Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende bilmiyorum ılk kız da duymayınca saglıklı cocuk nasıl olur bilmiyorum kafam cok karısık o kadar sevindım testı gectı diye ama sıkıntı yakamı bırakmıyoYanlız canım aynı anda benzer sorular sormuşuz kuzey ani sese çok fazla tepki veriyor uyuyorsa uyanıyor yada korkarak zıplıyor ama ona seslendiğim de henüz basını ses yönüne çevirmiyor yani böyle mi oluyor bende bilmiyorum
Sorun seste hıc korkmaması yanı korktu desem bile bı kac kere sayılıdır acaba diyorum az mı duyuyo3 kere testi geçtiyse hiiiic sıkıntı yoktur merak etmeyin
Ben de bazen elimdeki telefonu düşüruyorum aha diyorum uyandı bakıyorum ama uyanmamis oluyor. Olur yani arada çok normal
İyi düşün iyi olaun canım 3 kez test yaptırmışsın doğuştan ise o cihazlar algılıyormuş sonradan olanlar olabiliyor Muş ama sen 3 kez yaptırmışsınBende bilmiyorum ılk kız da duymayınca saglıklı cocuk nasıl olur bilmiyorum kafam cok karısık o kadar sevindım testı gectı diye ama sıkıntı yakamı bırakmıyo
Sorun seste hıc korkmaması yanı korktu desem bile bı kac kere sayılıdır acaba diyorum az mı duyuyo
Evet 3 kere yapıldı ikisi normal biri derin test ilkınde su var dedı ama gectı yıne sonra o sıvı cıktı zaten 2 aylıkken de goturduk bebek ızın vermedi uyumadıİyi düşün iyi olaun canım 3 kez test yaptırmışsın doğuştan ise o cihazlar algılıyormuş sonradan olanlar olabiliyor Muş ama sen 3 kez yaptırmışsın
İşte bazen az olsa da cıkıyo ama bazen cıkmıyo karısık isler Üniversiteye randevu almam lazım en kısa zamanda bos gun arıyorumValla o yapılan testlerde çıkar miydi az olup olmaması onu bir araştırın isterseniz
Zaten testi yapan hastanedeki kız bu dedı duyuyo ama sonradan olma ihtimali olabilir ondan cagırdım dedı ancak Ikıncı ay yapamadık dogumdan sonra ve 1 aylıkken yapıldıİyi düşün iyi olaun canım 3 kez test yaptırmışsın doğuştan ise o cihazlar algılıyormuş sonradan olanlar olabiliyor Muş ama sen 3 kez yaptırmışsın
Benim kızım bugün tam 3aylik aaa ve ağu diyo ben konusunca ,sabahları karnı toksa ve mutluyken konusuyor.akşamları huysuz olduğundan hiç yapmıyor.Bu arada sizin bebekler ne gıbı sesler cıkarıyo bu mesajı goren yazabilir mı rica etsem
Benim ki ağu yapıyor çığlık atıyor sesle gülüyorBenim kızım bugün tam 3aylik aaa ve ağu diyo ben konusunca ,sabahları karnı toksa ve mutluyken konusuyor.akşamları huysuz olduğundan hiç yapmıyor.
Benim ki agu yapıyor çığlık atıyor sesle gülüyor ben gülüyorum oda gülerek tepki veriyor istediği herşeyi de ağlayarak yaptırıyorBu arada sizin bebekler ne gıbı sesler cıkarıyo bu mesajı goren yazabilir mı rica etsem
benim bebegim bugun tam 4 aylik garip garip sesler cikariyor sesli guluyor ve cok yuksek tonda agliyor (Bu arada sizin bebekler ne gıbı sesler cıkarıyo bu mesajı goren yazabilir mı rica etsem
csnım ismi ile seslenince bakıyor mu Pekibenim bebegim bugun tam 4 aylik garip garip sesler cikariyor sesli guluyor ve cok yuksek tonda agliyor (
arada bakiyor surekli degil.ozellikle bi seye inceliyosa kesinlikle bakmiyo.ama isminin ne oldugunun farkinda bence artik.csnım ismi ile seslenince bakıyor mu Peki
Yok tabiki adını daha bilmez canım bence en az 6 aylık olmalılarcsnım ismi ile seslenince bakıyor mu Peki
Aynen canım gunduz uykusuz geceler huzursuz ayakta uyuyorum artık ne yapalim sağlık olsunTesekkurler cnm iyiyim sukur gunduz hic uykusuz takiliyoruz:)
Sen ve minnak nasilsiniz
Evet canım yiyordum şimdi de bulgur yiyorum çok güzel süt yapıyorBulgur ekmek vs yiyebildin mi