- 9 Haziran 2017
- 41
- 22
- 31
-
- Konu Sahibi Homely_angel
ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM .. BUGÜN ÜYE OLDUM. HEP BKIYODUM . ŞİMDİ EVE GELDİM YARIN ÖZEL Bİ MERKEZDE YAPAYIM O ZAMAN NORMALDE PAZARTESİ YAPACAKTIM AMA İDRARDA BÖYLEYSE KANDA BİŞEYLER ÇIKAR HERŞEYİN HAYIRLISI NEYSE O OLSUN CÜMLEMİZEBelki yeni yeni hcg salgılamıştır canım bir daha ver kesin olsun belki 20 felandir simdi
Amin canım inşallah güzel haberlerle yazarsın buraya yani cok az yanılma ihtimalleri var testlerin o yüzden sen kana baktır yarın dualarım seninle :)ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM .. BUGÜN ÜYE OLDUM. HEP BKIYODUM . ŞİMDİ EVE GELDİM YARIN ÖZEL Bİ MERKEZDE YAPAYIM O ZAMAN NORMALDE PAZARTESİ YAPACAKTIM AMA İDRARDA BÖYLEYSE KANDA BİŞEYLER ÇIKAR HERŞEYİN HAYIRLISI NEYSE O OLSUN CÜMLEMİZE
HAYIRLISI OLSUN ARTIK YARIN YAPTIRAYIM O ZAMAN .. KAN TESTİ KESİN DİYOLAR YA 4 5 GÜNDE POZİTİF OLMUŞ MUDUR ACABA . 3 FARKLI MARKADAN YAPTIM HEPSİ BÖYLEBelki yeni yeni hcg salgılamıştır canım bir daha ver kesin olsun belki 20 felandir simdi
ÇOK TESEKKÜR EDERİM SONUCU MUHAKKAK BİLDİRİRİM CANIM.Amin canım inşallah güzel haberlerle yazarsın buraya yani cok az yanılma ihtimalleri var testlerin o yüzden sen kana baktır yarın dualarım seninle :)
Ozaman yüzde yüz pozitif olabilir canım sen kan verdiginde daha salgılanmamıştır sen verdikten sonra salgılanınca testler pozitif olmuştur başka marka ile de böyle ise hiç korkmaHAYIRLISI OLSUN ARTIK YARIN YAPTIRAYIM O ZAMAN .. KAN TESTİ KESİN DİYOLAR YA 4 5 GÜNDE POZİTİF OLMUŞ MUDUR ACABA . 3 FARKLI MARKADAN YAPTIM HEPSİ BÖYLE
2 NORMAL 1 TANE DE ERKEN GEBELİK TESTİ LMIŞTIM HEP İKİNCİ ÇİZGİ SİLİK ÇIKTI UMUTLANDIM AMA KANDA NEGATİF ÇIKAR KORKUSUYLA BEKLEDİM . YARIN YAPTIRAYIM O ZAMAN ...Ozaman yüzde yüz pozitif olabilir canım sen kan verdiginde daha salgılanmamıştır sen verdikten sonra salgılanınca testler pozitif olmuştur başka marka ile de böyle ise hiç korkma
Yaptır canım korkma hadi hayırlı olsun saglıkla tutunsun2 NORMAL 1 TANE DE ERKEN GEBELİK TESTİ LMIŞTIM HEP İKİNCİ ÇİZGİ SİLİK ÇIKTI UMUTLANDIM AMA KANDA NEGATİF ÇIKAR KORKUSUYLA BEKLEDİM . YARIN YAPTIRAYIM O ZAMAN ...
26 haziran yumurtlama günü7 baya düşük cnm sen geç yumurtlamışsın tahlilden 2 gün sonra baktır 2 kat artıyorsa korkma yeni demekki
AMİN CANIM ÇOK SAĞOL SU SERPTİN İÇİME ALLAH RAZI OLSUN. YARIN ATARIM BEN SONUCU İNŞ POZİTİFTİRYaptır canım korkma hadi hayırlı olsun saglıkla tutunsun
Ben gördüm hayırlı olsun :)ekim ayında düşük geçirdim.. 2 ay korundum.. henüz olmadı.. sol kasık ağrım var.. ümitsizce yaptım testi zaten ama silik çizgi görünce heyecanlandım. fazla da ümitlenmek istemiyorum aslında. cevapladığınız için teşekkürler.. elimde 2 tane daha var test.. diğerlerini acele etmeden sonraki gün yaparım muhtelemeen.. bu resimde büyüteçle çektim. kameram gEki Görüntüle 2006703 üzel çekmiyor
Ay tebrik ederim :))Merhaba canlaaarr :)
Ben de gördüm keseyi sonun da ya
Sağ tarafımda bebişim :)
Ne demek birtanem inşallah ama alıcaksın korkma bu zamanlarda stres iyi degil haber vermeyi unutma banadaAMİN CANIM ÇOK SAĞOL SU SERPTİN İÇİME ALLAH RAZI OLSUN. YARIN ATARIM BEN SONUCU İNŞ POZİTİFTİR
İnşallah canım stres yapma inş sağlıkla katlanır degerin26 haziran yumurtlama günü
Bakalım inşallah hakkımızda hayırlı olanı neyse onu nasip etsin
özel hastane de 2 saatte çıkıyorHASTANEYLE GÖRÜŞTÜM PAZARTESİ ALIRSIN DİYOLAR SONUCU BEKLİCEM ARTIK.
Kalp atışı için ne zaman olur dedi doktorunTeşekkür ederim canım inşallah büyücek doğacak hepimizin bebişleri sağlıkla :)
Sen de görürsün umarım en kısa zamanda :))
inşalllah canımİnşallah canım stres yapma inş sağlıkla katlanır degerin
Sizinki kaç fikri olan varsa lütfen yazsınKızlar hormon tahlili aç karnına mı yapılır şu tsh falan olan ya ben gebelik için gittiğimde sağlık ocağına kahvaltı yapmıştım gebelikle birlikte diğer değerlere de bakalım dedi tsh şimdi dikkatimi çekti biraz yüksek gibi geldi normal değer 0.30 -4.50 benim 4.0 çıktı ayyy çok endişeliyim şu an acaba toklukla ilgisi var mı