• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Hmmm bu da mı genetik yani ben 1 yaşında yürümüşum eşim de öyle erken yürümemiş benim gorumcem biraz kıyas peşinde diğer gelinlerle de beni kiyasliyo onun huyunu bildiğimden yazdım zaten..genelde 1 yaş civarı yürüme olur diye düşünüyordum ama baksana aceleciler de varmış gerçekten :KK70:
D Denizzkummguness e sor bakalım erken yürümesi matah mı. Bana sorarsan hiç değil. Sürekli azarlanılan bir çocuk oluyor. Kardeşim sürekli çeki çen gibi davranırdı. Kıçı çok yeğniydi. Çok dayak yerdi. Şimdi oğlumda öyle. Dayak yemiyor ama yanımdaki insanı evlerine davet ederlerken beni çağırmazlardı. Oğlum okuldaysa davet ederlerdi. Tutamıyor çocuk kendini. Çok aktif. O görümcemin eşinin yeğeni 15 aylıkken yürüyen çocuk okadar akıllı ki. Herkes ona aferin derken kaan zaten kırar döker deniliyor. Tek övünebileceğin nokta erken yürüdü. Eeee sonuç. Hepsi şükürler olsun yürüyor şuan.

Canım nasıl oldu durumunuz hastaneye gitseydin hemen biz sünnet olalı 2 ay oldu dedikleri gibi kolay olmadı geç iyileşti valla bizim..
Canım yalnış zamanda yaptınız. Bak oğlumun doktoru 40 ı çıkınca hemen yaptırın. Üç ayı geçirmeyin dediydi. Üç aydan sonra hareketleniyorlar çünkü.

Hiç sevmezdim biyolojiyi sma iyiydim. La hangi derste bölümde gösterildi normal doğum :-)
Bacım yumurtalıklar döllenme vajina rahimde olan döllenen bebe totona nasıl gitsin
Yumurta kanalları vajinaya iniyor dollenip düşüyor falan diye anlatıldı dolayısıyla vajinadan çıkıyor o bağlantıyı bu şekilde kurabilirdin
Gerçi benim anne çocuk gelişimci olduğundan her şeyi en erken şekilde ondan öğrendim :) ama şaşırmadım geçen sene is yerinde konuşurken kızlardan biri ben evlenene kadar vajinamdan yanı delikten isedigimi sanıyordum annemler teyzemler ilk gece olayi icin konuşurken e benim cisim gelirse iliskide isersem cis olmaz mi eşim deyince kıza oradan isemiyorsun yukarda ki yerden demişler :D bende ki tepki de su oldu hiç mi ağda yapmadın ayna koyup :D

Kızlar arkadasimin kadın Doğum
Doktorunun Bİ lafı var çocuk doğunca göreceksin söyle erken yürüdü böyle erken konustu yok senin ki niye geç konuşuyor benim ki 5 aylıkken konustu yok 7 ayda bezi bıraktı vs derler derler ama sonuç bebe buyuyunce sanayide tornacı olur Bunlara hiç takılma onemli olan onu sevmeniz ve iyi bir eğitim vermeniz demis
O yüzden takılmayın
Ben 7 aylıkken konuşmuşum 9 aylıkken de yürümüşüm konuşmada hecelemedir yanı bence anlamsız çıkan seslerdir
1.5 yaşımda da bezi bırakmışım
Ne oldu bir profesör olmadım odtu de bitirmedim :KK70: hiç takılmayın insanlar kendilerinin övünecek bsyi olmayınca sürekli çocuklarının aslında ovunulmemesi gereken normal seyrinde olan seyleri abartarak övünüyorlar he diyin geçin
Suan mesela malum salyalanip bubu gibi dudakları titretiyorlar ya es kaza ba ba kelimesi çıkıyor ağzından arkadasimin bebesinin ama ona sorsan konuşuyor 5 Aydan beri :KK70:
Bende madem öyle benim kız dogdugu günden beri ağlarken anne diyo diyecektim de sustum:KK70:

D Denizzkummguness e sor bakalım erken yürümesi matah mı. Bana sorarsan hiç değil. Sürekli azarlanılan bir çocuk oluyor. Kardeşim sürekli çeki çen gibi davranırdı. Kıçı çok yeğniydi. Çok dayak yerdi. Şimdi oğlumda öyle. Dayak yemiyor ama yanımdaki insanı evlerine davet ederlerken beni çağırmazlardı. Oğlum okuldaysa davet ederlerdi. Tutamıyor çocuk kendini. Çok aktif. O görümcemin eşinin yeğeni 15 aylıkken yürüyen çocuk okadar akıllı ki. Herkes ona aferin derken kaan zaten kırar döker deniliyor. Tek övünebileceğin nokta erken yürüdü. Eeee sonuç. Hepsi şükürler olsun yürüyor şuan.
Ne erken yurumesi ne erken konusmasi ne erken bezi birakmasi hicbirsey ovunulecek bi mesele degil.ama milletimiz sagolsun kiyaslamayi cok sever.oglum erken yurudu gec konustu.erken yurumesi benim icin cok zor oldu.yurumedi kostu.cekilmis videomuz var.parka giderdik.bizim oglan parkin bir ucundan kosarak girer diger ucundan cikardi..biz de arkasindan.ani hareket yaptigi icin devamli tetiktesin.1bucuk yasinda kosarken dustu tutamadik.parkta kicuk demir parcasi dudagindan girdi.dikisi vardir mesela.duz duvara tirmanmiyo diye agladigini bilirim.simdi bu yer cucesi abisini gececek maalesef.ediz daha hareketli bir bebek.

Canım yalnış zamanda yaptınız. Bak oğlumun doktoru 40 ı çıkınca hemen yaptırın. Üç ayı geçirmeyin dediydi. Üç aydan sonra hareketleniyorlar çünkü.
Bizde 3 ayı geçirince yapmışız ama ilk 3 ay da gaz sorunu çöktü diye yapamadık erteledik hep yaa

Ki bize cibsellik dersi verdiler orta iki ve sonda ergenlik üreme hatta sonunda orkid verilmişti kızlara
Erkeklere korunmanın önemi vs anlatılmiati
Ondan önce ben tenasül hayatımız diye bir kitap ele geçirmiştim onu okumuştum. La önden giriyosa arkadan mıçarak çıkarırsın diye bağlantı kurmuşum işte :)

Yahu kizlar bir sey diyecegim ama vurmayin olur mu :KK43:

Ben emzirmekten cok biktim ya... bir yanim diyor sacmalama bak burada ki arkadaslar emzirmek icin cok ugrasiyor. Sagip vermek icin canini disine takıyor.
Ama diger yanim cok bikti. Efsun surekli memede. Ozellikle gece uykuya geciste 1.5 2 saat emiyor. Ozellikle gecen hafta yildim. 5 saat emdi ya. Bildigin durdu durdu emdi.bikkinlik geldi. Surekli memeye yapisik takiliyoruz. Gunduzleri saat basi en fazla 1.5 saatte emiyor.geceleri uykuya gecerken nornal rutininde 1.5 2 saat emiyor. Emiyor yani. Surekli. Artik gogus uclarim ayri bir sekle burundu. Surekli agizda olmakta buzustu gitti. :KK14:
Hani diyorum ya bu aya takviyeye ihtiyac duymadan geldik cok buyuk nimet. Nankorluk yapmak istemiyorum ama isyann diye bagircam artik.

Yahu kizlar bir sey diyecegim ama vurmayin olur mu :KK43:

Ben emzirmekten cok biktim ya... bir yanim diyor sacmalama bak burada ki arkadaslar emzirmek icin cok ugrasiyor. Sagip vermek icin canini disine takıyor.
Ama diger yanim cok bikti. Efsun surekli memede. Ozellikle gece uykuya geciste 1.5 2 saat emiyor. Ozellikle gecen hafta yildim. 5 saat emdi ya. Bildigin durdu durdu emdi.bikkinlik geldi. Surekli memeye yapisik takiliyoruz. Gunduzleri saat basi en fazla 1.5 saatte emiyor.geceleri uykuya gecerken nornal rutininde 1.5 2 saat emiyor. Emiyor yani. Surekli. Artik gogus uclarim ayri bir sekle burundu. Surekli agizda olmakta buzustu gitti. :KK14:
Hani diyorum ya bu aya takviyeye ihtiyac duymadan geldik cok buyuk nimet. Nankorluk yapmak istemiyorum ama isyann diye bagircam artik.
Günaydın canım emzirme serüvenime tek memeyle devam ediyorum devam sütüde veriyorum ek gıdaya da geçtim sürekli emzirmek çok yorucu senin gibi olsam bende çıldırma noktasına gelirdim bende çok emziremiyorum dayanamıyorum bakıyorum emzik gibi kullanmasına fazla müsade etmiyorum hatta gece kalkınca saata bakıp 15 dak fazla emzirmiyorum yüreğim sıkılıyor enerjim düşüyor bir acayip haller içine giriyorum efsun seni emzik gibi kullanıyor yeğenlerimde öyleydi sabaha kadar memede uyurlardı garibim 2 yaşına kadar süründü onun gibi olmak istemediğimden fazla memede durmasına izin vermiyorum memede uyumasıda ileride sorun yalnız uyuması sorun olacak efsunu ilgisini başka birşeye çekmeye çalışsan acaba doymuyor mu ek gıdaya geçince az çok belli olur

Back