2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
dıs macunu lr ın cok guzel canım kokuda yok bana ıyı geldı :)9

Günaydıınn.. Benimde geçtiğimiz c.tesi doktor kontrolüm vardı. Kalp atışını dinledik çok şükür. Dakikada 163 gayet iyi dedi doktorum. fakat kese etrafında biraz kanama var dedi progestan kullanıyorum sabah akşamç 2 hafta sonra tekrar çağırdı. Duyan bilen böyle bir durumu yaşayan varsa aranızda yardımcı olabilr misiniz?

Yaaaa ağlamak istiyorum mide bulantısı yetmiyormuş gibi birde diş ağrısı çıktı oooff 23 yıllık hayatım da hiç böyle bir diş ağrısı çekmemiştim
canım benım de basıma gelır sarımsagı soy ıkıye bol agrıyan dısının uzerıne bastır agrıyı cektıgını hıssedeceksın ıyı gelıyor

geçmiş olsun canım. hiçbir bilgim yok. sen ıstırahat et ilaçlarını kullan. doktor sana gerekeni söylemiştir panik olma.

canısı arkadasımın basına geldi sein dr.un önlemde almış
dr. morluk gibi vucut onu emer ve gecer demis su anda 39. haftanın içinde kısacası
no panik

Oruç tutuyodum kan sonucundan sonra esım tutma dedı bugun bıraktım bende gene mıdem basladı bulanmaya cıkaramıyorum da of

Teşekkür ederim. Benim çok şükür kanamam yok, bir ağrım sızım da.. Doktor kanaman olursa istirahat vereceğini söyledi. Bakalım 2 hafta sonra kalmaz inş birşey

canım mesela benim 4 gün önce çok minik kahverengi lekem geldi. doktora gittik. bana ıstırahat et dedi. günde 3 progesteron hap ve 3 günde 1 de vurulacak 5 tane iğne verdi. düşün yani :) içini ferah tut kanaman da yokmuş. her şey yolunda inşallah :)

Oruç tutuyodum kan sonucundan sonra esım tutma dedı bugun bıraktım bende gene mıdem basladı bulanmaya cıkaramıyorum da of

canım mide bulantısına tuzlu çubuk krakerler var ya onlar çok iyi geliyormuş bilgin olsun. denedin mi? arkadaşım sabah yataktan kalmadan yiyorum gece de yatmadan yine yiyorum rahat ettiriyor diyordu.

hamilelikte beni en çok haşlanmış yumurta yemek zorluyor
midemi bulandıran tek şey

ben eskiden de sevmezdim şimdi hiç yemez oldum. henüz hiç yemedim malesef. yiyemiycem de sanırım.

ben ilk öğrendiğimde yumurta somon hep faydalı şeyler yedim

ama şimdi malesef yumurtaya da balığa da ara verdim biraz daha zaman geçsin inşallah başlarız tekrardan :)

bi de mide bulanıyorsa zorlamanın alemi yok

zaten şu an yediklerimizin bebeklerimize faydası yok depolardan tüketiyorlar ama tabii depolarda sıkıntı varsa dikkat etmek de güzel olabilir.

benim bir arkadaşım 3 ay boyunca bulantı yaşadı, hiç bir şey yiyemedi, kilo verdi, ama hiç sıkıntı olmadı oğlu şu an 4 yaşında :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…