2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Allahini seven bana bi hastane önersin. Geçici gideceğim için öyle 200 vs çok geliyor bana. Yakında istanbula taşınacak gibiyiz
Şu an ankaradayım. Gitmek isteyen olursa magnet hastanesi 17 özkaya tıp merkezi 30 tl muayene ücreti ile muayene ediyor . Memorial 250 tl ama düşen bebeği anlayamayan doktorlar var. Koru hastanesinde tripli doktorlar var ki atılmışlardı en son ve pahalı . Anlaşmalı kurumdan olduğumuz halde 120 mi ne. Ve hizmet de yok. Mecbur kalırsam ona giderim . Tobb etu neresine güveniyor bilmem sigorta geçmiyor minimum 350 tl 550 ye de muayene var. Orta-doğu hastanesi 70 tl bu da alternatifim. Liv hospital 500 lerde geziyor . Kim gidiyor bu fiyatlara buralar allah aşkına ya. Ben 10 bin tl alacağım da hastaneye gideceğim . Ozel muayene hane ye giderim yada eve çağırırım herhalde bunlara ne oluyor

Magnet dediğin magnet tip mi canım

İnşallah düzgün biri çıkar karşına ya doktor olayı önemli

Magnet hastanesi yazıyor kuzum kayseri ve ankarada varmış . Ickici doktor tercih etmiyorum allah muhtaç etmesin. Herkesin inancına saygım var . Ama face de kapak fotoğrafı yapacak kadr da ileri gitmemeli

Magnet hastanesi yazıyor kuzum kayseri ve ankarada varmış . Ickici doktor tercih etmiyorum allah muhtaç etmesin. Herkesin inancına saygım var . Ama face de kapak fotoğrafı yapacak kadr da ileri gitmemeli
Neden insanlar bence dilediği gibi özgür olmalı herkes inançlı alkol kullanmak da tercihi.

Valla devam edecek gibi. Ben zaten hamileliğimi o sayede anladım. Adete iki hafta kala damarlar falan çıktı göğüslerm de uçları da karardı. Birde sanki emzirecekmiş gidici sürekli dimdik. Tövbe yarabbi )

Ayyy ayni benimde eşim dalga geçiyor süt ineği diyor yaa

Canim gecmis olsun gunlerimiz ayni kalp atışıni gordnz mu

Canım köpek dişimin yanında ki dis. İçi boşalmış resmen. Hiç fark etmemiştim bu zamana kadar. Hamileliğin ilk aylarında hissediliyormuş.
En kısa zamanda bir diş doktoruna gitmelisin CNm.daha yolun başındasın ihmal etme yoksa daha büyük sıkıntılara yol açabilir

Kadın doğum doktoru yaptırabilirsin derse yaptırabilirsin hatta diş dr una gitmeden kadın Doğumdan tedavi yada çekim yapılabilir sakıncası yoktur imzalı kaşeli kağıdını götürmende fayda var.bazı diş dr ları bunu isteyebiliyor

Canim gecmis olsun gunlerimiz ayni kalp atışıni gordnz mu
Yok ya sadece kese içinde beyaz nokta. Sanıyorum vajinal usg den bakması lazım şu an kalp atışı için. Doktorum da bi aksilik olmadıkça ordan rahatsız etmez. Nokta gördük sadece. Hatta bugün nst ye bağlanırım diye düşünmüştüm dedim de doktorum çok güldü

Neden insanlar bence dilediği gibi özgür olmalı herkes inançlı alkol kullanmak da tercihi.
Tabi ki insanlar içki içebilir, bir insanın içki içmesine kimse de karışamaz. Ama, buraya dikkat bu bağlaçtan sonra söyleyeceğim şey önemli; "burası Müslüman bir ülke Elhamdülillah." Vee bir doktorun içki içmesi gayet normal karşılanıyor iken, bir annenin çocuğunu içki içen bir doktora göstermek istememesi neden yanlış? Allah muhtaç etmesin, kadının elinde başka seçenekler varken neden gitsin Allah'ın yasak ettiği birşeyi yapan bir insan karşısında karnını açıp ona çocuğunu göstersin ki? Büyük konuşmuyorum bizlere de öyle insanlar denk gelebilir. sonuçta bu sağlıkla alakalı bir durum ama her zaman ikinci seçenek olur inşallah. Gayet hak veriyorum. Bence doğru bir tercih. Rabbim hiçbir zaman bizleri öyle insanlarla karşılaştırmasın. Hiçbir kurumda. İnşaallah.

Gitmemesi tabi ki kendi tercihi. Dikkat ederseniz bnm de profil resmimde Allah ın isimleri var. Ben sadece face de resimlerinde alkol var demesine karsı çıktım ki burası müslüman ülke de olsa içki içen var ve içki içen müslüman olmuyor değil. Bu sizin dediğinize bakarsak ne kadar düzgün gözüküp ne kadar sapkınlık yapan insanlar da var namazında olup. Bunu biz bilemeyiz kimseyi değerlendiremeyiz paylaşımlarını ileri götürmüş diye laf edemeyiz o zaman bu o kişinin özgürlüğüne müdahale olur. Ha gider ya da gitmez tercih etmez kendi bilir kişi ama yeri gelir o doktora da gitmesi gerekebilir. Ben insanlara ya da dr a içki içiyor mu diye face ine kadar bakmıyorum sadece iyi dr mu hastaları memnun mu diye bakıyorum ki özel hayatı beni ilgilendirmez. Kimsenin de kimseye gösteriş halinde dinim tam gibi göstermesine de gerek yok herkes müslüman ha benim herkese saygım var herkesin inancı kendini ilgilendirir.

Yaaaa ağlamak istiyorum mide bulantısı yetmiyormuş gibi birde diş ağrısı çıktı oooff 23 yıllık hayatım da hiç böyle bir diş ağrısı çekmemiştim

Benimde hamileligimi bilmediğim zamanlar disim çok ağrıyordu. Ve bende neden birden dişlerim ağrıyor, demistim. Yemek yiyemiyordum. Cok korkmustum dislerimi kaybedecegim diye.. Çok sonra geçti.

Benimde 12 haziran da.. sabırsızlıkla bekliyorum. :)

Bana giciklik yapıp fotoğraf vermedi doktor . Sadece kendim telefonla çekmiştim o kadar. Magnet hastanesine gideceğim haftaya pazartesi inşallah orada verirler belki

Boyle bir saçmalık olamaz yaaa.
Var mı böyle cinsler.
Onlara doktor da denilmez.
Meslekleri neden zedelenmiyor bu durumlar da anlamıyorum.

Kimsenin kimsenin inanışını tam göstermek gibi bir amacı yok. Demek ki denk gelmiş. Ayrıca kimsenin özel hayata müdahale ettiğide yok ki asla dört dörtlük müslümanlığı ile övünen hiç yok. Ayrıca namaz ya da başörtüsü altında türlü haller içerisinde olanlardan da Allah bizi korusun. Beni celallendiren şey fikrini belirten kadına hemen müdahale ediyor oluşunuz hemen özgürlük kavramını ortaya atıyor oluşunuz. Zaten kimse özgürlüklerine müdahale etmiyor ki. Yanlızca kadın özgür hakkını kullanarak oraya gitmek istemediğini söylüyor. Özgürlük kavramının, özgürlüklerin kısıtlamadiğı halde olur olmadık her yerde kullanılmasi beni hiç olmadık duyguların içerisine sürüklüyor. Şunu anlayın artık kimsenin kimsenin özgürlüğüne birşey dediği yok.

Bence siz üslubunuza dikkat edin. Size söylenmemiş bir söze böylesine atlamak niye? Ben niye muayene olmuyor demedim bi daha okuyun isterseniz!!!! "Alkolu profil resmi yaparak bu kadar ileriye gitmeye gerek yok" demiş. Kime göre ileri gitmek??? İsteyen istediği profil resmini yapar ne kadar meraklıyız her konuda birini eleştirmeye baskası bnm kullandıgım profil resmini eleştirmesi ne kadar hoş bi durumsa bende alkol koymus ileri gitmiş diyemem. Onun da bana dini mesajlar paylaşıyor gösteriş yapıyor demesi gibi bir sey bu!!! İşte bu özgürlük bayan kişinin dr seçme özgürlüğü varsa başka bir kişinin de istediği resmi profil yapma özgürlüğü gibi. Bu kadar birbirimizi niye eleştiriyoruz ya? Tercih etmemek ayrı ileri gitmiş demek ayrı!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…