- 3 Ekim 2012
- 2.434
- 2.339
- 133
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #61.501
D Denizzkummguness e sor bakalım erken yürümesi matah mı. Bana sorarsan hiç değil. Sürekli azarlanılan bir çocuk oluyor. Kardeşim sürekli çeki çen gibi davranırdı. Kıçı çok yeğniydi. Çok dayak yerdi. Şimdi oğlumda öyle. Dayak yemiyor ama yanımdaki insanı evlerine davet ederlerken beni çağırmazlardı. Oğlum okuldaysa davet ederlerdi. Tutamıyor çocuk kendini. Çok aktif. O görümcemin eşinin yeğeni 15 aylıkken yürüyen çocuk okadar akıllı ki. Herkes ona aferin derken kaan zaten kırar döker deniliyor. Tek övünebileceğin nokta erken yürüdü. Eeee sonuç. Hepsi şükürler olsun yürüyor şuan.Hmmm bu da mı genetik yani ben 1 yaşında yürümüşum eşim de öyle erken yürümemiş benim gorumcem biraz kıyas peşinde diğer gelinlerle de beni kiyasliyo onun huyunu bildiğimden yazdım zaten..genelde 1 yaş civarı yürüme olur diye düşünüyordum ama baksana aceleciler de varmış gerçekten
Canım yalnış zamanda yaptınız. Bak oğlumun doktoru 40 ı çıkınca hemen yaptırın. Üç ayı geçirmeyin dediydi. Üç aydan sonra hareketleniyorlar çünkü.Canım nasıl oldu durumunuz hastaneye gitseydin hemen biz sünnet olalı 2 ay oldu dedikleri gibi kolay olmadı geç iyileşti valla bizim..
Bacım yumurtalıklar döllenme vajina rahimde olan döllenen bebe totona nasıl gitsinHiç sevmezdim biyolojiyi sma iyiydim. La hangi derste bölümde gösterildi normal doğum
Ahahsdbehdnsajajs yikildim. Sesli guluyorum.anirarakNerden giriyosan ordan çıkıyomuşsun, giriş çıkış ayrı sanıyordum dabide last in first out muş
Hiç sevmezdim biyolojiyi sma iyiydim. La hangi derste bölümde gösterildi normal doğum
Ne erken yurumesi ne erken konusmasi ne erken bezi birakmasi hicbirsey ovunulecek bi mesele degil.ama milletimiz sagolsun kiyaslamayi cok sever.oglum erken yurudu gec konustu.erken yurumesi benim icin cok zor oldu.yurumedi kostu.cekilmis videomuz var.parka giderdik.bizim oglan parkin bir ucundan kosarak girer diger ucundan cikardi..biz de arkasindan.ani hareket yaptigi icin devamli tetiktesin.1bucuk yasinda kosarken dustu tutamadik.parkta kicuk demir parcasi dudagindan girdi.dikisi vardir mesela.duz duvara tirmanmiyo diye agladigini bilirim.simdi bu yer cucesi abisini gececek maalesef.ediz daha hareketli bir bebek.D Denizzkummguness e sor bakalım erken yürümesi matah mı. Bana sorarsan hiç değil. Sürekli azarlanılan bir çocuk oluyor. Kardeşim sürekli çeki çen gibi davranırdı. Kıçı çok yeğniydi. Çok dayak yerdi. Şimdi oğlumda öyle. Dayak yemiyor ama yanımdaki insanı evlerine davet ederlerken beni çağırmazlardı. Oğlum okuldaysa davet ederlerdi. Tutamıyor çocuk kendini. Çok aktif. O görümcemin eşinin yeğeni 15 aylıkken yürüyen çocuk okadar akıllı ki. Herkes ona aferin derken kaan zaten kırar döker deniliyor. Tek övünebileceğin nokta erken yürüdü. Eeee sonuç. Hepsi şükürler olsun yürüyor şuan.
Bizde 3 ayı geçirince yapmışız ama ilk 3 ay da gaz sorunu çöktü diye yapamadık erteledik hep yaaCanım yalnış zamanda yaptınız. Bak oğlumun doktoru 40 ı çıkınca hemen yaptırın. Üç ayı geçirmeyin dediydi. Üç aydan sonra hareketleniyorlar çünkü.
Gittik canım sıkıca sardı yarın tekrar açılacak inş kesilir artık şu kanama içim çok fena olduCanım nasıl oldu durumunuz hastaneye gitseydin hemen biz sünnet olalı 2 ay oldu dedikleri gibi kolay olmadı geç iyileşti valla bizim..
Biz doğunca yaptıralım çok istedik ama yapan Dr bulamadık yaşadığımız yerde hatta 1 yaştan önce yapan yokCanım yalnış zamanda yaptınız. Bak oğlumun doktoru 40 ı çıkınca hemen yaptırın. Üç ayı geçirmeyin dediydi. Üç aydan sonra hareketleniyorlar çünkü.
Ki bize cibsellik dersi verdiler orta iki ve sonda ergenlik üreme hatta sonunda orkid verilmişti kızlaraAhahsdbehdnsajajs yikildim. Sesli guluyorum.anirarak
Sex dersi
Bizde aldik canim. Kizlara orkid erkeklere kondom verdilerdi okul karisti.Ki bize cibsellik dersi verdiler orta iki ve sonda ergenlik üreme hatta sonunda orkid verilmişti kızlara
Erkeklere korunmanın önemi vs anlatılmiati
Ayy bizim erkekler terlerini siliyorlardı o verilen orkidleri ele geçirip. 20 yıl öncesinin gençliği buysa bizimkileri hayal edemiyorum :)Bizde aldik canim. Kizlara orkid erkeklere kondom verdilerdi okul karisti.
Ondan önce ben tenasül hayatımız diye bir kitap ele geçirmiştim onu okumuştum. La önden giriyosa arkadan mıçarak çıkarırsın diye bağlantı kurmuşum işte :)Ki bize cibsellik dersi verdiler orta iki ve sonda ergenlik üreme hatta sonunda orkid verilmişti kızlara
Erkeklere korunmanın önemi vs anlatılmiati
Yapma yaa. Kıyamam. İnşallah çabuk atlatır yavruBiz doğunca yaptıralım çok istedik ama yapan Dr bulamadık yaşadığımız yerde hatta 1 yaştan önce yapan yok
YA iyi yapmıssın valla ne güzel aceleye gerek yokBen pazartesi balsayacagim canim. Cuma gunu 4 tane asi var ek gidayi sekteye ugratmak istemedim.
Sen ne yaptin ? Basladin mi?YA iyi yapmıssın valla ne güzel aceleye gerek yok
İnşallah canım sağolYapma yaa. Kıyamam. İnşallah çabuk atlatır yavru
Günaydın canım emzirme serüvenime tek memeyle devam ediyorum devam sütüde veriyorum ek gıdaya da geçtim sürekli emzirmek çok yorucu senin gibi olsam bende çıldırma noktasına gelirdim bende çok emziremiyorum dayanamıyorum bakıyorum emzik gibi kullanmasına fazla müsade etmiyorum hatta gece kalkınca saata bakıp 15 dak fazla emzirmiyorum yüreğim sıkılıyor enerjim düşüyor bir acayip haller içine giriyorum efsun seni emzik gibi kullanıyor yeğenlerimde öyleydi sabaha kadar memede uyurlardı garibim 2 yaşına kadar süründü onun gibi olmak istemediğimden fazla memede durmasına izin vermiyorum memede uyumasıda ileride sorun yalnız uyuması sorun olacak efsunu ilgisini başka birşeye çekmeye çalışsan acaba doymuyor mu ek gıdaya geçince az çok belli olurYahu kizlar bir sey diyecegim ama vurmayin olur mu
Ben emzirmekten cok biktim ya... bir yanim diyor sacmalama bak burada ki arkadaslar emzirmek icin cok ugrasiyor. Sagip vermek icin canini disine takıyor.
Ama diger yanim cok bikti. Efsun surekli memede. Ozellikle gece uykuya geciste 1.5 2 saat emiyor. Ozellikle gecen hafta yildim. 5 saat emdi ya. Bildigin durdu durdu emdi.bikkinlik geldi. Surekli memeye yapisik takiliyoruz. Gunduzleri saat basi en fazla 1.5 saatte emiyor.geceleri uykuya gecerken nornal rutininde 1.5 2 saat emiyor. Emiyor yani. Surekli. Artik gogus uclarim ayri bir sekle burundu. Surekli agizda olmakta buzustu gitti.
Hani diyorum ya bu aya takviyeye ihtiyac duymadan geldik cok buyuk nimet. Nankorluk yapmak istemiyorum ama isyann diye bagircam artik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?