2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262

Bence siz benim ne demek istediğimi gayet iyi anladınız. Bu konu fazlasıyla tartışmaya açık bir konu. Ama burası yeri değil. Bura da tartışma yaratıp insanların huzurunu da bozacak değilim. Ayrıca üslubumda da yanlış birşey yok bence. Kimseyi savunduğum da yok. Kadında niye içkili resim koymuş demedi zaten, içkili resim koyan bir insana ben görünmek istemiyorum dedi. Bu doktorun hak ve özgürlüğüne müdahale değil, doktor seçen bir anne adayının haklı arayışı.

Bakın tam yazı bu;
Magnet hastanesi yazıyor kuzum kayseri ve ankarada varmış . Ickici doktor tercih etmiyorum allah muhtaç etmesin. Herkesin inancına saygım var . Ama face de kapak fotoğrafı yapacak kadr da ileri gitmemeli
Şimdi face de profil resmi yapacak kadar ileri gitmemeli demek ne demek? İçki içene görünmek istemeyebilir ama bu kadar ileri gitmemeli ne demek? Kimse kimseyi paylaşımlarından dolayı eleştiremez. Alkol kullanana gitmemek isteyebilir erkek dr a da gitmemek isteyebilir bu onun tercihi. Ama kişiyi paylaşımlarından dolayı eleştiremez kimse bende bunu savunuyorum. İçmeyen kadar içen, kapalı kadar da açık var bu ülkede. Ve herkes kişinin haklarına saygılı olursa güzel eleştirirse değil.

Opppss ortalık bu yüzden mi karıştı . Ben içkinin irade üzerinde etkisini gayet iyi biliyorum ve bununla övünen bir doktoru seçmek istemiyorum . Bu bu kadar net. Doktor okusa ona da bir hakaret yok. Meslekler dikkat gerektirir. Ickiyi doğru bulan bir doktor tercih etmeme hakkım var

Inşallah . Allah razı olsun. Eleştirecek ne var ki anlamadım. Erkeğe de gitmek istemem. Ben alkolü doğru bulan birini bana uygun doktor olarak görmüyorum . Gitmek isteyeni inançsız ilan da etmiyorum . Herkesin kendi tercihi diye fiyatları bike yazdım. Müslümanım ve aykırı 1. Içki bünyeye zararlı bir madde bunu destekleyen doktor daha neleri destekler 2

Mevzu bir evlâd sahibi olmak ise bakabileceğim tüm kaynaklara bakarım. Eğitimini nerde aldığına da bakarım face ine de. Seçme özgürlüğü alkol de ne kadar ise benim doktor seçmem de de o kadardır.

Benim için içki ile sarhoşluk veren otlar aynı kefede arkadaşlar . Icene gavur demem asla. Kendime de super müslüman demedim. Profil fotoğrafıma Allah koydum da demedim. Ben bu doktora içki içmeli miyim diyeceğim örneğin sizce cevabı ne olur ?
Bu sitede dini şeyler konuşmak yasak. Benim söylediğim yazdığın şeyler de din yoktu bir kaç kişinin zoru ile konu saptirilmaya çalışıldı. O arkadaşı tabi ki şikayet edeceğim . Ickiyi destekleyen bir doktor tercih etmiyorum ve bu benim kararım buradan dini inaç çıkartıp grubu karıştıran arkadaş uyarilsin lütfen. Yasakları biliyorum ve uyuyorum size olayın mantık tarafını da açıkladım . Destekleyen herkesten Allah razı olsun teşekkür ederim . Benim aşı olayını savunan doktorlara gitmeyen arkadaşım da var ona ne diyeceksiniz??

Kazen bu durumu çözer mısınız ? Burada durup dururken bir kesimi savunmak iyi niyet göstergesi değil . Ben içki içen birini tercih etmeme hakkına sahibim. Ama o bayan bana facebook una baktigim için özeline karıştın deme halkına sahip değil. Konu normal ilerlerken sırf ortalığı karıştırmak için böyle yapması çok yanlış değil mi ? Ickici demişim o hızlı yazılmış bir yanlış olmuş . Ozur dilerim o kelime icin. Benim atadigim bir isim sadece bu. Hakaret olarak söylemedim . Dini inanç olayını da katmamıştım ama arkadasın bi anda profilimde Allahım isimleri var diye çıkması yasaklara aykırı

Canım erkek doktor sıkıntı değil dersen

Orta Doğu Hastanesi hasan hoca var gazı uni de çalışmış derece ile mezun olmuş biri çok çok iyi diyorlar 78 tl muayene üCreti

Biraz kalabalık ve yoğun ama hüseyin pehlivan yine çok iyi yerlerde çalışmış çok iyi bir doktor sincan koru

Canim şimdi okudum kusura bakma

O zaman medical park pınar hanim yine çok ovuyorlar

Lokman Hekim bahar hanim

Biri Daha vardı ama notlarıma bakmam lazım onu da yazayım muayene ücreti düşük ve ilgiliydi bayan doktor

Ben sultan pınar Ortadoğu gideceğim ama enerji meselesi sen sevmeye bilirsin biraz aceleci bir doktor ama hamile kalmadan önce sıkıntı etmiyordum bakalım inşallah şimdi daha iyi olur ilk muayene bi gideyim sonra yazayım yine

Son düzenleme:

günaydın canım , sağol bilgi için.
bulursam etiketleyeceğim seni de

basından beri okudum yazılanları yazmakla yazmamak arası geldin gittim kalp atışını duymadıgım için henuz sonra dayanamadım yazdım
benim yasım accuk büyük accuk ama sormayın zamanla belkim derim zira yaş bu kolay degil öyle pat diye söylim demi ama
istanbulda yasıyoırum bu arada yakın tarihlerimiz olan bayagı kişi var yuppi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…