• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Csnım şimdi netten baktım rahatlatır seni bilmiyorum ama bebekler 5. Ayında isimleri ile seslenince bakar mıslar

Yanlız canım aynı anda benzer sorular sormuşuz kuzey ani sese çok fazla tepki veriyor uyuyorsa uyanıyor yada korkarak zıplıyor ama ona seslendiğim de henüz basını ses yönüne çevirmiyor yani böyle mi oluyor bende bilmiyorum
Bende bilmiyorum ılk kız da duymayınca saglıklı cocuk nasıl olur bilmiyorum kafam cok karısık o kadar sevindım testı gectı diye ama sıkıntı yakamı bırakmıyo

3 kere testi geçtiyse hiiiic sıkıntı yoktur merak etmeyin

Ben de bazen elimdeki telefonu düşüruyorum aha diyorum uyandı bakıyorum ama uyanmamis oluyor. Olur yani arada çok normal
Sorun seste hıc korkmaması yanı korktu desem bile bı kac kere sayılıdır acaba diyorum az mı duyuyo

Bende bilmiyorum ılk kız da duymayınca saglıklı cocuk nasıl olur bilmiyorum kafam cok karısık o kadar sevindım testı gectı diye ama sıkıntı yakamı bırakmıyo
İyi düşün iyi olaun canım 3 kez test yaptırmışsın doğuştan ise o cihazlar algılıyormuş sonradan olanlar olabiliyor Muş ama sen 3 kez yaptırmışsın

Su an dısardan geliyorum mesela alkıs falan yapınca cogunluk bakıyo sese dogru ama yanında olunca ayırt etmek zor oluyo ama uyurken ne yapsam uyanmıyo sadece bazen gözunu kırıstırıyo

İyi düşün iyi olaun canım 3 kez test yaptırmışsın doğuştan ise o cihazlar algılıyormuş sonradan olanlar olabiliyor Muş ama sen 3 kez yaptırmışsın
Evet 3 kere yapıldı ikisi normal biri derin test ilkınde su var dedı ama gectı yıne sonra o sıvı cıktı zaten 2 aylıkken de goturduk bebek ızın vermedi uyumadı

Zaten testi yapan hastanedeki kız bu dedı duyuyo ama sonradan olma ihtimali olabilir ondan cagırdım dedı ancak Ikıncı ay yapamadık dogumdan sonra ve 1 aylıkken yapıldı

Bu arada sizin bebekler ne gıbı sesler cıkarıyo bu mesajı goren yazabilir mı rica etsem

Back