- 3 Mayıs 2017
- 730
- 873
- 53
- 30
Bence siz üslubunuza dikkat edin. Size söylenmemiş bir söze böylesine atlamak niye? Ben niye muayene olmuyor demedim bi daha okuyun isterseniz!!!! "Alkolu profil resmi yaparak bu kadar ileriye gitmeye gerek yok" demiş. Kime göre ileri gitmek??? İsteyen istediği profil resmini yapar ne kadar meraklıyız her konuda birini eleştirmeye baskası bnm kullandıgım profil resmini eleştirmesi ne kadar hoş bi durumsa bende alkol koymus ileri gitmiş diyemem. Onun da bana dini mesajlar paylaşıyor gösteriş yapıyor demesi gibi bir sey bu!!! İşte bu özgürlük bayan kişinin dr seçme özgürlüğü varsa başka bir kişinin de istediği resmi profil yapma özgürlüğü gibi. Bu kadar birbirimizi niye eleştiriyoruz ya? Tercih etmemek ayrı ileri gitmiş demek ayrı!!
Bence siz benim ne demek istediğimi gayet iyi anladınız. Bu konu fazlasıyla tartışmaya açık bir konu. Ama burası yeri değil. Bura da tartışma yaratıp insanların huzurunu da bozacak değilim. Ayrıca üslubumda da yanlış birşey yok bence. Kimseyi savunduğum da yok. Kadında niye içkili resim koymuş demedi zaten, içkili resim koyan bir insana ben görünmek istemiyorum dedi. Bu doktorun hak ve özgürlüğüne müdahale değil, doktor seçen bir anne adayının haklı arayışı.