2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
canım ben örnek vereli 4 yıl oldu evlendiğim yıl vermiştim .ne arayan var ne soran,zaten öyle hemen ilik tutup çağırdıkları olmuyor,rabbim hepsinin yardımcısı olsun.Ama bebekli iken yardım etmeyi çok istiyorsan lösevin kurban bağışı var biz yapmayı düşünüyoruz öneririm.Tedavideki diğer ihtiyaçları karşılanıyor onunlada.

Bende ona sasirdim ilk kizimdada 8.ay baslattilar ayda 1 kilo aliyor diye simdi kahvaltida birsey yemiyor buna 6 ay baslicam

Kurbanimizi aldik canim onu geri vermrk olmaz ama cok etkilendim bu konuda mutlaka birşeyler yapacagim

Kızlar yardımm

Dün sünnet oldu enes. Ama kanaması durmadı hala sarınca duruyor sargı açılınca tekrar başlıyor. Var mı bu durumu yaşayan

Ben bide doğumun makattan yapıldığını sanardım. 22 yaşımda ablam yeğenimi doğuracağında öğrendim vajinadan olduğunu. Bide ablamla zıtlaşıyordum3-4 ay sonra doğurcan nerenden çıkıcak bebek bilmiyomusun diye :)

Bebeğin kaç kilo ki 8.ayi bekle dediler ilk defa duydum böyle birşey

hastaney h yattık ağzındaki yaralardan dolayi ememedi geceden beri susuz
Çok geçmiş olsun kuzum İpek’te emmiyor cikdirmis durumdayım insallah çabucak atlatır Gökçe kız
ağzınin içinde ki tahriş geçmiş dedi doktor ama yok bugün su saat oldu iki kere minnacık emdi emerken öksürüyor falan ondan mi istemiyor anlamadim ağlıyorum valla her emzirmeye çalıştıkça hele sağ meme reddi beni o kadar çok yordu ki yıldım
İyiyiz şükür kuzum emmiyor ve ilaçlı havaya devam
Ne karaciğer tahribatı sacmalamis bebe zaten suan kabagi iki dişliyor bırakıyor oturup bi kabak bile yemiyor ki sen başla minnacık bsy yiyorlar zaten 7. 8. Aya kadar
Evde kendi yaptigim yogurdu veriyorum ama disarda zor durumlarda verdim cnm
disarida buyumix yoğurt varmis sutasin bana onu önerdiler nasıl bilmiyorum zorda kalırsan kullan diye
kuzum biyoloji derslerinde okulu mu astın yoksa uyuyor muydun

K Kaan-merve nin Biyoloji dersine fransizca hocasi girmis ondan olaya fransiz

K Kaan-merve nin Biyoloji dersine fransizca hocasi girmis ondan olaya fransiz
Hiç sevmezdim biyolojiyi sma iyiydim. La hangi derste bölümde gösterildi normal doğum

Ahahass 8 aylik yurumus bir insan var burda karsinda efsun sanirim beni gececek bu konuda koltuk kenarina tutturdugumda kendisi adim atmaya calisiyor cunku gerci sonunda dusuyor ama

8aylik yuruyen bi oglum var benimde.yurume olabilir canim.ama 4aylikken konusan yoktur heralde.o da bilincli degildir en azindan.
Yaa 8 aylık mı yürüyoo ciddi mi benimki daha emekleyemiyor ondan şaşırdım ama ellerini tutunca adım atmaya çalışıyo

Hmmm bu da mı genetik yani ben 1 yaşında yürümüşum eşim de öyle erken yürümemiş benim gorumcem biraz kıyas peşinde diğer gelinlerle de beni kiyasliyo onun huyunu bildiğimden yazdım zaten..genelde 1 yaş civarı yürüme olur diye düşünüyordum ama baksana aceleciler de varmış gerçekten

Kızlar yardımm

Dün sünnet oldu enes. Ama kanaması durmadı hala sarınca duruyor sargı açılınca tekrar başlıyor. Var mı bu durumu yaşayan
Canım nasıl oldu durumunuz hastaneye gitseydin hemen biz sünnet olalı 2 ay oldu dedikleri gibi kolay olmadı geç iyileşti valla bizim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…