2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262

Ben cok mu veriyorum acaba 4 saat olmadan 4 olcek içiyor hatta 5 olsa bile icer de ben vermiyorum oyaliyorum. Obez olmaz inşallah korktum şimdi

Ben civilden hamak aldim canim derin dar bi hamak onu cok seviyor rahatladm cok. Benim ki de cok ağlardi surekli ya battaniyesinde sallayacksn yada ayakta. Şimdi iyiyiz cok sukur. İp bağladim onu çekiyorum sallamak için

Ben cok mu veriyorum acaba 4 saat olmadan 4 olcek içiyor hatta 5 olsa bile icer de ben vermiyorum oyaliyorum. Obez olmaz inşallah korktum şimdi
Csnım normal olanı senin yaptığın benim Oğlum da öyle aslında ama neden bilmiyorum ara ara sıkıntı oluyo yemiyor bende anlamadım

Kızlarr 2.5 ay önce doğum yaptım 2 kez adet oldum. Bugün de karnım çok ağrıyor 20 günde bir adet olmaya başladım. Önceden ayda bir olurdum ve bu kadar ağrım olmazdı. Sezaryanla oldu doğum aranızda böyle bir sıkıntı yaşayan var mı

Ben civilden hamak aldim canim derin dar bi hamak onu cok seviyor rahatladm cok. Benim ki de cok ağlardi surekli ya battaniyesinde sallayacksn yada ayakta. Şimdi iyiyiz cok sukur. İp bağladim onu çekiyorum sallamak için
Ya biz sallanan salıncak gşbş elektrikli aletler varya ondan da aldık ama bi turlu onda uyumuuo cok asırı uykusu olacak anca oda on dakka anlamadım ki,

Kızlar benim oğlumda son bir haftadır battaniyeyi yüzüne kapatıp uyuyor

Biogarayi bizde kullanıyoruz rahat etti biraz ama anlamıyorum sallanınca ayakta gaz yok yerine koyunca gazı geliyo karını şişiriyo kıvranıto uyanıyo kendi kendine hemen
Seninki yne iyiymiş benim benek gece gündüz kucakta uyuyor keşke ayakta uyuşa kollarım koptu elim bileğim ağrıyor yere koyunca uyanıyor gazı gece çok falzla

Benim bebegim hastalandi ne ates ne baska bi sey bir iki kez oksurdu bi goturduk 2 kutu antibiotik verdi cifere inmis moralim cok bozuk

Benim bebegim hastalandi ne ates ne baska bi sey bir iki kez oksurdu bi goturduk 2 kutu antibiotik verdi cifere inmis moralim cok bozuk
cok gecmis olsun.acaba gogsumu islak kaldi ki.malum bu donemler eller hep agizda olunca bizimkinin onu hep islaniyo.dikkat etmeye calisiyorum ama islak kaldigi malesef oluyor.

Canim bende on gunde bir oluyorum ve benimde agrili olmazdi cok ağrı yapiyor simdi adet olunca

Ya biz sallanan salıncak gşbş elektrikli aletler varya ondan da aldık ama bi turlu onda uyumuuo cok asırı uykusu olacak anca oda on dakka anlamadım ki,

Benim oğlum hala sıkışık bi sekilde yatmayi seviyo guvende hissediyo sanirim kendini belki senin bebeginde oyledir canim hamakta uzun sure uyuyor ama besiginde yatinca kalkiyo hemen

Kızlar benim oğlumda son bir haftadır battaniyeyi yüzüne kapatıp uyuyor

Canım iki gun önce bende öyle buldum oğlumu battaniyenin altinda cirpiniyordu cok korktum. Sanirim ellerini kapattigim icin oldu ellerini her zaman acikta birakiyorum kapanmıyor yüzü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…