2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Kızlar 1-2 gündür çok sık acıkmaya başladım hemen içim kazınıyor sanki bişey yemiyorum gün içinde :) sizde de başladı mı

Slm kizlar insallah bende subat annesi olacagim Rabbim tamamina erdirsin sagsalim kucagimiza almayi nasip etsinn...benim sat 25 nisan ama adetlerim duzensizdi subatta kimyasal gecirmistim tek adet gordum cok sukur hamile oldugumu ooogrendim ilk kan testim adetten muhtemelen 3 gun sonra 1073.40 di iki gun sonra keseyi gorduk yolk sac ve bugunde bebegi gordum 5 hafta 6 gunlukmus kalp atisini karindan duyamadik alttan bakti alttan bakinca ekranda gorundu atiyordu ama duyulmadi doktor hersey yolunda dedi. Iki gun sonra tekrar cagirdi kalp atisini duyan var mi aranizda duysam cok rahatlayacaktim dogrusu.Ama gordugum icin bir nebze ferahim tabi. Daha cok kucuk kuzum

Kızlar 1-2 gündür çok sık acıkmaya başladım hemen içim kazınıyor sanki bişey yemiyorum gün içinde :) sizde de başladı mı
Benim acikinca midem karisiyor oguresim geliyor hatta bazen oguruyorum ve evet sik yemem gerekiyor bu yuzden ayrica ozellikle aksamlari kocaman bir karnim oluyor :). Bulanti bir iki kere oldu cok siddetli kusmadim ama genel olarak bulantim yok henuz.goguslerim bazen cok sizliyor bazen hic yok gibi ama uclari genisledi ve rengi karardi biraz bendekiler bunlar

Kalp atisini duydun mu sanirim yakiniz seninle 25 nisan benim sat adet tarihine gore 6 hafta 3 gunum ultrasona gore 5 hafta 6 gunum bugun

Kızlar midem yada kasıgım agrıyor yani karnımda agrı var mideme bastırıyorum agrıyor kasıgıma hafif dokunuyorum agrıyor sizdede oluyor mu ögle ?
Bende de oluyor canim. Bir de bende bacak sirt bel agrisi cok fazla. Ama daha da bunlar icin erken degil mi? Takvime gore aenden 2 gun sonra dogacak bebim bebegim de inşallah canim

Evet az az sık sık yemek lazımmış.. benim bulantılarım Yok ama koku hassasiyetim başladı biraz..

Kalp atisini duydun mu sanirim yakiniz seninle 25 nisan benim sat adet tarihine gore 6 hafta 3 gunum ultrasona gore 5 hafta 6 gunum bugun
Benimde 30 Nisandı.. normalde geçen gittim doktora baksın diye bugün bakmayalım bidaha kan ver değerlerin artmış mı bakalım dedi.. p.tesi gidicem baktırmaya

POWERHACK canim sen doktora gittin mi? Keseyi gormek icin ne zamana randevu verdi? Ben 6.haftayi bekleyip gitmeyi düşünüyorum ama erken mi gec mi bilemedim

Ben de kahvaltıdan başka öğünde ekmek yemiyorum kahvaltıda yedigimi de az tutmaya çalışıyorum 45 kiloyum ben de :)
Ben ilk hamileligimde 45kilo ile başlamıştım, 53 kilo ile dogum yaptim, su anda oglum 21 aylik, bu hamileligimde de 48 ile baslamis oldum, bakalim kacta biter :)

Evet az az sık sık yemek lazımmış.. benim bulantılarım Yok ama koku hassasiyetim başladı biraz..
Diyorum ya benimde hic yok bulantim hatta bugun doktora dedim ki benim hic belirtim yok bi gogus hassasiyetim var oda bi var bi yok gibi oluyo stres oluyorum dedim doktorum guldu bunlarla bebegin sagliginin hiccc alakasi yok dedi.ne zaman midem bulanacak benim diye sordum ya adama deli mi bu demistir icinden kesin sabah uyaniyorum bakiyorum yok bugunde bulanmiyor diyorum benim gun icinde yada gece rahatsiz ediyor midem ama kusma derecesinde degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…