-
- Konu Sahibi Homely_angel
Ha aynı merak bende de oluştuMaşallah canım gözünaydın tebrik ederim ne güzel inşallah darısı bizim kontrollere betaya baktı mı senle aramızda 3 gün var ben de yarın duyar mıyım ki :)
Ondan önce kontrole gitmişmiydin hiç.. neden artarsa gel dedi ki az da olsa gelenin önlemini alması gerekmez mi şimdiden anlamayadım.. şimdi ne durumdasınDün kasıgım çok ağrıdı .Akşamdan beri orta derecede kanam var.dr la görüştüm artarsa gel dedi moralim çok bozuldu.önceki gün değerlerim gayet iyiydi ne oldu bilmiyorum.
Canım belki geçer sıkma canını istirahat et bol bol doktorda progentan verir ve bir iğne yapar belki tedbir içinDün kasıgım çok ağrıdı .Akşamdan beri orta derecede kanam var.dr la görüştüm artarsa gel dedi moralim çok bozuldu.önceki gün değerlerim gayet iyiydi ne oldu bilmiyorum.
Bakalım duycaz mı :))Ha aynı merak bende de oluştu
Ay hadi inşallah bi taşla iki kuş olmuş olur rahat ederdik.. ben kısmetse minnosumun fotosunu da isticem yarın :) inşallah sağlıklıdır minnoslarımızBakalım duycaz mı :))
Çoğu doktor veriyor canım dalgınlıklarına geliyor herhalde vermiyorlar ben de isticem kalp atışını duyarsan söylicem herkese artık şimdi sadece kocam ve kendi annemler biliyor yaymadık henüzAy hadi inşallah bi taşla iki kuş olmuş olur rahat ederdik.. ben kısmetse minnosumun fotosunu da isticem yarın :) inşallah sağlıklıdır minnoslarımız
2 gün öncr progesyron degerlerinede baktı ilaca gerek yok gayet iyi dedi amaCanım belki geçer sıkma canını istirahat et bol bol doktorda progentan verir ve bir iğne yapar belki tedbir için
Ay iyi bari bende diyorum bende mi sorun var :)Hayır ne lekelenme ne bulantı hiç bişey Yok :) sadece göğüslerim şis ve arada kasık agrılarım var o kadar hamile olduğumu unutuyorum bile :)
Günaydın arkadaşlar :)
Doktor 2 den sonra gelcekmiş o yüzden gitmedim hastaneye artık 2 de giderim beklicem mecbur nasıl heyecanlıydım ya. :))
Günaydın, ben de seni merak edip girmiştim, öğleden sonraya kaldı desene :) minik kalp seslerinin mutluluğuyla dön inşallah :)
2 gün öncr progesyron degerlerinede baktı ilaca gerek yok gayet iyi dedi ama
Doktorum bana ilk etapta bitki cayi ananas hurma cay kahve kola salam sosis balik fisinda tum deniz mahsullerini yasakladi. Kalamar vs de cok civa oluyormus kesinlikle yasak. Buyuk balik.onerdi levrek cupra vs. Onda bugulama olacak yyagda kizarmayacak. Mangal vs de oluyor.ben 80 kiloyum.meyve çok tüketiyorum. su üç litre içmeye çalışıyorum. midem bulanıyor ama kusamıyorum hiç. oğlumda da böyleydi. sanki bir kussam rahatlayacağım hissim vardı hep. hamileyim diye abartarak yemeye kalkışmamalıyız. daha önce doktorumuz normal yediğinizden en fazla 250 kalori fazla yiyin demişti. henüz kuru yemiş yemeyi akıl etmemiştimomega üçe gerek yok bence. ceviz badem semiz otu ve balık haftada en az birer defa tüketmek yeterli olabilir. oğlumun çocuk doktoru semizi çok yedir balığı çok yedir demişti.bunlarda omega üç varmış.benim üçüncü hamileliğim. 2 yıl önce düşük yaptım. uzunca süre istemedik. hatta hala ikinciyi düşünmüyordum. sürpriz oldu
canım şahane bi duygu ya süper aglamamak için kendimi zor tuttum gerci benim ilk bebegimde kalp atıslarını duymustum ama o zaman kanamam vardı hep üzüntülüydüm zaten düştü birde vajinal baktı benimkine bakalım şuan iyi bir doktor arayısındayımAy ne güzel tebrikler nasıl bi his farklı mı.. bende yarın gidicem doktora inşallah bize de sürpriz yapar miniğimiz
Vajinal bakma konusinda icin rahat olsun. Benim doktorum aile doktorumuz oldugundan ayni zamanda guveniyorum cok kendisine. Dedi ki 3. Aydan sonra tehlikeli ama ilk 3 ay normale gore daha guvenli vajinal ultrason.canım şahane bi duygu ya süper aglamamak için kendimi zor tuttum gerci benim ilk bebegimde kalp atıslarını duymustum ama o zaman kanamam vardı hep üzüntülüydüm zaten düştü birde vajinal baktı benimkine bakalım şuan iyi bir doktor arayısındayım
cok saol canım aynen bende biraz arastırdım öyleymiş zaten doktor da iyi ama işte hastaneyi begenmiyorum bide karından baktı aslında ama sadece kese gözüküyodu sonra kendi dedi vajinalde bakalım diye gecende öyle baktı 2 hafta erkenden takip edilebiliyomus vajinalVajinal bakma konusinda icin rahat olsun. Benim doktorum aile doktorumuz oldugundan ayni zamanda guveniyorum cok kendisine. Dedi ki 3. Aydan sonra tehlikeli ama ilk 3 ay normale gore daha guvenli vajinal ultrason.
Günaydın kızlar daha gitmedim cumartesi gidicem hayırlı olsun cok mutlu oldum darısı basımıza inşallah :)eee kızlar şimdi kimler doktora gidicek ve kimler gitti keseyi gördü ayy ben bugun çok mutluyummm:)Allahım saglıklı hayırlı evlatlar nasip etsin cümlemize inşallah
arkadaşlar biriki arkadaş sormuş kova çocukları nasıl olur diye. biraz zorlar:) benim oğlum 8 aylıkken yürüdü bide.biraz fazla hareketliydi.hala da hareketli. daha önce düşük yaptım. hayırlısıyla bunda ıkıntı yaşamam inşallah. mesajların hepsini okumaya çalıştım ama 35 ten sonrasını okuyamadım. iş çocuk derken vakit kalmıyor. bir de evimden uzakta çalışıyorum. eşim ancak hafta sonları yardım edebiliyor.tayin için aylardır uğraşıyorum ama belki bu yavrumun kısmetine olur.
bu arada çocuklu hamile kalmak çok zormuş. hem oğluma yetmeye onu ihmal etmemeye çalışıyorum hem bu yavrumla ilgilenmeye çalışıyorum.
daha öncede şubat annesiydim ve grubuzmuzda sadece 3 arkadaşımızın ikinci hamileliği idi. maşallah burada 3. hamileliği olan arkadaşlarımız bile var