- 11 Mart 2010
- 727
- 610
- Konu Sahibi Homely_angel
- #63.841
Eveeet asiri terliyor hemde emerken uyurken degdigi yerlerde.Günaydın hanımlar bebişimin kafası aşırı terliyor
Emerken uyurken sırılsıklam oluyor
D Vitamini ve kanı arada unutsak da veriyorum, kansızlık ya da vitamin eksikliği olamaz heralde
Sizin bebişler de terliyor mu??
Cnm benim yegenim ocak dogumlu okula gonderse yasitlari arasinda en kucuk olacakti erkek bide. Sonra ablam kendi sinif ogretmeniyle gorustu. Kadinin dedigi siydu kizlarda yas problem olmuyor hemen uyum sagliyorlar ( ki bende okula erken basladim ve hic bir zaman bundan dolayi bir sorun yasamadim) ancak erkeklerde kendi aralarindaki yas muhabbetinden kucuk olanlari eziyorlarmis buda problem olur dedi. Ablam oyuzden 1 sene erteledi ama kiz yegenim vaktin de gitti mesela oda haziran dogumlu.Gönderme dedi. Fazla duygusal bir çocuk yaşıtlarıyla gitsin dedi. Bende öyle düşünüyordum ama kaan okuma yazma biliyor. Herkes ilerde çok sıkılır erken gönder dedi. Arkadaşın kardeşi sınıf öğretmeni. İlerde sınıf atlatırlarsa daha kötü bocalar diyordu. En iyisi pedagoğa götürelim dedik eşimle
Cnm dik durmasi cok onemli dik durmazsa sandalyede daha cok oguruyor onu farkettim. Ama simdiden cigneme becerisi gelisti kizimin agzina attigi seyleri ceviriyor agzinda korkmayin derim cocuga endisenizi belli etmezseniz onlar cok huzel hallediyirlar oguruyo oksuruyo bisekilde buyuk parcayi cikartiyo. Bide yumusatiyorsun illaki sert bisey koymuyirsun onunekizlar biraz önce çağlanın programinda cocuk doktoru cikti diyorki 6-10 aylik dönemde bebekler merakli olurlar yemek yemege istekli olurlar eger onlara pure verirsek, sen kendin yiyemezsin dersek sogurlar ileride yeme problemi olur dedi. blw yi savunuyormus. bende bir kitap alayim ögreneyim diyorum. bizimkide hep kendisi kasigi tutmak istiyor.kendi isini kendi yapmak istiyor aslinda ama bende korkuyordum bogazina birsey kaçar diye.
Bu neyaaaa tobe tobe bebe bunu nasil yicek bide karistir bulamac yap ver demis resmen sen bilirsinde bence ayri ayri tadini alsin en azindan yaa.Doktorun verdiği program bu 7aylık şuan bebeğim sizcede fazla değilmi
Kızlar ben hala regl olmadım çok gecikmedi mi sizce?
Sizler oldunuz mu?
Bende olmadim daha pko luyum zaten beklemiyorum olmayi doktora gidicem bi ara vakit bulursam
Bu kalkma olayi bizde 6 aylik olduundan beri var yani 1 ayi geckin gece uykular bana haram. İlk basta her agladiginda meme veriyordum sonra sleep lady i okuyorun ondan etkilendim biraz her defasindan vermedim gercektende istemiyormus onu anladim. Bazen aranip duruyir aranma seviyesi baya oluyo ozman beriyorum 2 kere falan emiyi fazla emzirmiyorum kucagimda uykuya devam ediyor. Ayrilik kaygisi baslamis olabilir bizimkinde oyle sabirim cunku yataga alinca mis gibi uyuyo.Gece tam 11 kez kalktı 3 hafta önce hastalanmıştı ondan sonra uykusu bozuldu ama gece artık çok sinirlendim emziriyorum yatağa koyuyorum ehe eheee ağlamaya başlıyo babası alıyo bu sefer katıla katıla ağlıyo normalde onda daha iyi uyurdu. Bi emmesi 15 20 dk çoğunda 2 çekiyo o kadar ama memeyi de bırakmıyor 10 gün sonra okullar açılıyor ne yapcam bilmiyorum delircem yakında uykusuzluktan
Tahin alerjen cnm dikkat et illa cilt tepkisi olmak zorunda degil kaka sayisi da artabilir.Aynen öyle canım en fazla üç taneyi karıştırmak daha uygun gibi benim kız patates havuç eti çok seviyor bugünde
@nemesis in tarifiyle kahvaltıda labneyle yumurta sarısı tahin pekmez yedi keçiboynuzu pekmeziyle tahinin zararı olmaz değil mi zeytininin tadına baktırdım
Park yatagin altina indirdim hatta hemen emeklicekmis gibi bide fermuarini actim da oyle duruyor ama onunde alt acma malzemeleri var simdilik yoksa gece duser ordan :)) koyarkende alistim artik koyuyirum sadece beline biraz saha yuk biniyorKızlar kıs geliyor İpek’e kışlık alacağım indirim yakalarsın haber eder misiniz
Bi de kızlar park yatakları en asagiya indirdiniz mi
İpek kalmaya çalışıyor yandan düşeceksin iten korkuyorum ama en asagiya da acayip asagida koyarken uyanır diye korkuyorum yatağına geçireceğim ev değiştirmeden yapmak istemiyorum iki ucu noklj değnek oldu
Yumurta beyazi baya alerjen ya bebeklwre bile 1 yas sonrasinda veriyorlar. Ben su an yumurta sarisi deniyorum beyazini daha denemicem oyle dedi doktor.Yumurta beyazına cilt tepkisi verdi kızlar oğlum sarıyı sorunsuz geçtik. Onu geçince ben bitti gitti heralde diye çok sevindim. Dün beyaz yedim. Bugün komple kabardı tepki verdi.
Daha kendiside yemedi hiç ben yiyorum.
Anne sütünden verdi bu tepkiyi yani.
Ek gıdaya 7. Ay bitince başlıycam zaten. Çok üzgünüm çok