- 27 Temmuz 2014
- 14.662
- 13.280
- Konu Sahibi Homely_angel
Yazarım kuzum sorma tam günün bulmuşlar inş keseyi görürümYaaa tam günü, hep beraber merak içindeyiz deseydin neyse kaçta gidersen git hemencik yaz bize olur mu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yazarım kuzum sorma tam günün bulmuşlar inş keseyi görürümYaaa tam günü, hep beraber merak içindeyiz deseydin neyse kaçta gidersen git hemencik yaz bize olur mu?
Gece 1 e kalmaz kuzum akşam 9 10 gibi gideriz dualarımıza ihtiyacım var kesem görülsün kızlar bende buraya fotoyla süslerim :)POWERHACK burda kaç kişi senden haber bekliyor artık gece 1 de olsa haber ver =)
cnm be normal ultrasonla baktırdığım için herhalde daha geç çağırdı. kan tahlillerimi cmts yaptırdım.rubella ve toxoplazma yaptırmadım bir tek.Hafif demir eksikliği anemim var onun için bir demir ilacı alıyorum. Bir de yatarken folio içiyorum.Allah Allah ama bizim senle aydıydı ama belki tam net olsun diyedi ben vajinal muayane oldugum için bu hafta çağırdı ama 3 haftada gec yani kan tahlili idrar filan yaptırdım mesela bugun şimdi akşam ugrayıp onları alıcam bunlarda önemli ilk haftalarda bakılıyor ya şekere falan filan
Dualarımız seninle CnmGece 1 e kalmaz kuzum akşam 9 10 gibi gideriz dualarımıza ihtiyacım var kesem görülsün kızlar bende buraya fotoyla süslerim :)
Allah razı olsun canım adım adım saglıkla atlıyalım bu zamanları sonra cinsiyetten konuşuruz sonea kilosu felan :)Dualarımız seninle Cnm
Ay ay maşallah ozaman benimde görülür kese 3500 leree gelmiştirKızlar doktordan geldim. Beta hcg 2013.12. Sat 8 mayıs tam emin olmamakla birlikte. Keseyi gördük ama doktor salı gel daha gelişmiş olur dedi. Çok şükür bu sefer dış gebelik değil
Kızlar doktordan geldim. Beta hcg 2013.12. Sat 8 mayıs tam emin olmamakla birlikte. Keseyi gördük ama doktor salı gel daha gelişmiş olur dedi. Çok şükür bu sefer dış gebelik değil
Bilmem ki gülüm erken döllenme ondan mı yoksa ikiz mi bilemedim :) gidince görücez bakalım kesin görürüm keseyi dua ediyorum keseyi görmek içinPOWERHACK canım senin hcg çok zıplamıştı ya ikiz olmasın
Benim de sat 8 Mayıs ti en son Pazartesi yaptırdım 302 diydi Pazartesi gideceğim inşallah bende keseyi görürürm insanın içi daha daha ediyor dimiKızlar doktordan geldim. Beta hcg 2013.12. Sat 8 mayıs tam emin olmamakla birlikte. Keseyi gördük ama doktor salı gel daha gelişmiş olur dedi. Çok şükür bu sefer dış gebelik değil
Homely_angel benim de sat 8 Mayıs sen ne zaman gideceksin benim Pazartesi randevuGözün aydın, çok güzel haber. Seninle satlarımız aynı, inşallah ben de haftaya görürüm :)
Evet turtam ya artık dayanamıyorum keseyi görüp rahat ediyim de sen nasılsınAy ben işteyken neler olmuş herkesler burdaymış POWERHACK demek dayanamadın bugün gideceksin hadi inşallah hayırlı güzel haberlerle dön
Bilmem ki gülüm erken döllenme ondan mı yoksa ikiz mi bilemedim :) gidince görücez bakalım kesin görürüm keseyi dua ediyorum keseyi görmek için
dualarımız seninle canım hadi bakalım çok güzel haberlerle gel kız bakarsın ikiz olurmuş:)erken ögrendin ya olurmu olur :)Gece 1 e kalmaz kuzum akşam 9 10 gibi gideriz dualarımıza ihtiyacım var kesem görülsün kızlar bende buraya fotoyla süslerim :)
Homely_angel benim de sat 8 Mayıs sen ne zaman gideceksin benim Pazartesi randevu
Olur canım neden olmasın 1 diye iki kese olurmuş benim eşim beynini yermiş sonra hahahadualarımız seninle canım hadi bakalım çok güzel haberlerle gel kız bakarsın ikiz olurmuş:)erken ögrendin ya olurmu olur :)