2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Iyi aksamlar eger istanbulda oturuyosan eminonun de tahtakale is merkezi var orasi ana yeri tansiyon ates olcer vs urunlerin, ben oradan alindan olcer aldim piyasada 150 tl olan urunu 70 e haberin olsn cnm
Sağ ol canım istanbulda değilim ama sık sık giderim lazım olmaz inş olursada bi yerlerden alırız artık

Iyi aksamlar eger istanbulda oturuyosan eminonun de tahtakale is merkezi var orasi ana yeri tansiyon ates olcer vs urunlerin, ben oradan alindan olcer aldim piyasada 150 tl olan urunu 70 e haberin olsn cnm
Sağ ol canım istanbulda değilim ama sık sık giderim lazım olmaz inş olursada bi yerlerden alırız artık

Narın meyve suyu var mı ki? Nar bulunmaz şu an.

Nar suyu belediyenin falan yok mudur ki ankarada çok meshurda

O yoksa mecbur marketten. vardır kesin ananas suyu virt suyu zırt suyu var tabii o kadar etki etmez ama

İbrahim Saraçoğlu tavsiyesi zaten bu canım valla kafadan atmadimm :)

Canım köpek dişimin yanında ki dis. İçi boşalmış resmen. Hiç fark etmemiştim bu zamana kadar. Hamileliğin ilk aylarında hissediliyormuş.
Canım ona dolgu yada kanal tedavisi şart idare edeceksin diyecem ama diş ağrısı rahat vermez git bi doktora hamileyim de illa bişiler yaparlar çok geçmiş olsun canım çocuklar hep bizden çalıyor

Kem kum etti. Radyolojiden alın dedi. Devletteki de fotonun anlamı olmaz gözükmez dedi. Bana hep mahyalar denk geliyor sanirim
Aynı benim dr geçen hafta verdim bu kontrol olduğu için bedava ya foto vermem dedi ne kadar para o kadar foto unuttum telefonla çekmeyi

Kem kum etti. Radyolojiden alın dedi. Devletteki de fotonun anlamı olmaz gözükmez dedi. Bana hep mahyalar denk geliyor sanirim
Aynı benim dr geçen hafta verdim bu kontrol olduğu için bedava ya foto vermem dedi ne kadar para o kadar foto unuttum telefonla çekmeyi

Yok zaten kafadan attın demedim aşk olsun. Burada birbirimize faydalı olmaya çalışıyoruz. Tabi ki de öyle birşey yapmazsın bizim memleket Ankaradan küçük bilemedim o yüzden sordum.❤

Canım ona dolgu yada kanal tedavisi şart idare edeceksin diyecem ama diş ağrısı rahat vermez git bi doktora hamileyim de illa bişiler yaparlar çok geçmiş olsun canım çocuklar hep bizden çalıyor
Kesinlikle dolgu şart ama internette ilk üç organ gelişimi olduğu için gidilmesi doğru değil yazıyor. İkinci üç aylık dönemde tavsiye ediliyor daha çok. Hayırlısı ile şu önümüzde ki bir ayı da atlatsak.❤

Sağolasın kuzum :) Magnet hastanesi varmış burada 17 tl muayene ücreti bakayım pazartesi bi gideyim neler olacak orada

hangi şehirdesin sen canım? ben istanbuldayım. ücreti çok uygunmuş cidden. git bakalım :)

o ne biçim doktor o ne seviyesiz laf ay bırak bence öyle doktora gitme daha iyi bi gıdım kağıdın lafını etmiş herşeyi para o doktorun bence. benim doktorum kontrolde de veriyor foto

Laaaa havle.. ya Nasıl insanlar var. Öyle insanlar şerefini bile satar para için. Tövbe estağfurullah. Devlet hastanesi kırk bin kere daha iyi. Ne kem küm nede başka birşey. Neyse halin söyleyip eline de ultrason görüntünu verip kalkıyor.

devlet hastanesinde doktor bana foto vermiyoruz dedi vermedi canım. senin gittiğin yer iyiymiş.

Ankaradayım tatlım. Ama gitmeyeceğim 2 doktor var birisi şarap la face fotoğraf koymuş birisi de rakı ile. Ben böyle doktorları tercih etmiyorum

Yok zaten kafadan attın demedim aşk olsun. Burada birbirimize faydalı olmaya çalışıyoruz. Tabi ki de öyle birşey yapmazsın bizim memleket Ankaradan küçük bilemedim o yüzden sordum.❤

Ayyyy yok yok ben gülücük atmistim sonuna şaka yapmıştım

İnşallah geçer canım benim dış ağrısı pek zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…