- 9 Aralık 2013
- 2.421
- 419
- 113
- 34
anladım canım benden 2 gün sonra hayırlısıyla ben giderken söylerim sen de hazırlanırsın yavaş yavaş
senin kontrol ne zaman canısı
benim bu cuma sanki saatler yavas ilerliyor yavv
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
anladım canım benden 2 gün sonra hayırlısıyla ben giderken söylerim sen de hazırlanırsın yavaş yavaş
dıs macunu lr ın cok guzel canım kokuda yok bana ıyı geldı :)9Bu arada bende bugün mide bulantısı azaldı inşallah böyle devam eder. Bu dönemde 1kg vermişim yiyememekten kızlar.
Bu arada şampuanı eczane ürünü kullandak olur mu prozinc gibi bende dalin kullanıyorum. Özel yapım zeytinyağlı sabun kullanmayı düşünüyorum. Ama diş macununu bilmiyorum bulursanız beni de etiketleyin kızlar
dıs macunu lr ın cok guzel canım kokuda yok bana ıyı geldı :)9
Valla ne diyeceğimi şaşırdım.
canım benım de basıma gelır sarımsagı soy ıkıye bol agrıyan dısının uzerıne bastır agrıyı cektıgını hıssedeceksın ıyı gelıyorYaaaa ağlamak istiyorum mide bulantısı yetmiyormuş gibi birde diş ağrısı çıktı oooff 23 yıllık hayatım da hiç böyle bir diş ağrısı çekmemiştim
Günaydıınn.. Benimde geçtiğimiz c.tesi doktor kontrolüm vardı. Kalp atışını dinledik çok şükür. Dakikada 163 gayet iyi dedi doktorum. fakat kese etrafında biraz kanama var dedi progestan kullanıyorum sabah akşamç 2 hafta sonra tekrar çağırdı. Duyan bilen böyle bir durumu yaşayan varsa aranızda yardımcı olabilr misiniz?
Günaydıınn.. Benimde geçtiğimiz c.tesi doktor kontrolüm vardı. Kalp atışını dinledik çok şükür. Dakikada 163 gayet iyi dedi doktorum. fakat kese etrafında biraz kanama var dedi progestan kullanıyorum sabah akşamç 2 hafta sonra tekrar çağırdı. Duyan bilen böyle bir durumu yaşayan varsa aranızda yardımcı olabilr misiniz?
koru ya gel canım ben cok memnunumAyar ettiler beni koca ankarada hastane bulamadım insan gibi
geçmiş olsun canım. hiçbir bilgim yok. sen ıstırahat et ilaçlarını kullan. doktor sana gerekeni söylemiştir panik olma.
canısı arkadasımın basına geldi sein dr.un önlemde almış
dr. morluk gibi vucut onu emer ve gecer demis su anda 39. haftanın içinde kısacası
no panik
evet kı ben cok yaptım bunu (8diş fırcalamak hakkat hamilelikde bir olay yavv önemli ama bir o kadarda zor iş
zira her an sebep olabiliyor
Teşekkür ederim. Benim çok şükür kanamam yok, bir ağrım sızım da.. Doktor kanaman olursa istirahat vereceğini söyledi. Bakalım 2 hafta sonra kalmaz inş birşey
Oruç tutuyodum kan sonucundan sonra esım tutma dedı bugun bıraktım bende gene mıdem basladı bulanmaya cıkaramıyorum da of
koru ya gel canım ben cok memnunum
hamilelikte beni en çok haşlanmış yumurta yemek zorluyor
midemi bulandıran tek şey
ben eskiden de sevmezdim şimdi hiç yemez oldum. henüz hiç yemedim malesef. yiyemiycem de sanırım.