajinal bakti yine gozukmediAy cok tatlı maşallah karından mı baktı ufacık kız aynı benimki gibi :)
Hahaha banada sıkışık gel perşembe dedi karından mı göründü sonraKarindan gozukmedi canim. Sonra vajinal bakti yine gozukmedi
Karindan Ultrasonda gozuksun diye idrara sikisik gitmistim. Nasil sikistiysam cocugu boguyordum demekki ultrasonda bile gozukmedi. Git cisini yap gel dedi doktor sonra gozuktu
Görünce bir hafifliyorsun ki sorma canım :)) Tabi sonra da kalp atışı stresi başlıyor bitmiyor kii :))Çarşamba sabahın köründe randevum, o gece uyuyamam sanırım :) daha önceki hikayemde sıkıntılar kesenin geç görünmesi ile başladığı için benim korkum. Bir görsem rahatlayacağım :)
Kalp atışı için ne zaman olur dedi doktorun
bayagi silik ama cizgi var gibi adetine varmiydi daha? belki erken ildugu icin deger dusuklugunden siliktir. hayirlisi olsun
Sanki hafif bi çizgi var gibi bence pozitif gibi cnm
Hayırlı olsun pozitif bence canim
Cnm cok yeni bence 10larda felandır kan ver yada bekle :)
Anladim cnm sanırım benimde aynen senin gibi oldu reglden hemen sonra bir kez oldu sadece hamile kaldım erken yumurtladigimi düşünüyorum bende hayirlisi bakalım o zaman hayirlisiyla görme ihtimalin yüksek bencePerşembe gidicem canım ben erken döllenmeyim ama reglden sonra yumurtladım doktor da onayladı
İnş melegin gelmiştir bencede cok yeni ondan :) hadi hayırlısı ile gelsin inş kandada cıkar cnm aminBeklenen adet tarihim yarın ya da pazar olacak bugün meraktan negatif olacak ama yine de yapım dedim.. evet belli ki çok yeni o yüzden çok silik çıkıyor pazartesiye kadar sabretmeye çalışacağım. Pazartesi kan vereceğim. . Ne olur dua edin bana da allah herkesin dualarını kabul etsin
Bencede canım sende görürsün ozaman :) ozaman sat kaç benim 12 mayıs 17 mayısta yumurtlama günümAnladim cnm sanırım benimde aynen senin gibi oldu reglden hemen sonra bir kez oldu sadece hamile kaldım erken yumurtladigimi düşünüyorum bende hayirlisi bakalım o zaman hayirlisiyla görme ihtimalin yüksek bence
Benim sat 14 mayıs normal yum tarihi 27 mayıs hesaplamistim ama sanırım bu tarihten 5 gün falan önce yumurtlamisim ki bebek olduBencede canım sende görürsün ozaman :) ozaman sat kaç benim 12 mayıs 17 mayısta yumurtlama günüm
Hmm iyi canım az kalmış :)1 hafta sonra gel dedi canım