- 3 Mayıs 2017
- 730
- 873
- 53
- 30
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayırlı olsun canım hangi marka acaba?
Canım benim ikinci olmasına rağmen her şey lazım bana sıfırdan başlıyacam her şeyini görümce hanıma verdik
canim benim cok cok gecmis olsun, bol bol yogurt yemeni tavsiye ederim, evde kendin yapabiliyor ya da yaptirabiliyorsan da süper olur, en iyisi yogurt diyorlar. tez zamanda gecer insallahYaaaa ağlamak istiyorum mide bulantısı yetmiyormuş gibi birde diş ağrısı çıktı oooff 23 yıllık hayatım da hiç böyle bir diş ağrısı çekmemiştim
Ben daha hİÇ gitmedim canımBenimde sizinle aynı gün kalp atışları için dr sizi ne zaman çağıdı
harika bir paylaşim oldu canım, tesekkurler bilgi icin :) alalim da ihtiyacımız olmaz inşallah :)Canım çok arastırtik eğer maddiyat sorun değilse en iyisi Braun ama fiyat 250 civarı şahsen beni aştı :)
İkinci sırada ise Weewell vardı en önemli özelliği sessiz çalışması herkes bebek uyurken ölçmek istemiş zaten hasta zor daldı uykusu sonra ateş ölçer sesi ile uyandi yazmışlar bi de alından ölçmesi önemliydi benim için 110 civarına aldık su ortam mama sıcaklığı falan da olcuyor
Onun disinda önerilen microlife ve chicco
Bu 4u alınabilir
en cokta daha bir buyudukleri zamanki ultrason görüntülerini paylasalım insallah :) benim randevu 23 haziranda, simdiye kadarkileri paylastım ama en cok 23 haziranı merak ediyorum cunku minyatür bir bebek görecegimizi soyledi doktorumuz. :) her sey yolunda gider umarimKızlar bu bulantılarınız falan inş en kısa zamanda biterde bebekler için ne yiyelim ne alalım kız mı erkek mi napalım konularına geliriz inşallah
Ben bi daha doktora gitmeyi düşünmüyorum canım burdaki özeller cins drlar ilgisiz cinsiyet ve doğuma giderim inşen cokta daha bir buyudukleri zamanki ultrason görüntülerini paylasalım insallah :) benim randevu 23 haziranda, simdiye kadarkileri paylastım ama en cok 23 haziranı merak ediyorum cunku minyatür bir bebek görecegimizi soyledi doktorumuz. :) her sey yolunda gider umarim
Fiyatlar baya yüksekmiş canım en ucuzu öperek ateşi ölçmek anlaşılanCanım çok arastırtik eğer maddiyat sorun değilse en iyisi Braun ama fiyat 250 civarı şahsen beni aştı :)
İkinci sırada ise Weewell vardı en önemli özelliği sessiz çalışması herkes bebek uyurken ölçmek istemiş zaten hasta zor daldı uykusu sonra ateş ölçer sesi ile uyandi yazmışlar bi de alından ölçmesi önemliydi benim için 110 civarına aldık su ortam mama sıcaklığı falan da olcuyor
Onun disinda önerilen microlife ve chicco
Bu 4u alınabilir
İnşallah onu deneyeyim dişçiye de gidememcanim benim cok cok gecmis olsun, bol bol yogurt yemeni tavsiye ederim, evde kendin yapabiliyor ya da yaptirabiliyorsan da süper olur, en iyisi yogurt diyorlar. tez zamanda gecer insallah
Ultrason görüntüsünü vermedi mi? Niye ya. Nasıl vermez.Bana giciklik yapıp fotoğraf vermedi doktor . Sadece kendim telefonla çekmiştim o kadar. Magnet hastanesine gideceğim haftaya pazartesi inşallah orada verirler belki
Yaaaa ağlamak istiyorum mide bulantısı yetmiyormuş gibi birde diş ağrısı çıktı oooff 23 yıllık hayatım da hiç böyle bir diş ağrısı çekmemiştim
Iyi aksamlar eger istanbulda oturuyosan eminonun de tahtakale is merkezi var orasi ana yeri tansiyon ates olcer vs urunlerin, ben oradan alindan olcer aldim piyasada 150 tl olan urunu 70 e haberin olsn cnmFiyatlar baya yüksekmiş canım en ucuzu öperek ateşi ölçmek anlaşılan
Fiyatlar baya yüksekmiş canım en ucuzu öperek ateşi ölçmek anlaşılan
hele beeennn, 3,5 kilo almışım. ama midem bulandikca yiyorum. midem bos kalinca başlıyorum öğürmeye, başka türlü gecmiyor bulantım, şuanda 65 yasindaki annecigimle aramizda 9 kilo fark var :) duba gibi olacagim belli oldu. göğüslerim inanılmaz şişti. karnım resmen belli oluyor, metroya binsem hamileyim diye yer vercekler, okadar ki belli oluyor. cok gazim da var. kilom hariç hiçbirinden şikayetçi değilim. ama cok özeniyorum midesi bulanmayanlara. birazdan arkadaşım gelecek, o da yeni dogum yapti, bayiliyor ne kadar rahat bir hamilelik geçirdiğinden bahsetmeye. bende bozulmaya başladim artik. hani sıkınti yasıyorum, olur öyle dert etme falan dese keşke, soyledim de aslında deme oyle demoralize oluyorum diye. bakalim umarım devam etmez :)
17 mm kese ve icindecanli embriyo izlendi :)) normal cıktı herşey
Eşimin hastane hayalleri öldürecek beni :)) yalamış ne demek kim hastaneyi yalar allah aşkına
çok şükür içim rahatladı darısı bekleyen herkesin başına inşallah .
Kan ve idrar tahlillerim tamamen normal cıktı hatta tiroidimde neredeyse iyilesmisçok şükür bin sukur
Canım hangi diş bu ne olmuş anlat bi bende dişlerden çok çektim zamanındaİnşallah onu deneyeyim dişçiye de gidemem
Narın meyve suyu var mı ki? Nar bulunmaz şu an.Canım nar suyu ağzında Çalkala tükür inanmayacaksin ama mucize gibi kesecek ağrıyı inşallah
Canım bizim gibiler ateş ölçer alıp napacak ateşi ölçüp direkt hastaneye pimpirikliyiz kabulAhahahah aynen canım
Ya da klasik Termometre alıp koltuk altı hatta popo yazmışlar da ben cesaret edemem oradan ölçmek :)
Canım köpek dişimin yanında ki dis. İçi boşalmış resmen. Hiç fark etmemiştim bu zamana kadar. Hamileliğin ilk aylarında hissediliyormuş.Canım hangi diş bu ne olmuş anlat bi bende dişlerden çok çektim zamanında
bazı insanlar düşüncesiz oluyor cidden. takma kafana sağlıkla doğsunlar yeter :)
harika haberlerle gelmişsin canım. çok sevindim maşallahhh