• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Canım normalde 6 hafta bitmiş + 2gün geçmiş oluyor. Yani 7.haftanın içindesin. Sağlık ocağında öyle dediler. Aynısını ben de sordum :KK70:

ayyy sorarken de utanmıştım çok cahilce bir soru mu diye iyi bariiiii :KK45:

tamam soranlara 7 haftalık diyeyim :KK50:

yok canım başka bir olay :KK43: ama sonuçta hepsi aynı olamaz dediğin gibi her yerde de böyle olaylar oluyor o yüzden doktorundan memnunsan enerjiniz tuttuysa hiiiiiç aklını bulandırma :)

bi de ben şuna inanıyorum bi doktor için taban tabana zıt yorumlar olabiliyor biri aşırı severken diğeri asla diyor :)
aynen kısıden kısıye degısıyor canım ya duydun kız epudural olayını dıyorum ben senınkı faklı bısey mı duydugun acaba

Günaydıınn.. Benimde geçtiğimiz c.tesi doktor kontrolüm vardı. Kalp atışını dinledik çok şükür. Dakikada 163 gayet iyi dedi doktorum. fakat kese etrafında biraz kanama var dedi progestan kullanıyorum sabah akşamç 2 hafta sonra tekrar çağırdı. Duyan bilen böyle bir durumu yaşayan varsa aranızda yardımcı olabilr misiniz?
Günaydın canım. Benim ikinci kizimda olmuştu. Kanamam yoktu ama doktor ultrason da kanama gördü. Günde 3 tane progestan kullanmıştım. Çok şükür bi sorun olmadı. Senin de inşallah bi sorun olmaz canım

Canım normalde 6 hafta bitmiş + 2gün geçmiş oluyor. Yani 7.haftanın içindesin. Sağlık ocağında öyle dediler. Aynısını ben de sordum :KK70:

canım burda hep 1 hafta ileri gösteriyor. 6. haftanın içindeyken 7. hafta gösteriyor. ben 4+1 ken burda 5. hafta gösteriyordu. yani 1 hafta ileri burası. doktorun söylediği de bana şuan mesela 6+5 im ben ama 2 gün sonra burda 8. hafta yazacak :)

Kesinlikle dolgu şart ama internette ilk üç organ gelişimi olduğu için gidilmesi doğru değil yazıyor. İkinci üç aylık dönemde tavsiye ediliyor daha çok. Hayırlısı ile şu önümüzde ki bir ayı da atlatsak.❤
Canım tekrar geçmiş olsun inş ağrısız geçer bu üç ay

Günaydın sivilceli anneler :KK48: normalde görmediğim sivilceleri bugün görfüm ve inanılmaz ağrılı :( adet günümede az kaldı bel ağrım var bunda da 9 ay çekecez anlaşılan olsun :emir_bebek::nazar:

canım mide bulantısına tuzlu çubuk krakerler var ya onlar çok iyi geliyormuş bilgin olsun. denedin mi? arkadaşım sabah yataktan kalmadan yiyorum gece de yatmadan yine yiyorum rahat ettiriyor diyordu.
Uf bilmiyorum ki daha da gecmedı kızı rehabilitasyona goturcm nası gıdecm bilmiyorum deniyim krakeri faydası olsa keske

canım burda hep 1 hafta ileri gösteriyor. 6. haftanın içindeyken 7. hafta gösteriyor. ben 4+1 ken burda 5. hafta gösteriyordu. yani 1 hafta ileri burası. doktorun söylediği de bana şuan mesela 6+5 im ben ama 2 gün sonra burda 8. hafta yazacak :)
6+1 bıle olsa 7 haftalık denir cunku diger haftaya gecmıs olunuyor

Uf bilmiyorum ki daha da gecmedı kızı rehabilitasyona goturcm nası gıdecm bilmiyorum deniyim krakeri faydası olsa keske

dene canım faydasını görüceksin bana yaz muhakak deneyince :)

Evet benim ısıtme engelli canım

geçmiş olsun canım. bunun da çaresi vardır Allahın izni ile.

6+1 bıle olsa 7 haftalık denir cunku diger haftaya gecmıs olunuyor

ama doktor demiyor canım. gittiğimde 6 haftalık diyor. 3 doktora gittim 3 ü de bu şekilde dedi. ben de 6. haftanın içindeyim diyorum en doğrusu bu geliyor. ve geç döllenmede yok bende çünkü 2 kez ilişki yaşadım ve yumurtlama testi ile de takip yapmıştım herşeyden eminim yani :)

dene canım faydasını görüceksin bana yaz muhakak deneyince :)

geçmiş olsun canım. bunun da çaresi vardır Allahın izni ile.

ama doktor demiyor canım. gittiğimde 6 haftalık diyor. 3 doktora gittim 3 ü de bu şekilde dedi. ben de 6. haftanın içindeyim diyorum en doğrusu bu geliyor. ve geç döllenmede yok bende çünkü 2 kez ilişki yaşadım ve yumurtlama testi ile de takip yapmıştım herşeyden eminim yani :)
Valla sımdı denedim krakeri bıraz faydası oldu gibi insallah geri baslamaz :110:
Bu arada kızım cihazla duyuyor koklear implantlı konusuyor yanı sorun yok allaha şükür o yüzden benim Ikıncı bebekte de olma ihtimali var kızlar allaha sığındım artık insallah sağlıklı olur

Valla sımdı denedim krakeri bıraz faydası oldu gibi insallah geri baslamaz :110:
Bu arada kızım cihazla duyuyor koklear implantlı konusuyor yanı sorun yok allaha şükür o yüzden benim Ikıncı bebekte de olma ihtimali var kızlar allaha sığındım artık insallah sağlıklı olur

çok sevindim bulantının geçmesineee :))

kızın içinde ayrıca sevindim. inşallah bu bebeğin tamamen sağlıklı olur canım. dua ettim sana inşallah kabul olsun :dua:

Back