• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
gunaydin. dun dr kontrolum vardi 7+0 olmasi gerekiyordu 6+2 cikti. dr vajinal muayenede kalp atisi duymadi. birhafta sonra gel dedi. siz ne zmn duydunuz

gunaydin. dun dr kontrolum vardi 7+0 olmasi gerekiyordu 6+2 cikti. dr vajinal muayenede kalp atisi duymadi. birhafta sonra gel dedi. siz ne zmn duydunuz

geç döllenmedir canım bir sonrakine duyarsın hayırlısıyla

ben bu cumartesi gideceğim ilk defa 6 artı 4 olacağım cumartesi günü yazarım yine..

geç döllenmedir canım bir sonrakine duyarsın hayırlısıyla

ben bu cumartesi gideceğim ilk defa 6 artı 4 olacağım cumartesi günü yazarım yine..
iki oglumda da 8+ da duydum. bu sefer neden acele etti anlamadim duymak icin. bide vajinal bakti olsa duyardim dedi cnm sikildi. dunden beri nerde gezdigimi bilmiyorum cok moralim bozuk.

iki oglumda da 8+ da duydum. bu sefer neden acele etti anlamadim duymak icin. bide vajinal bakti olsa duyardim dedi cnm sikildi. dunden beri nerde gezdigimi bilmiyorum cok moralim bozuk.

yok yok hiç canını sıkma senin mesajından sonra baktım tekrardan 8 haftalık duyanlar o kadar çok ki. Güzel düşün güzel olsun hiç bir şey olmaz Allahın izniyle...

yok yok hiç canını sıkma senin mesajından sonra baktım tekrardan 8 haftalık duyanlar o kadar çok ki. Güzel düşün güzel olsun hiç bir şey olmaz Allahın izniyle...
insAllah canim iyi dusunmeye calisiyorum insAllah guzel haberler almak nasip olur.

ben ilk öğrendiğimde yumurta somon hep faydalı şeyler yedim

ama şimdi malesef yumurtaya da balığa da ara verdim biraz daha zaman geçsin inşallah başlarız tekrardan :)

bi de mide bulanıyorsa zorlamanın alemi yok

zaten şu an yediklerimizin bebeklerimize faydası yok depolardan tüketiyorlar ama tabii depolarda sıkıntı varsa dikkat etmek de güzel olabilir.

benim bir arkadaşım 3 ay boyunca bulantı yaşadı, hiç bir şey yiyemedi, kilo verdi, ama hiç sıkıntı olmadı oğlu şu an 4 yaşında :)

bende öyle düşünüyorum canım. süt içiyordum idrar yolu enfeksiyonuna iyi gelmiyormuş diye onu da kestim ne yapcam şaştım zaten :D

canım seninki geç döllenmedir içini ferah tut. ben 6+1 de karından duydum. doktorum çok iyiydi. ultrasonu da iyiydi. kalp atımı azdı. yeni yeni kalbi atmaya başlamış demişti. içini ferah tut sen. benim bir arkadaşım da 8. haftada duymuştu karından.

Günaydıınn.. Benimde geçtiğimiz c.tesi doktor kontrolüm vardı. Kalp atışını dinledik çok şükür. Dakikada 163 gayet iyi dedi doktorum. fakat kese etrafında biraz kanama var dedi progestan kullanıyorum sabah akşamç 2 hafta sonra tekrar çağırdı. Duyan bilen böyle bir durumu yaşayan varsa aranızda yardımcı olabilr misiniz?

Canım merhaba,

Benim arkadaşımın aynısı olmuştu. Kese etrafındaki kanama ya lekelenme şeklinde dışarı atılıyor ya da kendi kendine kuruyormuş. Bol bol dinlen ve ilacını sakın ihmal etme.. Arkadaşımın doğumuna 10 gün kaldı. Fıstık gibi bir kızımız olacak inşallah.

bende öyle düşünüyorum canım. süt içiyordum idrar yolu enfeksiyonuna iyi gelmiyormuş diye onu da kestim ne yapcam şaştım zaten :KK70:

canım seninki geç döllenmedir içini ferah tut. ben 6+1 de karından duydum. doktorum çok iyiydi. ultrasonu da iyiydi. kalp atımı azdı. yeni yeni kalbi atmaya başlamış demişti. içini ferah tut sen. benim bir arkadaşım da 8. haftada duymuştu karından.

Canımm, ben de kalp atışını duyamadım ama ekranda gördüm. Böyle küçücük bi nokta yanıp sönüyordu. Ama bana, erken döllenme olabilir dedi doktor. Normalda bu kadar net görünmez dedi. O yüzden içini ferah tut sen.

ben ilk öğrendiğimde yumurta somon hep faydalı şeyler yedim

ama şimdi malesef yumurtaya da balığa da ara verdim biraz daha zaman geçsin inşallah başlarız tekrardan :)

bi de mide bulanıyorsa zorlamanın alemi yok

zaten şu an yediklerimizin bebeklerimize faydası yok depolardan tüketiyorlar ama tabii depolarda sıkıntı varsa dikkat etmek de güzel olabilir.

benim bir arkadaşım 3 ay boyunca bulantı yaşadı, hiç bir şey yiyemedi, kilo verdi, ama hiç sıkıntı olmadı oğlu şu an 4 yaşında :)

bugun karar verdim hergun yemek için kendimi zorlamıycam
yoksa ilerde hiç yiyemiyeceğim :(

Canımm, ben de kalp atışını duyamadım ama ekranda gördüm. Böyle küçücük bi nokta yanıp sönüyordu. Ama bana, erken döllenme olabilir dedi doktor. Normalda bu kadar net görünmez dedi. O yüzden içini ferah tut sen.

yanlış alıntılamışsın canım ben duydum kalp atışını :)

canım çukurambar koru hakkında da geçen haftalarda çok kötü olaylar çıkmıştı malesef :KK43: eksisozluk'te başlık açılmıştı hatta :KK43:
kayıtlı doktor calıstırmadıkları ıle mı ılgılıydı onu mu dıyorsun ya olabılır benım doktorum orda kac yıldır sonucta her ıs yerınde gorulmedık bılmedık cok olaylar var ne yazık kı oyle dusun :(

kızlar bir soru şimdi ben 6 artı 2 olayım

ama bu takvimde 7 hafta diyor ya

siz soranlara ne dersiniz 6 haftalık mı 7 haftalık mı?

Canım normalde 6 hafta bitmiş + 2gün geçmiş oluyor. Yani 7.haftanın içindesin. Sağlık ocağında öyle dediler. Aynısını ben de sordum :D

kayıtlı doktor calıstırmadıkları ıle mı ılgılıydı onu mu dıyorsun ya olabılır benım doktorum orda kac yıldır sonucta her ıs yerınde gorulmedık bılmedık cok olaylar var ne yazık kı oyle dusun :KK43:

yok canım başka bir olay :( ama sonuçta hepsi aynı olamaz dediğin gibi her yerde de böyle olaylar oluyor o yüzden doktorundan memnunsan enerjiniz tuttuysa hiiiiiç aklını bulandırma :)

bi de ben şuna inanıyorum bi doktor için taban tabana zıt yorumlar olabiliyor biri aşırı severken diğeri asla diyor :)

bnde soranlara dıyecek bır laf bulamıyorum :) az fark var ama ıste kararsız kalıyorum bana gore 6 dıyorum bende :))))

Back