2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
K

Aç yaşında ilk çocuğun benim ki beş bitti kızımın anaokulu bitince yazın nasıl olacak inşallah bulantim olmasın onunla güzel vakit geçirmek istiyorum bu yaz tatilinde
3 bucuk yaşında. seninki büyükmüş. anlar birseyleri. benimki inatlasiyo simdiden.

Ben de öyle duydum alttan kullanınca yan etkisi azalıyormuş diye ama dün psikolojimi bozdu resmen. Gece çığlık çığlığaydım. Eşimi uyandırdığımı sanıyordum ama uyanmamış. Kullanmaya korkuyorum. Bi de eşim bugün gececi evde yalnız olcam. Aynı şeyler olursa ne yapıcam

Birşey olmayacak inşallah içini ferah tut

Olmaz inşallah dua edin benim için. Aileden uzak olmak çok zor. Kayınvalidemler yakın ama son yaşadığım tatsızlıktan sonra gidesim gelmiyo
Sen güçlü ol tek sen değilsin burda birsuru kişiyiz herkes kullanıyor güzel bir film aç izle her yeri kilitle yat dinlen

Sen güçlü ol tek sen değilsin burda birsuru kişiyiz herkes kullanıyor güzel bir film aç izle her yeri kilitle yat dinlen
Doğru haklısın. TV kullanmıyoruz artık pencereden inmem geleni geçeni izlerim karanlık olana kadar

canim oku bol bol. birde aklina getirme. hassas donemdesin.

Olmaz inşallah dua edin benim için. Aileden uzak olmak çok zor. Kayınvalidemler yakın ama son yaşadığım tatsızlıktan sonra gidesim gelmiyo
benim kayinvalidem buradaki sirtimi dayadigim dağ canim. okuldan geldim yemegimi bile pişirmiş. kalk ye dedi kendine dikkat etmiyormusum. uzanmis dinleniyordum.

Söyledin mı benimki daha bilmiyor seninkilerde daha iyi olacak benimkiler in baya fark oldu böyle kismetmis
benimki biliyo son kontrole oğlumla gittim. bende gorecem diye tutturdu kardesimi. neyse ultrasyonla bakti dr. iceri girmedi ultrasyonun oldugu yere yanima. kapinin önünde durdu. neyse iceriden ciktik. hani bebek diyo niye almadik diye kizdi bana.

ay otobusle gozum kesmiyo. direk ucak yok. gitsem de doncem.mecbur okulum var...
Valla bu halde hiç çekilmez otobüs. Şehiriçinde renkten renge giriyorum. Dün az daha otobüsün içine çıkaracaktım. Allahım türlü türlü kokular geliyo burnuma. Azap gibiydi

benim kayinvalidem buradaki sirtimi dayadigim dağ canim. okuldan geldim yemegimi bile pişirmiş. kalk ye dedi kendine dikkat etmiyormusum. uzanmis dinleniyordum.
Vallahi benim kayınvalidem de öyle. Rabbim ondan ebeden razı olsun. İş bekar görümcemde. 9 Aydır evliyim yıldızımız barışmadı. Benle hiç alakası olmayan bi konu yüzünden trip yedim. Gitmek istemiyorum

o gorumceden vir tane de bende var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…