Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yanlız canım aynı anda benzer sorular sormuşuz kuzey ani sese çok fazla tepki veriyor uyuyorsa uyanıyor yada korkarak zıplıyor ama ona seslendiğim de henüz basını ses yönüne çevirmiyor yani böyle mi oluyor bende bilmiyorum
Bende bilmiyorum ılk kız da duymayınca saglıklı cocuk nasıl olur bilmiyorum kafam cok karısık o kadar sevindım testı gectı diye ama sıkıntı yakamı bırakmıyo
Bende bilmiyorum ılk kız da duymayınca saglıklı cocuk nasıl olur bilmiyorum kafam cok karısık o kadar sevindım testı gectı diye ama sıkıntı yakamı bırakmıyo
Su an dısardan geliyorum mesela alkıs falan yapınca cogunluk bakıyo sese dogru ama yanında olunca ayırt etmek zor oluyo ama uyurken ne yapsam uyanmıyo sadece bazen gözunu kırıstırıyo
Evet 3 kere yapıldı ikisi normal biri derin test ilkınde su var dedı ama gectı yıne sonra o sıvı cıktı zaten 2 aylıkken de goturduk bebek ızın vermedi uyumadı
Zaten testi yapan hastanedeki kız bu dedı duyuyo ama sonradan olma ihtimali olabilir ondan cagırdım dedı ancak Ikıncı ay yapamadık dogumdan sonra ve 1 aylıkken yapıldı