2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Belki yeni yeni hcg salgılamıştır canım bir daha ver kesin olsun belki 20 felandir simdi
ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM .. BUGÜN ÜYE OLDUM. HEP BKIYODUM . ŞİMDİ EVE GELDİM YARIN ÖZEL Bİ MERKEZDE YAPAYIM O ZAMAN NORMALDE PAZARTESİ YAPACAKTIM AMA İDRARDA BÖYLEYSE KANDA BİŞEYLER ÇIKAR HERŞEYİN HAYIRLISI NEYSE O OLSUN CÜMLEMİZE

Amin canım inşallah güzel haberlerle yazarsın buraya yani cok az yanılma ihtimalleri var testlerin o yüzden sen kana baktır yarın dualarım seninle :)

HAYIRLISI OLSUN ARTIK YARIN YAPTIRAYIM O ZAMAN .. KAN TESTİ KESİN DİYOLAR YA 4 5 GÜNDE POZİTİF OLMUŞ MUDUR ACABA . 3 FARKLI MARKADAN YAPTIM HEPSİ BÖYLE
Ozaman yüzde yüz pozitif olabilir canım sen kan verdiginde daha salgılanmamıştır sen verdikten sonra salgılanınca testler pozitif olmuştur başka marka ile de böyle ise hiç korkma

Ozaman yüzde yüz pozitif olabilir canım sen kan verdiginde daha salgılanmamıştır sen verdikten sonra salgılanınca testler pozitif olmuştur başka marka ile de böyle ise hiç korkma
2 NORMAL 1 TANE DE ERKEN GEBELİK TESTİ LMIŞTIM HEP İKİNCİ ÇİZGİ SİLİK ÇIKTI UMUTLANDIM AMA KANDA NEGATİF ÇIKAR KORKUSUYLA BEKLEDİM . YARIN YAPTIRAYIM O ZAMAN ...

Ben gördüm hayırlı olsun :)

Kızlar hormon tahlili aç karnına mı yapılır şu tsh falan olan ya ben gebelik için gittiğimde sağlık ocağına kahvaltı yapmıştım gebelikle birlikte diğer değerlere de bakalım dedi tsh şimdi dikkatimi çekti biraz yüksek gibi geldi normal değer 0.30 -4.50 benim 4.0 çıktı ayyy çok endişeliyim şu an acaba toklukla ilgisi var mı

Sizinki kaç fikri olan varsa lütfen yazsın

Kızlar bunu az önce yaptım eşimin telefondan çektim bi bakar mısınız

Eklentiler

• IMG-20170609-WA0002.jpg
    66,5 KB · Görüntüleme: 59
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…