• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
bitki çayları icmeyin diyorlar canim. bende acıkıyorum. baz3n ne yesem diye düşündüğüm oluyo. hanu icim bayildi derler ya o duyguyu yaşıyorum.
Evet ama azından bir şey olmaz diyolar zaten içmem bi daha bu günlerde geçseydi şimdiden sıkıldım ya

bu gunler guz3l gunlerimuz canim. bilirsin gerci dgil mi seninde ikinci hamilelikti. son aylarda tisildayip duracagiz.
Aynen ya son aylar bitmez bi türlü
en güzeli 2. trimestr ama hamile olduğun belli bebek hareketleri falan oyy:anneadayı::KK200:

Kızlar ben baya kilolu hamileyim şuan da İnsülin direncim de var yarın doktora danışacak olmadı diyetisyen de gideceğim benim gibi var mi

Kızlar bi şey sorucam. Doktor bana progestan verdi ama vajinadan kullan dedi. Dün kullandım ve sabaha kadar korku bastı. Sürekli halüsinasyon gördüm. Tuhaf sesler duydum. Benim gibi olan var mı? Bir de bu ilaç geri çıkıyo iyice yerleştirdiğim halde. Hatta kullandıktan sonra gelip uzanıyorum hemen. Ne yapmam lazım. Bi akıl verin.

Kızlar bi şey sorucam. Doktor bana progestan verdi ama vajinadan kullan dedi. Dün kullandım ve sabaha kadar korku bastı. Sürekli halüsinasyon gördüm. Tuhaf sesler duydum. Benim gibi olan var mı? Bir de bu ilaç geri çıkıyo iyice yerleştirdiğim halde. Hatta kullandıktan sonra gelip uzanıyorum hemen. Ne yapmam lazım. Bi akıl verin.
ben kullanmiyorum canim. ama diger gebeliklerde vermisti dr. sonuncusunda bulantidan dolayi fitil olarak kullan dediydi.

Ağızdan alırsan progesteron çok bulantı baş dönmesi yapıyor alttan almak hem daha etkili hemde bu yan etkisi azalıyor hemen yat bekle çoğu tanıdığım alttan kullaniyor

Back