Meraba hanimlar ben de 8 subatta dogum yaptim. Ilk bebegim Kizim neredeyse 6 aylik olacak ama benim kizimda sanirim bir sorun var ve sizlere sormak istiyorum. Benegim ilk 4 ay hep aglardi gaz sancisi falan dedik. 4 ay sonra o surekli aglama bitti iki hafta kadar cok guzeldik. Mutlu bor bebekti cocuvum. Sonra farkettim yerde yatarken goz temasi iyiydiama kucama alinca bana hic bakmiyordu. Simdide ismine cogu kez bakmiyor. Goz temasi oyun oynarsak var onun disinda yok. Biz gulersek bize guler. Genelde kaciriyor gozunu sanki etrafta surekli biseyler inceliyo. Disarda onu sevenlere hic bakmaz.Ama ole disari fala cikinca hayatta bebek arabasinda durmaz. Kucakta gezer. Hatta bazen kucakta cozum olmiyor. Cok agliyor. Hic disari cikamiyoruz. 5 aylikken doktora goturduk otizmden suphe etti iseniz henuz belli olmaz var diyemeyiz dedi. 18 aylikken tani koniyor dendi. Yurutece koydummu gezmeyi sever ama cabuk sikilir. Yakinimda ailemden kimse yok esimde bende perisaniz. Henuz hecelemesi yok. Arada bir agu der cok nadir. Ciglik atardi neseli neseli o da yok artik. Iii iiii iiii diye sesleri genelde. Cee ee oyniyor . Cok karisik yazdim k. Bakmayin cevap verirseniz tesekkur ederim. Bu aylarda sizin be eisleriniz nasil. Allah tum yavrulara saglik versin.