2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Yahu kizlar sizde yerlesme kanamasi oldu mu. Bende ne bir lekelenme ne bir kanama ne bir bulanti hic bisey yok. Bi kasik agrisi o kadar. Son hcg de 1330 cikti. Kese 1500 den sonra dedi doktorum.
bende olmadı kızımda 224 iken oldu degerim
2 gün sonra gözükür kesen canım

Kizlar bisey soracam. Benm akıntım aşırı fazlalaştı öbur aylarda böyle degildi hamilelikte normal mi yada bi sıkıntı mı var bilgisi olan var mi

Hamile oldugumu anlamiyorum hissetmiyorum dedim dedim alsana dedi bebegim resmen :) 23 aylik kizim var 3 gun oldu memeden keseli o hep kucagimda malesef . Yapacak bisey yok artik alicak nefesi varsa Allaha emanet insallah busorun ortadan kalkar
başka çocukta varsa çok zor oluyor.benim de 4 yaşında oğlum var çok ta hareketli.daha önce düşüğüm vardı.çok korkuyorum tekrar düşerse diye. bir yandan da allaha emanet etmeye çalışıyorum kendimi.bazen beceriyorum bazen başaramıyorum vesveseleniyorum

arkadaşlar biriki arkadaş sormuş kova çocukları nasıl olur diye. biraz zorlar:) benim oğlum 8 aylıkken yürüdü bide.biraz fazla hareketliydi.hala da hareketli. daha önce düşük yaptım. hayırlısıyla bunda ıkıntı yaşamam inşallah. mesajların hepsini okumaya çalıştım ama 35 ten sonrasını okuyamadım. iş çocuk derken vakit kalmıyor. bir de evimden uzakta çalışıyorum. eşim ancak hafta sonları yardım edebiliyor.tayin için aylardır uğraşıyorum ama belki bu yavrumun kısmetine olur.
bu arada çocuklu hamile kalmak çok zormuş. hem oğluma yetmeye onu ihmal etmemeye çalışıyorum hem bu yavrumla ilgilenmeye çalışıyorum.
daha öncede şubat annesiydim ve grubuzmuzda sadece 3 arkadaşımızın ikinci hamileliği idi. maşallah burada 3. hamileliği olan arkadaşlarımız bile var

bende ekmegi ve pilavı filan kesmeyi düşünüyorum en fazla 15 kilo planım oda en fazla bakalım artık :) gönül ister hiç kilo almamak :) anne olmak zor iş ya :)
ben 6 kilo almıştım. en ideali 9-10 kilo.son haftalarda çok alınııyor. ben son bir ayda 4 kilo aldım son haftada 1 kilo vermiştim. hamilelik şekerim vardı.diyet yapmaya çalıştım

maşallah kızlar sağlıkla çoğalalım inşallah

1 çocuk annesıyım kızımın güzel bir kardeşi olacak inşallah ,

gün içinde neler yiyip içiyorsunuz

kaç kilo ile hamile kaldınız , fındık badem ceviz günde kaçtane yiyorsunuz , omega 3 hap almayı düşünen varmı ,

ne çok soru sordum demi :KK45:

ben 80 kiloyum.meyve çok tüketiyorum. su üç litre içmeye çalışıyorum. midem bulanıyor ama kusamıyorum hiç. oğlumda da böyleydi. sanki bir kussam rahatlayacağım hissim vardı hep. hamileyim diye abartarak yemeye kalkışmamalıyız. daha önce doktorumuz normal yediğinizden en fazla 250 kalori fazla yiyin demişti. henüz kuru yemiş yemeyi akıl etmemiştim :-) omega üçe gerek yok bence. ceviz badem semiz otu ve balık haftada en az birer defa tüketmek yeterli olabilir. oğlumun çocuk doktoru semizi çok yedir balığı çok yedir demişti.bunlarda omega üç varmış.benim üçüncü hamileliğim. 2 yıl önce düşük yaptım. uzunca süre istemedik. hatta hala ikinciyi düşünmüyordum. sürpriz oldu :-)

herkese günaydın tatlış annelerrrr bizde doktordan geliyoz bebişle kalp atışlarını duyduk maşallah Allahım herkese bu duyguyu yaşatır inşallah :))) bidaha 1 ay sonra gidicem aksi bi durum olmassa inşallah olmaz Allahım herkese bu mucizeyi yaşatsın inşallah...
Maşallah canım gözünaydın tebrik ederim ne güzel inşallah darısı bizim kontrollere betaya baktı mı senle aramızda 3 gün var ben de yarın duyar mıyım ki :)

Yahu kizlar sizde yerlesme kanamasi oldu mu. Bende ne bir lekelenme ne bir kanama ne bir bulanti hic bisey yok. Bi kasik agrisi o kadar. Son hcg de 1330 cikti. Kese 1500 den sonra dedi doktorum.
Hayır ne lekelenme ne bulantı hiç bişey Yok :) sadece göğüslerim şis ve arada kasık agrılarım var o kadar hamile olduğumu unutuyorum bile :)

herkese günaydın tatlış annelerrrr bizde doktordan geliyoz bebişle kalp atışlarını duyduk maşallah Allahım herkese bu duyguyu yaşatır inşallah :))) bidaha 1 ay sonra gidicem aksi bi durum olmassa inşallah olmaz Allahım herkese bu mucizeyi yaşatsın inşallah...
Ay ne güzel tebrikler nasıl bi his farklı mı.. bende yarın gidicem doktora inşallah bize de sürpriz yapar miniğimiz

X