2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Benim bebegi
Günaydın hanımlar bebişimin kafası aşırı terliyor
Emerken uyurken sırılsıklam oluyor
D Vitamini ve kanı arada unutsak da veriyorum, kansızlık ya da vitamin eksikliği olamaz heralde
Sizin bebişler de terliyor mu??
M
D Vitamini ve kanı arada unutsak da veriyorum, kansızlık ya da vitamin eksikliği olamaz heralde
Benim bebeğimde emerken ve uyurken çok terliyor

Ya kizlar ben odadan cikar cikmaz ediz aglamaya basliyo.yaninda oturuyorum oyuncaklarla oynuyo 10dak sonra beni al diye aglamaya basliyo.kapinim onune kadar emekliyo sonra disari cikar diye agliyo.nee yapacaz biz boyle yaa..
Evin karsisinda park yapiliyo.tozlari bizim evin icinde.ediz de resmen yerleri yalayarak emekliyo.gunde 2sefer evi supurup siliyorum.ona ragmen suyu simsiyah oluyo.
Daha yemek yapmaya baslamadim bile.anamin gonderdiklerini yiyoruz hala.buna ragmen biktim gercektenn.

Canm bmm bebegimde kafasi ensesi cok terliyo iki doktora goturdum biri devlet hastanesinde biride ozel kendi doktoru ikiside normal dedi emerken hareket halinde kafasi ensesi zaten terler butun vucut olarak terlemeside normal cunku kemikler uzuyo oyuzden de terler dediler

Pazartesi ynımda götürdüm seminere salı günü kahvaltısını yaptırdım üstüne emzirdim iyice bakıcıya verdim uyumadan mama vermek istemiş biberondan içmemiş bizimki sonra kaşıkla vermiş 30 cc ama onuda yarısı dışına gitti zaten dedi sonra uyutmus kalkınca şeftali yoğurt bırakmıstım onları yedirmiş sonra ben gittim zaten emzirdim hemen keyfi yerindeydi gayet çarşamba günü trafik semineri vardı 1 bucuk saat sürdü o arada da 1 saat filan uyumus hemen yetişmiş oldum bugünde eşim baktı güya ama okula getirdi emzirmem için zaten okul bizim evin karsısında bakıcının evi okula daha da yakın ona da bir sorun olursa getir diyorum okula bakalım emme işi sorun yani mama da almıyır biberonda sütümü sağıp kaşıkla vereceğiz artık
Ben yanımda okula getiriyorum. Şuan okulun mescidinde uyuyor. Arada Arkadaşların kucağında geziyor. Ama hiçbir toplantıya katılamadım. Zaten ücretsiz izne ayrılacağım için kimse de laf etmedi. Sürekli emdiği için yanından ayrılamıyorum.

Ya kizlar ben odadan cikar cikmaz ediz aglamaya basliyo.yaninda oturuyorum oyuncaklarla oynuyo 10dak sonra beni al diye aglamaya basliyo.kapinim onune kadar emekliyo sonra disari cikar diye agliyo.nee yapacaz biz boyle yaa..
Evin karsisinda park yapiliyo.tozlari bizim evin icinde.ediz de resmen yerleri yalayarak emekliyo.gunde 2sefer evi supurup siliyorum.ona ragmen suyu simsiyah oluyo.
Daha yemek yapmaya baslamadim bile.anamin gonderdiklerini yiyoruz hala.buna ragmen biktim gercektenn.
Bu ara benimkide odadan çıkmamı istemiyor. Hep yanında olayım istiyor. Geçiş süreci olduğunu düşünüyorum. Ayrılık kaygısı galiba :)

Gunaydin hayirli cumalar kizlar bebeleriniz dış cikarttimi? Bnm bebegim uc gundur cok huzursuz hep mızmızlaniyo agliyo 37/4 atesi var iştehsi yok acaba diş cikartiyo olabilirmi

kizlar biraz önce çağlanın programinda cocuk doktoru cikti diyorki 6-10 aylik dönemde bebekler merakli olurlar yemek yemege istekli olurlar eger onlara pure verirsek, sen kendin yiyemezsin dersek sogurlar ileride yeme problemi olur dedi. blw yi savunuyormus. bende bir kitap alayim ögreneyim diyorum. bizimkide hep kendisi kasigi tutmak istiyor.kendi isini kendi yapmak istiyor aslinda ama bende korkuyordum bogazina birsey kaçar diye.

Gunaydin hayirli cumalar kizlar bebeleriniz dış cikarttimi? Bnm bebegim uc gundur cok huzursuz hep mızmızlaniyo agliyo 37/4 atesi var iştehsi yok acaba diş cikartiyo olabilirmi
Biz hiç diş çıkarmadık. Olabilir tabi cnm. Üstünü incelt. Belki hafif soğuk algınlığıda olabilir.

kizlar biraz önce çağlanın programinda cocuk doktoru cikti diyorki 6-10 aylik dönemde bebekler merakli olurlar yemek yemege istekli olurlar eger onlara pure verirsek, sen kendin yiyemezsin dersek sogurlar ileride yeme problemi olur dedi. blw yi savunuyormus. bende bir kitap alayim ögreneyim diyorum. bizimkide hep kendisi kasigi tutmak istiyor.kendi isini kendi yapmak istiyor aslinda ama bende korkuyordum bogazina birsey kaçar diye.
Şu Blw olayını denemekten korkuyorum yaa. Arada elini ekmek veriyoruz. Meyve emziğine meyve koyuyoruz ama daha farklı yaklaşmam lazım olaya ama nasıl? Büyük parça koparırsa benim gibi panik biri napar bilemiyorum

Gönderme dedi. Fazla duygusal bir çocuk yaşıtlarıyla gitsin dedi. Bende öyle düşünüyordum ama kaan okuma yazma biliyor. Herkes ilerde çok sıkılır erken gönder dedi. Arkadaşın kardeşi sınıf öğretmeni. İlerde sınıf atlatırlarsa daha kötü bocalar diyordu. En iyisi pedagoğa götürelim dedik eşimle
Canim kaan kac aylik oldu simdi.kucuk yasta okula baslamasi onun icin cok zor olur.akademik olarak basarir ama sosyal olarak cok zorlanir.deniz 70aylikken basladi.bana sorsan 1sene daha bekleyebilirdi.yasini doldurmaliydi.sinifinda da en kucuklerden biridir mesela.ama deniz 21aylikken basladi krese.vee artik cocuk cok bunaldi.ogrenecegi bisey kalmamisti artik hersene ayni seyleri gormekten.sen de kaana gore hareket et.
Anasinifi tarzi dusunursen de ogretmeniyle konus serbest biraksin cocugu.illa bisey ogretmeye kalkmasin veya boya kalemi tutusturmasin.daha cok oyun on planda olsun.

Canim kaan kac aylik oldu simdi.kucuk yasta okula baslamasi onun icin cok zor olur.akademik olarak basarir ama sosyal olarak cok zorlanir.deniz 70aylikken basladi.bana sorsan 1sene daha bekleyebilirdi.yasini doldurmaliydi.sinifinda da en kucuklerden biridir mesela.ama deniz 21aylikken basladi krese.vee artik cocuk cok bunaldi.ogrenecegi bisey kalmamisti artik hersene ayni seyleri gormekten.sen de kaana gore hareket et.
Anasinifi tarzi dusunursen de ogretmeniyle konus serbest biraksin cocugu.illa bisey ogretmeye kalkmasin veya boya kalemi tutusturmasin.daha cok oyun on planda olsun.
67 aylık. Vermedim erteleme dilekçesi verdim. Kaan okuldan sıkılmadı. O daha erken; 19 aylıkken başlamıştı kreşe. Evde duramaz. Ama koşturmacadan çok sıkıldı. İşe giderken bırakılmak falan yordu. Devlet anaokuluna yarım gün verdim busene. Hep özele tam gün gitti. 1. Sınıf öncesi dinlenmesini istedik gene de. Özlesin biraz daha.

Bizdr aynıyız sürekli gözünün önünde olcam yoksa ağlıyo. Yanına oturuyorum 10 dk oturuyo sonra al kucağına diyo. Yürüteç aldım onda bile al diyo kucağına. Hatta bazen okadar abartıyo ki arkamı döndüö diye ağlıyo ya yüzüm dönük olacakmış. Saklanarak oyun oynuyorum cee felan diye ama bize fayda etmedi hala ağlıyo hala ağlıyo

X