2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Dün kasıgım çok ağrıdı .Akşamdan beri orta derecede kanam var.dr la görüştüm artarsa gel dedi moralim çok bozuldu.önceki gün değerlerim gayet iyiydi ne oldu bilmiyorum.

Dün kasıgım çok ağrıdı .Akşamdan beri orta derecede kanam var.dr la görüştüm artarsa gel dedi moralim çok bozuldu.önceki gün değerlerim gayet iyiydi ne oldu bilmiyorum.
Ondan önce kontrole gitmişmiydin hiç.. neden artarsa gel dedi ki az da olsa gelenin önlemini alması gerekmez mi şimdiden anlamayadım.. şimdi ne durumdasın

Canım belki geçer sıkma canını istirahat et bol bol doktorda progentan verir ve bir iğne yapar belki tedbir için

Ay hadi inşallah bi taşla iki kuş olmuş olur rahat ederdik.. ben kısmetse minnosumun fotosunu da isticem yarın :) inşallah sağlıklıdır minnoslarımız
Çoğu doktor veriyor canım dalgınlıklarına geliyor herhalde vermiyorlar ben de isticem kalp atışını duyarsan söylicem herkese artık şimdi sadece kocam ve kendi annemler biliyor yaymadık henüz :)

Günaydın arkadaşlar :)

Doktor 2 den sonra gelcekmiş o yüzden gitmedim hastaneye artık 2 de giderim beklicem mecbur nasıl heyecanlıydım ya. :))

Günaydın, ben de seni merak edip girmiştim, öğleden sonraya kaldı desene :) minik kalp seslerinin mutluluğuyla dön inşallah :)

Doktorum bana ilk etapta bitki cayi ananas hurma cay kahve kola salam sosis balik fisinda tum deniz mahsullerini yasakladi. Kalamar vs de cok civa oluyormus kesinlikle yasak. Buyuk balik.onerdi levrek cupra vs. Onda bugulama olacak yyagda kizarmayacak. Mangal vs de oluyor.

Ama ozellikle ananas hurma herturlu bitki cayi yasak dedi. Birde ozellikle tarcini yasakladi. Bunlar ilk aylarda dusuge sebep oluyormus kizlar bilginiz olsun.

Ay ne güzel tebrikler nasıl bi his farklı mı.. bende yarın gidicem doktora inşallah bize de sürpriz yapar miniğimiz
canım şahane bi duygu ya süper aglamamak için kendimi zor tuttum gerci benim ilk bebegimde kalp atıslarını duymustum ama o zaman kanamam vardı hep üzüntülüydüm zaten düştü birde vajinal baktı benimkine bakalım şuan iyi bir doktor arayısındayım

Vajinal bakma konusinda icin rahat olsun. Benim doktorum aile doktorumuz oldugundan ayni zamanda guveniyorum cok kendisine. Dedi ki 3. Aydan sonra tehlikeli ama ilk 3 ay normale gore daha guvenli vajinal ultrason.

Vajinal bakma konusinda icin rahat olsun. Benim doktorum aile doktorumuz oldugundan ayni zamanda guveniyorum cok kendisine. Dedi ki 3. Aydan sonra tehlikeli ama ilk 3 ay normale gore daha guvenli vajinal ultrason.
cok saol canım aynen bende biraz arastırdım öyleymiş zaten doktor da iyi ama işte hastaneyi begenmiyorum bide karından baktı aslında ama sadece kese gözüküyodu sonra kendi dedi vajinalde bakalım diye gecende öyle baktı 2 hafta erkenden takip edilebiliyomus vajinal

eee kızlar şimdi kimler doktora gidicek ve kimler gitti keseyi gördü ayy ben bugun çok mutluyummm:)Allahım saglıklı hayırlı evlatlar nasip etsin cümlemize inşallah
Günaydın kızlar daha gitmedim cumartesi gidicem hayırlı olsun cok mutlu oldum darısı basımıza inşallah :)
yasmince kuzum geçmiş olsun bol bol dinlen progestan almayı dene kızımdada olmuştu deger 244 iken unutmam

Kova bebeklerinin en zorluğu inatçılıkları bence :) kendimde bir kova olarak kolay çocuklar olmayacağını tahmin ediyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…