- 27 Nisan 2014
- 2.756
- 4.057
- Konu Sahibi Homely_angel
- #63.781
KuZum biz bi çiftle tanıştık onun çocuklarınızda alerjisi var anne sütünden geçen seyler sistem yumurta süt koyun dana eti ama onu 5. Ayda tahıl be meyveyle başlatmışlar alerjik olduğundan 5. Ayda başlatmışlar doktorları da Ankara’da cok iyi bir alerji cocuk doktoruymuş bencd 7. Ay geç bunu doktorun mu söyledi sen mi 7. Ay güde düşüyorsun
Bizimde ankarada çok iyi bir alerji dr kuzum. Ben fikrimi söyledim oda destekledi. Şimdi benim diyeti açıyoruz mesela. Ben bugün atıyorum patates verseydim bu döküntü çıksaydı yumurta mı patates mi yoksa ikisi mi bilemeyecek her ikisinide kesip vücut unutana kadar süre geçirip tekrar başa saracaktık. Zaten karışık hepten Arap saçı olacaktı. Doktorumda onayladı. Bide yani bu alerji durumları hiç olmasaydı da ben yine 7. Ayda başlardjm. Hem bana 6 ay ek gıda için her zaman küçük ve erken gelmişti. Hemde ömer biraz ağırdan alıyor. Mesela blw için mama sandalyesinde daha 2-3 gündür biraz daha dik oturabiliyor. Oturmayı öğrenmedi hemen devriliyor. Mama sandalyesinde de kayıyor tek kolu kullanmıyordu. Şimdi yeni yeni 2 elini kullanmaya başladı. Birazda o yüzden gecikti yoksa bazı besinleri verirdim