- 27 Temmuz 2014
- 14.662
- 13.280
-
- Konu Sahibi Homely_angel
Normalde bende degilim ama nedense canımızın canı olunca ögle kızımdada ögle idimben pek pipirikli değilimdir ama şuan öyleyim. demekki hamilelikle birlikte pipiriklik indi bünyeye
Gözün aydın, ayy gördükçe sabırsızlanıyorum ben de. Sağlıkla büyüsün minik noktalar :)
neyse kaldı 2 saat :) hatta 1 saat 45 dkNormalde bende degilim ama nedense canımızın canı olunca ögle kızımdada ögle idim
Teşekkür ederim canım inşallah büyücek doğacak hepimizin bebişleri sağlıkla :)
Sen de görürsün umarım en kısa zamanda :))
Sen saat sayıyorsun bacım ben başladım gün saymaya hatta apple store den gün sayma sayacı indirdim saniyeleri sayıyorum 6 gün diyeneyse kaldı 2 saat :) hatta 1 saat 45 dk
ben onu evlenirken düğün saati için indirmiştimSen saat sayıyorsun bacım ben başladım gün saymaya hatta apple store den gün sayma sayacı indirdim saniyeleri sayıyorum 6 gün diye
ben onu evlenirken düğün saati için indirmiştim
konu nedirKIZLAR YARDIMINIZ A İHTİYACIM VAR
Cnm testin görünmüyor kıparsan görürüz inş vardır bekliyoruz :)İDRAR TESTİM
FOTOGRFI YUKLEYEMEDİMkonu nedir
Foto yukleyememissin. Ya gidip kan ver emin olmak icin yada dijital gebelik testi al.yada daha beklemen lazim.baska yolu yok.ARANIZA DAHA YENİ KATILDIM .. HERKESE İYİ AKŞAMLAR DİLİYORUM. HAYIRLI İFTARLAR ORUÇ OLANLARA. 3 YILLIK EVLİYİM. BEBEK İSTİYORUZ. ADETLERİM 3 4 AYDIR DÜZENSİZ. AMA EN SON 7 MAYISTA OLDUM 5 GÜN SÜRDÜ. 4 HAZİRANDA KAN VERDİM NEGTİF 2 GÜNDÜR FARKLI MARKALRDAN İDRAR TESTİ YAPIYORUM İKİNCİ ÇİZGİ SİLİK ÇIKIYOR CABA HAMİLE MİYİM. AYRICA FOTOGRAFINI SİZİNLE DE PAYLAŞIP YORUMLARINIZI ALMAK İSTERİM
Cnm testin görünmüyor kıparsan görürüz inş vardır bekliyoruz :)
4 GÜN ÖNCE KAN TESTİM NEGTİF ÇIKINCA KORKTUM. REGL OLMADIM YPTIM BÖYLE ÇIKTI UMUTLANDIM BENDE AMA KAN SONUCU AKLIMI KARIŞTIRDIHamişsin kız sen git kan ver :) hadi hayırlı olsun
Belki yeni yeni hcg salgılamıştır canım bir daha ver kesin olsun belki 20 felandir simdi4 GÜN ÖNCE KAN TESTİM NEGTİF ÇIKINCA KORKTUM. REGL OLMADIM YPTIM BÖYLE ÇIKTI UMUTLANDIM BENDE AMA KAN SONUCU AKLIMI KARIŞTIRDI