2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Yumurta beyazına cilt tepkisi verdi kızlar oğlum :KK43: sarıyı sorunsuz geçtik. Onu geçince ben bitti gitti heralde diye çok sevindim. Dün beyaz yedim. Bugün komple kabardı tepki verdi.
Daha kendiside yemedi hiç ben yiyorum.
Anne sütünden verdi bu tepkiyi yani.
Ek gıdaya 7. Ay bitince başlıycam zaten. Çok üzgünüm çok :KK43:
KuZum biz bi çiftle tanıştık onun çocuklarınızda alerjisi var anne sütünden geçen seyler sistem yumurta süt koyun dana eti ama onu 5. Ayda tahıl be meyveyle başlatmışlar alerjik olduğundan 5. Ayda başlatmışlar doktorları da Ankara’da cok iyi bir alerji cocuk doktoruymuş bencd 7. Ay geç bunu doktorun mu söyledi sen mi 7. Ay güde düşüyorsun

İpek 2.30!tan beri emmiyor
Ememk istedi geldi bine issirdi ben refleks olarak bagirdim korktu agladi sonra memeyi ağzına alıyor issiriyor ben memeyi çekince gülüyor veriyorum
Isırıp gözükecek bakıyor tepki vermeyince iyice issiriyor oyuN yapti
İssirmayinc a da ağzında tutuyor öylen bezine baktım
Hemen pembelik olmjs cildircam su pembelikten artkk

Kızlar biizm burada alt ypı çalışması vardı internetimiz yoktu kaç gündür tlfnda iyi çekmiyor kendi internetimden giremiyordum okuyorum şimdi yavaş yavaş bizde bakıcıya başldık pazartesiden beri 2 kere verdim yavaş yavaş alışsın diyorum arkdasım bakıyor zaten iyi gitti 2 gün huysuzluk çıkarmamış

Ememk istedi geldi bine issirdi ben refleks olarak bagirdim korktu agladi sonra memeyi ağzına alıyor issiriyor ben memeyi çekince gülüyor veriyorum
Canım oğlumunda besinde pembelik vardı böbrepinde taş oluşmuş. Sit içmese de sen su ver. Biz profa gitmiştik o 6 aydan önce bile su verilmeli verilmediği için taş oluyır dedi

Canım oğlumunda besinde pembelik vardı böbrepinde taş oluşmuş. Sit içmese de sen su ver. Biz profa gitmiştik o 6 aydan önce bile su verilmeli verilmediği için taş oluyır dedi
KuZum İpek kırk günlükken beri su iciyor
İki defa da böbreklerine bakıldı sorun yok
Bu dedigin gibi susuzluktan emmemesjnden ve aşırı terlemesinden
Veriyorum içmiyor kı
Önceden şırıngayla sıkardım şimdi imkansız kitlıyor ittiriyor elini kendini

KuZum İpek kırk günlükken beri su iciyor
İki defa da böbreklerine bakıldı sorun yok
Bu dedigin gibi susuzluktan emmemesjnden ve aşırı terlemesinden
Veriyorum içmiyor kı
Önceden şırıngayla sıkardım şimdi imkansız kitlıyor ittiriyor elini kendini
Ah ah o kitlemeler beni mahvediyor zaten. Bizimki her şeye kitliyor agzını tadına bakma zahmetinde bile bulunmuyor

Hemen nasıl oluyo ya bu kadar hassas mı ? Bizimkide susuzluktan samsarı oluyo çişi

P Prime18 Canım bu arada ipek suluğu nasıl kullanabildi bizimki diş kaşıyo kullanamadı ya bende akıtmayan plastik varya içinde onu çıkardım böyle de akıyo ama içiyo en azında alışır mı acep

Kızlar biizm burada alt ypı çalışması vardı internetimiz yoktu kaç gündür tlfnda iyi çekmiyor kendi internetimden giremiyordum okuyorum şimdi yavaş yavaş bizde bakıcıya başldık pazartesiden beri 2 kere verdim yavaş yavaş alışsın diyorum arkdasım bakıyor zaten iyi gitti 2 gün huysuzluk çıkarmamış
Hayırlı olsun canım. Sütü nasıl içiyor?

Kuzum günde 10 kere vermiyoruz ki yahu eczanede satilanlardan al at iki tane arada kahvaltisina çok kasmama taraftariyim ben. Eskiden cocuklara gunde beş kere biberon verilir içi cici bebe doldurulurdu. Şimdi biz öyle yapmıyoruz ki her şeyin dogalini vermeye calisiyoruz zaten.
Bende hunnapin biskuvisini aldim eczaneden belki iki 3 kere anca vermisimdir. Zaten mamada veriyorum arada o yuzden dedigin gibi cok kasmamak gerek

Kurbandan ayırdım bende ama buzlukta duruyo. Bende fazla kaynatmak iyi diye okumuştum evde bi duramadım ki kaynatıyım bırakıp gitmeye de içim eahat değil yanar felan
Canim kemik suyu tam 22 24 saat kaynamali. Ben buyuk tencereye koydum ustunu gecene kadar su koydum ve ocagin en kucuk yerinde kisik ateste 20 saat kaynattim ilikleri kendisi dokuldu resmen. Aksam 8de koydum ertesi gune kadar pisti. Gece 2 saate bir uyanip baktim son4ada buzluga attim buz torbasinda

Normal insan koftesi bacim. Sadece icine tuz ve karabiber koymadim. Kiyma tam bugday ekmek ici sogan sarimsak kimyon biraz zeytin yagi. Karistir.sekillendir. yagsiz teflonda kizart. Tamamdir. Ben kendim yaptigimda bizde unonun siyez bugdayli tam tahilli ekmegi vardi onu kullandim. Bir kerede annemde yedi onda normal ekmek ici vardi. Bebek tatiflerinde genelde tam bugday unuda konuyor. Karar senin.
Tamam yapayim yer bizim oglus insallah

X