- 27 Temmuz 2014
- 14.662
- 13.280
-
- Konu Sahibi Homely_angel
:) demekki vakti saati gelmiş kuzuların ki geldiler iyikide geldiler :)Benim sat 14 mayıs normal yum tarihi 27 mayıs hesaplamistim ama sanırım bu tarihten 5 gün falan önce yumurtlamisim ki bebek oldu
Kan testi yaptırdınız mıselamlar kızlar...ben de ayın 3ü regl görecektim ki görmedim çok şükür .yarın 5haftam dolacak.ultrasona gitmek istiyorum keseyi görürmüyüm sizce?bilgisi olan var mı?
yok canım.evde idrar testi yaptım 2defa pozitiv çıktı.bu arada ovulyasyon 16.gün olmuştu bu gün de 34.gün...Kan testi yaptırdınız mı
Kan testi yaptırman da canım değerlerin nasıl görmek için bi doktor bulup gitmeye başla canımyok canım.evde idrar testi yaptım 2defa pozitiv çıktı.bu arada ovulyasyon 16.gün olmuştu bu gün de 34.gün...
Yok vajinal gördü. Karindan gozukmedi. Bu arada matofin kullanamiyoruz hamilelikte. Sende kendi ilacin icin doktoruna danis istersenHahaha banada sıkışık gel perşembe dedi karından mı göründü sonraay maşallah göründü ya darısı bekleyenlerin başına
Yarin cumartesi diye oglene kadar diyolar. Ben yarin calisiyorum. Pazartesi cikar dedi anlamadim. Buyuk ozel hastanede 80 100 lira ondan beklim benözel hastane de 2 saatte çıkıyor
Genelik testi ozel hastanede 25 lira kiz. En azindan ben 25 liraya yaptirdimYarin cumartesi diye oglene kadar diyolar. Ben yarin calisiyorum. Pazartesi cikar dedi anlamadim. Buyuk ozel hastanede 80 100 lira ondan beklim ben
Benim acikinca midem karisiyor oguresim geliyor hatta bazen oguruyorum ve evet sik yemem gerekiyor bu yuzden ayrica ozellikle aksamlari kocaman bir karnim oluyor :). Bulanti bir iki kere oldu cok siddetli kusmadim ama genel olarak bulantim yok henuz.goguslerim bazen cok sizliyor bazen hic yok gibi ama uclari genisledi ve rengi karardi biraz bendekiler bunlarKızlar 1-2 gündür çok sık acıkmaya başladım hemen içim kazınıyor sanki bişey yemiyorum gün içinde :) sizde de başladı mı
Kalp atisini duydun mu sanirim yakiniz seninle 25 nisan benim sat adet tarihine gore 6 hafta 3 gunum ultrasona gore 5 hafta 6 gunum bugunKızlar 1-2 gündür çok sık acıkmaya başladım hemen içim kazınıyor sanki bişey yemiyorum gün içinde :) sizde de başladı mı
Bende de oluyor canim. Bir de bende bacak sirt bel agrisi cok fazla. Ama daha da bunlar icin erken degil mi? Takvime gore aenden 2 gun sonra dogacak bebim bebegim de inşallah canimKızlar midem yada kasıgım agrıyor yani karnımda agrı var mideme bastırıyorum agrıyor kasıgıma hafif dokunuyorum agrıyor sizdede oluyor mu ögle ?
Evet az az sık sık yemek lazımmış.. benim bulantılarım Yok ama koku hassasiyetim başladı biraz..Benim acikinca midem karisiyor oguresim geliyor hatta bazen oguruyorum ve evet sik yemem gerekiyor bu yuzden ayrica ozellikle aksamlari kocaman bir karnim oluyor :). Bulanti bir iki kere oldu cok siddetli kusmadim ama genel olarak bulantim yok henuz.goguslerim bazen cok sizliyor bazen hic yok gibi ama uclari genisledi ve rengi karardi biraz bendekiler bunlar
Benimde 30 Nisandı.. normalde geçen gittim doktora baksın diye bugün bakmayalım bidaha kan ver değerlerin artmış mı bakalım dedi.. p.tesi gidicem baktırmayaKalp atisini duydun mu sanirim yakiniz seninle 25 nisan benim sat adet tarihine gore 6 hafta 3 gunum ultrasona gore 5 hafta 6 gunum bugun
Ben ilk hamileligimde 45kilo ile başlamıştım, 53 kilo ile dogum yaptim, su anda oglum 21 aylik, bu hamileligimde de 48 ile baslamis oldum, bakalim kacta biter :)Ben de kahvaltıdan başka öğünde ekmek yemiyorum kahvaltıda yedigimi de az tutmaya çalışıyorum 45 kiloyum ben de :)
Diyorum ya benimde hic yok bulantim hatta bugun doktora dedim ki benim hic belirtim yok bi gogus hassasiyetim var oda bi var bi yok gibi oluyo stres oluyorum dedim doktorum guldu bunlarla bebegin sagliginin hiccc alakasi yok dedi.ne zaman midem bulanacak benim diye sordum ya adama deli mi bu demistir icinden kesin sabah uyaniyorum bakiyorum yok bugunde bulanmiyor diyorum benim gun icinde yada gece rahatsiz ediyor midem ama kusma derecesinde degilEvet az az sık sık yemek lazımmış.. benim bulantılarım Yok ama koku hassasiyetim başladı biraz..
Ay süper bana da işin taktiğini versene 53 süper :)) naptın ne yedin ne içtin :)Ben ilk hamileligimde 45kilo ile başlamıştım, 53 kilo ile dogum yaptim, su anda oglum 21 aylik, bu hamileligimde de 48 ile baslamis oldum, bakalim kacta biter :)
Senin ilk degerin kacti canimBenimde 30 Nisandı.. normalde geçen gittim doktora baksın diye bugün bakmayalım bidaha kan ver değerlerin artmış mı bakalım dedi.. p.tesi gidicem baktırmaya
Cok iyiymis ben oglumda 22 kilo almistim :)Ben ilk hamileligimde 45kilo ile başlamıştım, 53 kilo ile dogum yaptim, su anda oglum 21 aylik, bu hamileligimde de 48 ile baslamis oldum, bakalim kacta biter :)