2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Ay Rabbim hayırlı kapılar açsın da gitsinler. Onun yüzünden o evde hep misafir gibiyim. Alışamadım bi türlü. Evde hiç bi şeye elimi attırmıyo
benimki farkli o el atmaz kv. calistirir. benimkinin yasi da geciyo. kapida acilir mi bilemem artik.nasip.

benimki farkli o el atmaz kv. calistirir. benimkinin yasi da geciyo. kapida acilir mi bilemem artik.nasip.
Bizim de yaş itibariyle durum aynı. Ben yapı olarak gittiğim yerde rahat etmek için bi işe yardım etmeliyim. Bi de sanki bi şey beceremiyorum elimden bi iş gelmiyo gibi hissettiriyor. Ondan da çok rahatsızlık duyuyorum. Büyük görümcem Allah razı olsun çok iyi biri. Bilmediğim bi şey bile olsa "olsun gel dene yine de. Tecrübe olur" der. Ama bu öyle değil. Elimden alır işi " sen otur karışma ben hallederim" der. Benim tepem atar.

bende bir tane var sende iki tane sabirlar diliyorym sana

Doktor gordu mu canim senin benle ayni tarihin beta hcg kac cikti muayene oldun mu belirtiler nasil cok sordum ama
Can'ım tüp bebekti benimki en son kan onunda 314 tü keseyi bu hafta sonuna doğru göreceğiz inşallah bulantı ve kasık Ağrılarım var malesef

Can'ım tüp bebekti benimki en son kan onunda 314 tü keseyi bu hafta sonuna doğru göreceğiz inşallah bulantı ve kasık Ağrılarım var malesef
Anladim canim benim 139 cikti bugun kasik agrim benim de cok bu yuzden sordum belirtileri haftasina ozeldir belki.. tedirginim ilkinde olmamisti yarin gorunucem bakalim ben de doktora

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…